-
Taky mám rád Káju
-
Zvonky štěstí
Zdravím, mám dotaz na znalce. Na kterém albu se poprvé objevily Zvonky štěstí? Případně v kterém roce vyšla kompilace Zlaté duety, na němž se ta píseň taky objevila? Díky, pokud se najde někdo, kdo se podělí o odpověď. -
Karel Gott
žijící legenda!!!!
fakt boží! *4* *14* *4* -
-
Kája
Karel má pěkné písně, jen se z něj stal ješitný chlap. Vadí mi, že rok co rok má Slavíka a tím tak nedostanou šanci ti, kteří si to také zaslouží. Např. Petr Kolář. Modlila jsem se aby dostal slavíka a opě ho dostal Karel. Nemám nic proti Karlovi, jen ho nemám ráda. *13* *13* *13* -
-
Re: Kája
Vy asi snad zapomínáte, že Český Slavík je anketa o popularitě zpěváků,zpěvaček a hudebních skupin.Je to vybíráno podle lidí a tak mu to nemějme za zlé. Lidé, kteří ho volí si myslí, že je prostě nejzpěvak a to si myslím i já.Víte, jaké má uspěchy?U mnoha lidí je nejlepší.A je dobrý. -
-
Re: Re: Kája
To my Karlovi posíláme hlasy, pročtětě si historii o jeho začátcích, nazpíval písně v několika jazycích, a rozsah jeho hlasu nikdo nemá,ne a ne a ne!
-
-
Já Káju nemusela od dětství. Je jen obyčejná osobnost "šoubyznysu", nic víc, nic míň. Vím, že přispívá různým nadacím, ale to se teď nosí a já přispívám v poměru ke svým výdělkům určitě víc, než on. Jinak nevím, že by on sám opravdu něco dokázal kromě zúročení daru od pána Boha. *3* -
-
Co to tady plácáš,co si dokázala ty frajerko? -
Kolik přispíváte peněz do nadací?Mluvil jste, že víc než Gott, ale už jste nenapsal kolik.Nevychloubáváte se? -
hmm a co jsi dokázal(a) ty?? To by mě zajímalo. Gott se drží na scéně už hezkou řádku let a to nikdo nedokázal. Navíc jeho písně jsou oblíbené jak u nás, tak i v Americe a hlavně v ěmecku, Rusku atd atd. vydal nespočet albumů,hrál ve filmech a podle tebe nic nedokázal?? To jsi trošku mimo čeče. Jeho hlas je prostě na nejvyšší úrovni (samozřejmě teď už ne). Prostě Gott byl je a bude NEJlepší ať se Vám to líbí nebo ne. H.O.W.G.H *3* -
-
Re: Re: Re: Kája
Pořád je na nejvyšší úrovni.Dokázal si ho dobře zachovat. -
Re: Re: Re: Kája
Abyste se z té Ameriky všichni nepodělali.
Karel má opravdu dobrej hlas a zpívat umí.Jenom mi příde nepochopitelný kdo všechno mu posílá hlasy do Zlatýho slavíka.Myslím že ti mladí to nebudou,ti mají jíný favority a že ti starší těžko budou posílat hlasy do takoví soutěžě.A to vůbec nenarážím na to že by byl Karel Gott starý *4*.Souhlasím s tím že by jednou měl vyhrát taky někdo jinej než on.Nemyslím zrovna Koláře to ať si rozmyslí každý sám,ale hlavně někdo jiný.Příde my to už trochu trapný.Mám pocit že ten bude vyhrávat i po své smrti(a to mu přeji určitě dlouhý život).Jinak si taky myslím že nechodí s ničím novým a vyhrál by i kdyby se ostatní mohli přetrhnout.
Jinak si ale myslím že je jedinečný zpěvák své doby jenom mi vadí to vyhrávání příde mi to už jako ze zvyku.Ale je to jen můj názor tak se na mě za něho nezlobte.*3* *4*
-
-
-
Podle mého názoru si Kája toho slavíka zase zasloužil,vždyt si jeho písničky zpívá i má čtyřletá dcera.Až se na naší pěvecké scéně objeví někdo kdo se mu vyrovná tak mu Kája určitě nebude slavíka závidět. A ješitný chlap je přece každý.
