-
Nejsou žádné aktuální fotografie, nemyslím, že to, co se nyní kolem KG děje, je z jeho vůle. Supi z Blesku a AHA větří prachy a obléhají vilu. Je to stejné, jako vloni, když k reklamě na profláknuté slavíky zneužili zesnulou IB, v čele s největším bulvárním trapákem PN. Legislativa bohužel umožňuje mnohem horší zhovadilosti než to, že smrtelně nemocný pacient, pokud je solventní, si zaplatí nadstandardní až luxusní zdravotní péči třeba i přednosty osobně. Špatné je, že běžný pacient nedostane kolikrát ani tu, která je účtována pojišťovně... Rozumný člověk nebude spekulovat, zda KG v průběhu léčby s nejistým výsledkem a pod morfiem bude exhibovat v TV přenosu. Bude spíš vděčný, že tato diagnóza se netýká nikoho z rodiny.
-
-
Jsou to slátaniny!
-
-
Jo jo přesně tak
-
-
Napsal jste to velice dobře. Liba
-
Tebe se to asi týká co? Luky1987
-
-
Karla Gotta nemusím jako zpeváka
-
Najlepší český spevák bol Karel Gott
-
karel gott
Pan Gott,je pan zpěvak ,každy stoleti ma sveho obdivovatele a osobnost ,no 20stoleti ma K.Gotta a to pravem,Jeho pisně,chovani,charakter to už se dnes nevidi.Jeho pisně člověku umněly dat pocit štěsti,lasky a dobry nalady,Mam jeho všechny desky a jsem rada že takoveho zpěvaka mame,,a přeji mu jen to nejlepši i jeho nove rodince,,Marta -
David Zápal Rozprášil tým snů, ten nový funguje zvláštně: Zničí popularitu Karla Gotta na internetu?
4. května 2015 12:52
David Zápal To jste nepřekvapivě naprosto mimo. Na objednávku Adama nic nevzniklo. Zajímalo by mě, kde vidíte ty úspěchy v novém kalendářním měsíci.
Páči sa mi to •15 hod. -
pisnicky
mate někdo gotovi pisně prosim poslete my je *4* -
bzlo fak čustý kdzbz jsi zpíval s rytmusem *4*
-
na to ze byl ve skole sama 4 a 5 dobry *1*
-
-
A to máš odkiaľ? Kde na svete by nechali vyučiť sa elektrikárom štvorkára?! Žasnem, koľko zlých, zákerných ľudí existuje.
-
-
best singer ever
The Golden Voice Of Prague-Best Ever Singer -
Ve Skypeu se docela vyznám a před chvílí jsem zjistil, jaký má Karel Gott Skype. Radši jsem si ho nepřidal do svýho seznamu kontaktů. Osm let jsem po tom pátral a nakonec jsem se setkal s cílem! Ale jeho Skype prozradím jen svým přátelům. Ale přes Skype, Facebook a Osobnosti.cz a další sociální sítě nebo diskuze ne. Jedině, když se osobně setkáme někde v Praze. Jmenuji se Libor Jirůšek. Často se procházím ulicemi... A bacha na mě, protože pokud se chcete trvale se mnou přátelit, tak máte smůlu!!!