-
Milý Karle Gotte, moc Vás zdravím a jsem velmi ráda, že Vás vidím.Je to o tom před nás předstoupit a nebát se, že Vás budeme litovat, naopak, každý nemocný člověk je unavený, smutný, neštastný. Ale Vy máte přesně nakročeno správným směrem, jdete a chcete se uzdravit, chcete žít jako dřív. A věřte tomu, že to tak bude, nic Vám nepředpovídám, ale já to vím, je to patrno z Vašich očí, z Vašich gest, a z Vašeho odhodlání. Je to možná osobní co Vám píši, ale " NÁM ", Vaším FANOUŠKŮM, nikdo nemůže zabránit, abychom Vás Karle Gotte neobdivovali a nemilovali. Přeji Vám v domácí péči Vaší rodiny příjemně prožité chvíle !!!
-
-
Co?? Co ti tu pises ty ho vidis ?? Nechapem! Piš normalne
-
-
poradte
Neví prosím vás někdo název Kájovi písničky která začína : Uuuúterý třetího zaaáří ....
Díky moc za pomoc *4* -
-
Re: poradte
anoo Úterý -
Re: poradte
Ta písnička se jmenuje Úterý
-
-
:-*
kájo miluju tě si úžasnej moc moc tě miluju lásko moje *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Karel Gott je nejlepší zpěvák a také Lucie Bílá, tedy podle mě.
-
-
Ano celkem dobrej
-
-
Přeji panu Gottovi hodně štěstí a jeho ženě hodně sil.Dcerkam hodně krásných chvil s tatínkem.Přestože můj tatínek před měsícem zemřel, budeme mít smutné vánoce. Ať je rodina Gottova má má veselejší a plné naděje.To Vám všem přeje Zita Sedmikova, Přerov.
-
Karel Gott je diplomat. Pro převzetí cen poslal dcerku, princeznovská róba
za 70.000,- byla objednaná v dostatečném předstihu... Od dítěte také nikdo neočekával zásadní vyjádření k prvním třem místům, zejména tomu druhému. To byl asi také hlavní důvod, proč se nevzdal nominace, jak mnozí očekávali, prostě
zůstal neutrální-svůj, nedělá si nepřátele. Má-li opravdu problémy se zády, může se jednat o metastázy, které často zasáhnou i mozek, což by odpovídalo jeho změnám v postoji k bulváru, změnám v obličeji, vyjadřování (léky tišící bolest), i evidentní starostlivosti manželky. Přeji klidné Vánoce nejen rodině
Karla Gotta. -
Milý božský Kájo posíláme vám další energii a sílu do dalšího boje se zákeřným protivníkem rakovinou liomfu vy to dáte bojujte bojujte bojujte i kvůli rodině s dětmi i koncertům i fanouškům i hudbě brzičko se uzdravte ta zpráva o vaši nemoci rakovině nás hodně hodně zasáhla mě i mou rodinu a držíme vám všichni pěstičky at to zvládnete ty a celá tvá rodina. *14* *14* . Jste nejlepší zpěvák všech dob jste fenomén a legenda i český poklad. Máte moc hezké písničky i zlatý hlas který okouzlil celý svět. Vy zvítězíte nad zlým přítelem v podobě vážné nemocí který vás chce zabít a vy jste pro nás vítěz a my všichni na vás myslíme dnem i nocí. Bojujeme s tebou všichni o úplné uzdravení i Jaromír Jágr který ti z Floridy poslal sílu i energii aby jsi porazil nepřítele. Věřím že budete koncertovat a zpívat kvůli fanouškům a žě budete fit jako v novém videoklipu s Petrem Kolářěm Bojujte dál s úctou. Zlý osud si nezasloužíte v podobě zákeřné rakoviny a my vás v tom nenecháme a uzdravíme vás jste v nejlepších lékařských rukou zlou nemoc je potřeba zlikvidovat stále jsme na dálku s tebou. Vy si zasloužíte úplné zdraví posíláme vám velkou podporu energii i sílu kterou potřebujete na léčbu se zlým démonem v podobě nemoci. I tvé celé rodině i dětem i vám přejeme to nejlepší aby jste zvládli nejtěžší období které vás bohužel postihlo mě jste se líbil v muzikále na ledě Mrazík jako Ivánek moc se mi ten váš výkon líbil. Jste 1 máme vás moc rádi jste hodný člověk. *3* *14* *14* Nepřítel bude poražen a vy vítěz jako Jiří Bartoška který bojoval se stejným typem rakoviny který nad ní zvítězil a je fit a zdravý a v plné síle a vy budete totéž jako on. Zdraví je to nejcennější. Hodně zdravíčka.
-
Karel Gott je úspěšný, pracovitý a skromný muž, nikdy nikou neublížil. Je mi líto, že v době, kdy je zřejmé, že je pod silným vlivem návykového morfinu, není v jeho možnostech ovlivnit, aby jeho vážného onemocnění nebylo zneužíváno k reklamě a zvýšení sledovanosti finále slavíka, třebaže i to je asi součástí jeho profese... vč. plnění smluv v šoubyznysu. Evo Procházková, Libo, klone-Vacátko (25.11.), pokud nejste schopna/ý vlastního objektivního úsudku, neosočujte bezdůvodně druhé jen proto, že dokáží na rozdíl od vás souvisle vyjádřit svůj názor.
-
-
To myslíš toho dominátora jak se tady vyjadřoval jako 5 děcko:))
-
Omluva Libě. Příspěvek dotyčného byl smazán.
-
-
Prostě Karel Gott.... Karel Gottwald!!!!!! *8* *8* *8* *8* *7* *7*
-
me se moc nelibi jak zpiva nic proti *7*