KÁJO JÁ TI FANÍM A DOMA TĚ MÁME MOC RÁDÍ,UŽ SE TĚŠÍM AŽ BUDEŠ ZAS V OSTRAVĚ!!!JSEŠ MŮJ *4* *4*
-
-
velice vážím Karla Gotta, na to jak je uznávaný a to nejen u nás, ale
ve světě je to člověk skromný a má pěkné chování. Nikdy se nesnížil k hrubosti a k tomu aby aby se povyšoval na druhé. Tato povahová stránka je mu daná, ale mě by docela zajímalo kdo mu dal takové vlastnosti a tak dobrou výchovu. On totiž vůbec nemluví o svém mládí, o tom kdo ho takto dobře vychoval a vůbec nemluví o svých rodičích, jestli má nebo nemá sourozence.
Já nejsem přítelem nějakých drbů, ale docela by mě zajímalo jak je možné docílit výchovou takových morálních kvalit. Někdo ho přeci vychovávat musel, ale jaký byl když chodil do základní školy, jaké měl v mládí kamarády, prostě o tom se nemluví je to nějak zazděné a přitom se mu dostalo takové výchovy že je takový jaký je a za to jak Česko reprezentuje mu patří díky. Zdraví JUPI -
Mistře už by bylo dobré jít do důchodu.Ani Německo už Vás tak nežere jak tomu bylo ještě před 20 lety místo zpívání jste vidět jen v bulvárním tisku.Moje babička která Vás destíky let zbožnovala ta už Vás taky nemusí.
-
Vždy chtěl ŽÍT naplno, ne ŽIVOŘIT co nejdéle. Eutanázie sice není legální, ale silnější-poslední dávka morfia často ukončí utrpení pacienta i jeho nejbližších.
-
K tomuto by som napísal niečo súkromne. Ale nemáme tú možnosť, tak to musím napísať tu. Po skúsenostiach napr. s radami, aby p. Gottová nešla moderovať v dvojici, že je lepšia, keď moderuje sama a teraz tieto rady boli potvrdené názorom lektorky, by sa ten nejaký podnet od iných skutočne niekedy mohol prijať. Veď chceme p.Gottovi len dobre, a len preto nie sme voči veciam ľahostajní. Prijíma sa len to, čo sa prevezme bez povedania, napr. upozorňovanie na TV programy. Za akúkoľvek dobre mienenú napísanú radu bol vždy v konečnom dôsledku potrestaný a veľmi poškodený p. Gott, ako aj dnes. Šéfom, kontrolórom OFB stránky je p.Gott. Je na zamyslenie, či je skutočne vhodné, aby bol na jeho vlastnej stránke vlastnými zamestnancami oslovovaný „Mistr“, i keď ním vo svojom odbore skutočne je.
-
-
Na zamyslenie pre p. Gotta je tu viacero vecí NAOZAJ podstatných, napr. aj to, kto to boli tí kamaráti, ktorí štvali bulvár proti jeho žene. Prečo sa z jeho stránky zrazu musela stať škola, kde sú príspevky fanúšikov NIEKÝM nezmyselne, vykonštruovane (k tomu stačí len pár príspevkov napr. vymazať a situácia vyzerá úplne inak) a len na škodu hodnotené. 29. 6. som chcela pochváliť p. Gotta, aký je dobrý človek. Bolo to samozrejme zmazané a k tomu plno jeho tvorby. Tak som nakoniec aj rada, lebo toto predstieranie výmeny personálu (ktorý presne ako prv ponocuje a robí presne tie isté veci),je vrcholne trápne.
-
-
Nádorové onemocnění je nevyzpytatelné, často se rozšíří na životně důležité orgány nebo pohybový aparát, což zřejmě nebyl případ Karla Gotta. V každém případě se po razantní léčbě v pokročilém věku vitalita navrací velmi pomalu, objeví se další vedlejší účinky léčby i původního onemocnění. Ve věku KG, téměř 77 let, bohužel často již nezvratné, a to bez ohledu na finanční potenciál pacienta. Nicméně přeji duševní pohodu, spokojenost ve společnosti nejbližších i přátel a zprávy přijímané s pokorou, pokud možno s nadhledem jemu vlastním.
*4* -
-
Co tady furt chytračiš. IQ máš jako utečenec a hraješ si na doktora :))
-
-
Máš dovoleno tykat, urážet, nemažou tě, nebloknou. Divná obživa.
-
-