Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Při vší úctě k charismatické osobnosti, mimořádnému talentu i rodině KG
    si neodpustím poznámku, že mnohem mladší pacienti v pokročilém stádiu "hočkina" dožívají (pokud nejbližší dají dohromady hotovost) v hospici, v horším případě na "antiseptické" mnoholůžkové cimře LDN, kde jsou umírající odděleni pouze plentou. Tento nadstandard Karlovi ani jeho rodině rozhodně nezávidím, pracoval a vydělával do posledních sil, nemá ho určitě od zdravotní pojišťovny. Škoda, že takových osobností není v kalném rybníčku zdejších "celebrit" více. Morfium nejen částečně utiší bolest, ale také podstatně zkrátí utrpení. Budeš chybět, Karle, ale v zapomnění neupadneš.
    *9* *4* *3*
    • Proboha člověče vzpamatujte se,vy tady našeho Karla už pohřbíváte? No to je nehoráznost !
  • Pro Misu

Mas pravdu Miso,hodne lidi si neumi predstavit,kolik odrikani a prace musi clovek vynalozit,aby mohl uskutecnit sve sny.Maestro Gott dokazal to o cem se nam smrtelnikum jenom zda!!Preji ti nhodne zdravi a stesti ve tvem zivote.StuduJ!!!Protoze jenom studiem budes mit otevrenou branu pro tve sny!!!Hodne stesti Jana Che Dio Ti benedica
  • Ale přiznám se, že můj kamarád z Německa mně, ehm
    ... poslal adresu, která nevim, jestli je spravna
  • pro Janu Vosátkovozu

No ahoj Jano, tvé jméno je mi dost povědomí a taky bych chtěla vědět, jak jsi to myslela tím: Pro tebe- teta Jana??? *9* *7* jako toto dosti dost nechápu! Tak pa a měj se hezky Míša *4*
  • Luky1987
    Nesouhlasím, Karel Gott je dobrý zpevák a nejlepsí. Ze zpevacek z nasich koncin mám nejradsi uz bohuzel zesnulou Ivetku Bartosovou
  • Misa

To se nemusíš bát, že přestanu fandit Kájovi protože já nikdy mu nepřestanu fandit, když je to můj bůh a můj vzor mám ho ráda *14* a tobych mu přece nemohla udělat! *10* *4* Pa Míša
  • Lidi přestaňte už konečně řešit kdo koho volil !!!!
    Já jsem nevolila ani Zemana ani knížete
    Každého je věc koho volí když máme demokracii
  • Lidicky

...zda se mi,ze zapominate fandit Karlovi,snazte se porad vic a vic!!! *5* Kladna myslenka nic nestoji. *4* Jana *1* Krasnou dovolenou vsem *5*
    • Re: Lidicky

Zdravím Jano.Nikdo nezapomíná,aspoň z těch skalních.Sleduji vše kolem Mistra,jak to všechno ustojí,když mu ani rodina neusnadňuje jeho život.Držím mu palce a na turné se těším.Má vystupovat i u nás a vstupenky už jsou vyprodané.Gott,je kulturní zážitek.Jak je po dovolené?tom *7*
    • Re: Lidicky

Karlovi fandíme co to jen jde! Alespoň pokud můžu mluvit za sebe. Už se těším na Karlovo podzimní turné,chystáte se také někdo?
      • Re: Re: Lidicky

Já pujdu na jeho koncert v Budějovicích a to dne 7.11.2008.nevím jak jsem to dokázala ale jdu do 4 řady a to poprvé v životě. Tak se moc těším ,počítam dni v kalendáři.Tak sem mejte moc hezky.pa.
        • Re: Re: Re: Lidicky

Já jdu už na první koncert do Plzně,tak tu pak napíšu svoje dojmy. Jinak mám i do Sazka areny a tam to bude ještě vetší zážitek.
  • Jsem fanynkou pana Karla Gotta a nic mi na nicem nevadi
  • Luky1987
    Karel Gott je nejlepsí zpevák a muj nejoblíbenejsí. Nejvíc se mi od neho líbí písnicky Kdyz muz se zenou snídá, Být stále mlád a Kdepak, ty ptácku hnízdo más

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit