Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
990 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejsou žádné aktuální fotografie, nemyslím, že to, co se nyní kolem KG děje, je z jeho vůle. Supi z Blesku a AHA větří prachy a obléhají vilu. Je to stejné, jako vloni, když k reklamě na profláknuté slavíky zneužili zesnulou IB, v čele s největším bulvárním trapákem PN. Legislativa bohužel umožňuje mnohem horší zhovadilosti než to, že smrtelně nemocný pacient, pokud je solventní, si zaplatí nadstandardní až luxusní zdravotní péči třeba i přednosty osobně. Špatné je, že běžný pacient nedostane kolikrát ani tu, která je účtována pojišťovně... Rozumný člověk nebude spekulovat, zda KG v průběhu léčby s nejistým výsledkem a pod morfiem bude exhibovat v TV přenosu. Bude spíš vděčný, že tato diagnóza se netýká nikoho z rodiny.
    • Jsou to slátaniny!
      • Jo jo přesně tak
    • Napsal jste to velice dobře. Liba
    • Tebe se to asi týká co? Luky1987
  • Luky1987

Karla Gotta nemusím jako zpeváka

• Luky1987

Najlepší český spevák bol Karel Gott 

• karel gott

Pan Gott,je pan zpěvak ,každy stoleti ma sveho obdivovatele a osobnost ,no 20stoleti ma K.Gotta a to pravem,Jeho pisně,chovani,charakter to už se dnes nevidi.Jeho pisně člověku umněly dat pocit štěsti,lasky a dobry nalady,Mam jeho všechny desky a jsem rada že takoveho zpěvaka mame,,a přeji mu jen to nejlepši i jeho nove rodince,,Marta
  • David Zápal Rozprášil tým snů, ten nový funguje zvláštně: Zničí popularitu Karla Gotta na internetu?
    4. května 2015 12:52

David Zápal To jste nepřekvapivě naprosto mimo. Na objednávku Adama nic nevzniklo. Zajímalo by mě, kde vidíte ty úspěchy v novém kalendářním měsíci.
    Páči sa mi to •15 hod.
  • pisnicky

mate někdo gotovi pisně prosim poslete my je *4*
  • bzlo fak čustý kdzbz jsi zpíval s rytmusem *4*
  • na to ze byl ve skole sama 4 a 5 dobry *1*
    • A to máš odkiaľ? Kde na svete by nechali vyučiť sa elektrikárom štvorkára?! Žasnem, koľko zlých, zákerných ľudí existuje.
  • best singer ever

The Golden Voice Of Prague-Best Ever Singer
  • Ve Skypeu se docela vyznám a před chvílí jsem zjistil, jaký má Karel Gott Skype. Radši jsem si ho nepřidal do svýho seznamu kontaktů. Osm let jsem po tom pátral a nakonec jsem se setkal s cílem! Ale jeho Skype prozradím jen svým přátelům. Ale přes Skype, Facebook a Osobnosti.cz a další sociální sítě nebo diskuze ne. Jedině, když se osobně setkáme někde v Praze. Jmenuji se Libor Jirůšek. Často se procházím ulicemi... A bacha na mě, protože pokud se chcete trvale se mnou přátelit, tak máte smůlu!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit