Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
993 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chodúr tento rok zlatý

Kájo :) tak zítra zase Slavík :) ani nepočítám kélik jich už doma máte ale myslím si, že tento rok to bude netežší boj ze všech!..Já si osobně myslím, že zlatého Slavíky by si tento rok naprosto zasložil zpěvák Martin Chodúr, nejen že vyhrál super, nejen že vydal svoje nové albu, nejen, že nazpíval spoutu uzasných písniček, sám si je také napsal, natočil videoklip..a vše stihl za pouhý rok. On si podlě me zaslouží 1 místo :) .. vám přeji krásné druhé :)
  • OBROVSKÁ LOŽ PREDKLADANÁ PRIAZNIVCOM PÁNA GOTTA

Jan Adam s Станислав Кармалыга
    9 október, 10:27 •
    Milí příznivci ankety Český slavík Mattoni, rád bych Vás upozornil, že když pošlete SMS hlas jen jednomu interpretovi, obíráte ho tím, aniž to víte, o důležité body. Váš hlas je sice automaticky započítán, ale ne s nejvyšším počtem bodů. Když ale napíšete jména tří interpretů, první dostane tři body, druhý dva, třetí jeden. Když hlasujete jen pro jednoho zpěváka na 1. místě, získá jen jeden bod. Místo, aby získal tři. (photo Georgij Arsenjev)

https://www.facebook.com/LucieVondrackovaOfficial/?ref=br_rs
  • Luky1987
    Ale mel by jít Karel Gott do duchodu, zpiva i tak už jenom na playback
  • Nesmrtelnost – nechci.
    Takmer celý tento článok je doslova jedna veľká tragédia človeka. Prvá
    odpoveď je korunou – opakovaním absolútneho dna, ktoré kto kedy
    vyslovil! Je mi veľmi smutno, že som sa takého niečoho od p. Gotta dožil. V nasledujúcich odpovediach jasne vidieť, aký materiál naposledy čítal. V krátkom časovom období úplne odporujúce si názory, dokonca v tom istom rozhovore. Myslím, že p. Gott by sa mal rozhodne venovať zmysluplnejšej činnosti, ako rozumovaniu nad politikou a chodom sveta. K čomu je to jemu – a komu - dobré? Aj tie jeho úplne zbytočné vedomosti! Poznal som jedného podobného človeka, a dopadol veľmi zle /lekár – riaditeľ OHS/. Podstatné, dôležité, čo má človek robiť, mu pritom úplne uniklo.
    Nechcem p. Gotta úplne zhodiť, tak len k tomu naprogramovaniu človeka:
    Celá „záhada“ spočíva v tom, že sa s objavmi – výsledkami myslenia
    poslednej generácie zoznamujú deti v tom najútlejšom veku, kedy sa človek najľahšie učí.
    Názory „arogantného“ Joža Ráža /VŠ Filozofická fakulta/:
    Pán Boh to dobre vymyslel. Modlím sa každý deň k Bohu. Otčenáš ovládam, nič proti nemu nemám. Ale ja len ďakujem, ďakujem, ďakujem.
  • Karel Gott je bezesporu nejlepší český zpěvák. Kromě talentu pěveckého má nadání i výtvarné, navíc dostal do vínku pěkný zevnějšek a k tomu i vysokou inteligenci a příjmení GOTT ! Myslím, že se uměl narodit. A aby nebylo té chvály moc, připojím i malou kritiku. Podle mého názoru se příliš nevydařilo poslední album, na kterém se podíleli naši mladí umělci. Většina písní je průměrná, někdy až podprůměrná, nedává hlavu a patu a myslím si, že takový zpěvák jako je Karel Gott by měl být přísnější při výběru skladeb - on přece není průměrný či podprůměrný !
    • grmelino
      Souhlasím s komentářem , jen ale s tou kritikou jeho zatím posledního alba, neviděl bych to tak špatně - Testament , Chci zpátky dát čas , Dál jedu si svou - to dává hlavu i patu nebo i další jako je , Chci tě líbat , Tak pojď se mnou , Dál za obzor - myslím , že jsou to povedené písně , zde bych řekl , jde možná i o zvyk , přeci jen jde o styl méně zvyklí a je to něco nového , mě tyto třeba citované písně určitě potěšili a pokud se vrátím k zahraničním písním co Karel vydal v roku 2012 a 2013 , tam mě také mile překvapil třeba u písní - Být s tebou , Podezírání , Co na tom , Odcházím s vírou , Já toužil plout , Čas , Sochy v dešti nebo S tebou vždycky přijde máj a řekl bych , podal je po svém a vtiskl jim kus sebe - své vlastní originality.

Více také na těchto stránkách: https://www.facebook.com/pages/Karel-GOTT-grmelino/161629653886846?fref=nf
  • nesnáší karla gotta spívá příšerně sorry kájo *9* *9* *16* *16* *16*
    • tak si dojdi k ušnímu
  • Luky1987
    Karel Gott je nejlepší český zpevák podle mne *5*
  • stephanie09

Karel Gott a Karel Svoboda

To je zajímavé že Nela Sofie Gottová a Jakub Svoboda se narodili ve stejný den 28.5. já jsem se taky narodila 28.5. ale je to náhoda protože Karel Gott a Karel Svoboda byli nerozluční kamarádi
    • No, Vaše datum narození tam skutečně jako příměr nemohlo chybět.
  • MartinDyntar

To mě přijde nějaký podezřelí, o korepondenci s vámi skutečně nemám žádný, ani už ten sebemenší zájem, nesnažte se mě kontaktovat, za pochopení předem děkuji.

• Karle,Karle ty nejsi špatný,ale když tě slyším každou sobotu v 9hod.v rádiu jak uvádíš hodinový pořad o interpretech hudby-sory,ale je to tragédie.Zpíváš dobře,ale ta senilní mluva,prostě hnus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit