-
Kája Gott má sice famozní hlas *14* ,ale mohl by to zpívat víc procítěně *7*
-
Karel Gott
Jediná celebrita se kterou stojí za to se setkat!Já děkuji,že jste,pane Karle! -
Miluju tě♥
Já ubohá studentka co si počít mám
když místo učení tebe v hlavě mám.
Chci jen tebe celou noc,
budeš volat o pomoc.
Už dlouho ti chci říct,ale tak trochu se bojím.
Miluju tě si muj princ o kterého stojím.
Chci tě líbat.
Chci tě hladit, chci si s tebou kájo hrát,
Chci tě hladit,chci tě hýčkat
chci se s tebou milovat
Srdce mi svírá železná páska
není to nemoc je to ke kájovi láska...
Kájínku můj já tě moc miluju prosím přijed někdy za mnou do Raspenavy je mi bez tebe tak smutno *9* Kdyžtak mi napiš na můj email Lalita1@seznam.cz a podívej se lásko na moje lidé http://profil.lide.cz/lalita1/profil/ Miluju tě Kájo prosím aspoň mi napiš jsi úúžasnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* Jája -
-
Re: Miluju tě♥
Ubohá studentko Jájo, dej si studenou sprchu, to pomáhá! *5* -
-
Re: Re: Miluju tě♥
Já si nemůžu pomoc já ho mocinky miluju je úžasněj :-* -
-
Re: Re: Re: Miluju tě♥
jojo jasně *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Miluju tě♥
twl určitě za tebou přijede do raspenavy nejspíš ani newí kde to je sim tě *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miluju tě♥
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Miluju tě♥
no jasně *1* a ještě jí přivítá s otevřenou náručí *1* 'jájuško pod sem zlato' no určitě hoši a jako to je tvoje spoužačka jo? *1*
-
-
-
-
-
uplně ses zbláznila!!! *13* si divná!!! *13* -
-
Re: Re: Miluju tě♥
a tohleto je moje spolužačka *1*
-
-
hoši ty seš dežo *1*
-
-
Už by měl jít do duchodu moji babičku už taky unavuje a taky nechápu proč ho pořát nominujou na českýho slavíka když kvuli němu nemužou vyhrát tu cenu taky někdo jinej.
-
-
Mam stejny nazor
-
-
Měla jsem Vás ráda, ale nyní se vnucujete a nedokážete odejít, už to nejste Vy, nikdo tu není věčně. Ta doba, kdy jste byli s panem Štaidlem, panem Svobodou vynikající trio je pryč, tenkrát jste ,,chytil vítr" to se stává málo komu, bez nich by jste nebyl tak slavný. Naučte se umět stárnout a odejít.
-
Vážený mistře Karle Gotte, nic si z toho nedělejte, jste naopak čím dál lepší!
Víc než v začátcích! -
co já vím...
nechápu, jak může mít tak MLADOU manželku... *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: co já vím...
Láska si neklade podmínky *14* *4* -
Re: co já vím...
no to taky nechápu *7* *7* -
-
Re: Re: co já vím...
třeba ho chce jenom pro prachy *5*
-
-
-
jojo už by fakt měl jít do důchodu. má 2 dcery a je už starej i mladou manželku,jako dobře zpívá ale furt vyhrává nákí ceny a nedává pokoj,líbaj ho už asi tak na zadek protože ho strašně milujou.prostě to je už takovej starej dědek *
-
xkoxoy
noja nwm zpíváte dobře ale já mam jinej vkus třeba něco od vás se mi líbí..... *1* -
Karel Gott je nesympatický
Karel Gott je mi nesympatický.Jeho styl hudby není rock ani hi-hop což znamená že do této doby vůbec nezapadá.Možná tak v 80.letech 20.století ale ted máme 21.století a jeho styl se sem jaksi dostal asi omylem.Nemohu uvěřit že vyhrál 33.slavíka,kdo to hlasoval
*7* Normální člověk této doby Váš styl neposlouchá.Karel Svoboda je lepší než vy!Nezapadá do doby ale jeho písně mají alespon něco do sebe,Vaše písně jsou jak opery,a opery patří někam do 30.let 20 století. *16* *8* -
-
Re: Karel Gott je nesympatický
TO ŽE JE PA-STYL HIP HOP Z AMERIKY IN V TOMTO DESETILETÍ, NEZNAMENÁ, ŽE HO MUSÍ KAŽDEJ POSLOUCHAT A KAŽDÝ RAPOVAT.VÍŠ VŮBEC CO TO JE ZPÍVAT. To není jen kecat do mikrofonu. To umí každej blbec. -
Patříte vy do této doby?Pop je populární pořád a nic na tom nezmění tvrdej rock nebo rozhoupanej hip hop.Pop se pořád drží a s ním i Karel Gott.Jste navíc debil, protože Gott je zpěvák,zatímco Svoboda skladatel.Říkáte, že Svoboda je lepší než Gott?Proč jste to srovnávala tak pitomě.Vy asi nevíte, že oba 2 spolupracovali a výsledkem jsou dobré písně.Písně,které Svoboda složil nejčastěji zazpíval Gott. A navíc, prostudujte si dějiny opery.Vyplývá, že o ni nic nevíte. -
Mohu Tě ubezpečit, Camomillko, že do tohoto tisíciletí patří tolik věcí ze století minulého, předminulého i daleko starších, že o tom nemáš nejmenší páru. Ona se kvalita naštěstí prosadí a přetrvá. Schubertovy písně si najdou své posluchače i 200 let po jeho smrti (na rozdíl od hip hap hopu). Nebudu Tě unavovat faktem, že zlatý věk opery byl o celé století dřív, než uvádíš, a přesto je tu pořád. Karel není rocker, ale jeho počátky můžeš směle k tehdejšímu rock and rollu počítat, atd. atd. atd. -
Jo tak tvůj příspěvek je zatím nejvíc mimo co jsem tady četl:-)) musím se tvému přihlouplému názoru smát:-)))prej normální člověk ho neposlouchá.Tak hele ty pipko já ho poslouchám je mi 23 let a jsem úplně normální a ten tvůj podělanej hip hap hop si strč za klobouk páč to absolutně s kvalitní hudbou (jestli se hip hap hopu dá vůbec říct hudba) nemá nic společného. Hip hop je pouze doménou pouličních černochů, kteří nic jinýho neumí než rapovat... fujtajbl s takovým škvárem. Gott je jednička a ty kdybys uměla alespoň z jeoho procenta zpívat jako on, tak by jsi mohla bejt ta nejšťastnější osoba na tomhle světě.
-