-
Mistře Gotte přeju vám všechno nejlepší :))) štěstička a zdrávička jste nejlepší zpěvák jste super :))))
-
Všechno nejlepší
-
Všechno nejlepší k narozeninám Kájo
-
Pochybuju, že už Karel Gott bude někdy zpívat a vystupovat buď na živo nebo i na playback
-
Vážený a milý Karle Gotte, od října 2015 až do současnosti sleduji pečlivě Váš životní příběh pacienta, který se jen těžko vyrovnával s nemocí, která na Vás zaútočila. Vyhrál jste, protože to byla osudová záležitost a Váš život umělce i člověka musí pokračovat úspěšně a dál. Já jsem o tom přesvědčená, " KAREL GOTT " ani jiný život žít nedokáže, Ve Vás je nasazené tempo, které nikdo a nic na světě nezastaví. Láska, láska a zase jen láska Vás postaví na nohy, když půjdete za ní, tím správným směrem. Je pravdou, že přehodnocujete své priority, každá nemoc člověku napoví, co je v životě důležité, co upřednostnit a do čeho jít s plným nasazením. Komu a čemu se věnovat, komu a čemu se vyhýbat. Není to žádné poučování, sám moc dobře víte, jako jediný, kam až můžete jít a jaký je Váš cíl. Budou to již 3 měsíce, kdy se zotavujete a je velmi dobře znát, že se Vám daří, jste v pohodě, připraven, jak já vždy píši, skákat přes překážky v umělecké oblasti, nic a nikdo Vás nezastaví. Váš krok je pevný, Vaše rozhodnutí je bezmezné a síla odhodlání je " CHCI ZPÁTKY DÁT ČAS ", a já věřím, jako mnoho z nás, že tomu tak Karle Gotte bude ! Proč to vše píši, čtu příspěvky z veřejných médií, z Vašeho oficiálního FB profilu / kde máte silnou základnu svých fanoušků, kteří Vás za žádných okolností nikdy neopustí /. Každý příspěvek, který je zveřejněn o něčem vypovídá, sdělujete nám jak se máte, co Vás zajímá, jaké máte Karle Gotte plány do budoucna. Je moc dobře, že jste tu s námi, mezi námi, jinak by tu bylo smutno. Jen i mně je někdy smutno z komentářů, které jsou pod příspěvky hlavně časopisu Blesk a Aha, kde se ukazuje, jací lidé mezi námi také jsou. Ale to nemůže pokazit náš názor na Vás, KARLE GOTTE. Každý by si měl uvědomit z pisatelů, že jsme zde na světě opravdu jen na skok a život, který nám je dán, má být o toleranci, mít druhé lidi alespoň trochu v úctě a pokoře. Milý Karle Gotte, blíží se čas krásných letních dní, já Vám přeji, ať je máte sluncem prozářené a ať je prožijete jen s těmi, co máte velmi rád ! Pevné zdraví !
-
Ahoj Vacátko *5* *5* *5* *1*. Kájovi preji ješte nadále pevné zdraví. PS já ty výplody od novináru nečtu už ani o Ivetce Bartošové meli by jí dát už konečne pokoj po smrti, ale beru to taky s rezervou
-
Mikrobiologický rozbor krve je nutný pro preventivní cílenou antibiotickou profylaxi před a během náročného zákroku v zažívacím traktu, zejména po chemoterapii. Ideální by bylo, kdyby stejná péče byla dostupná všem pojištěncům. KG je VIP pacient s neomezenými finančními prostředky, přesto z něj vyzařuje pokora a je si vědom, že není nesmrtelný. Exhibice tak nějak k jeho profesi patří, svíčka dohoří jednou každému z nás, tak proč stahovat gatě, když brod je zatím v nedohlednu. Hezký den, trubkové z blesku musí také jíst, berte jejich výplody s rezervou. Zdravím, Luky, jdu do přírody.
*5* *5* *5* -
Nic není samo sebou, světská sláva, polní tráva, žádný strom neroste do nebe...
Lidsky je mi nemocného Karla Gotta líto, nicméně bez svého štábu, manželky a
kontaktů z pracovitého a úspěšného života by nynější stav nenesl tak statečně. Má velké štěstí, že už není aktivní zákeřný bulvární dělník Novotný. Vzpomeňme, s jakou horlivostí pronásledovali, uštvali a dorazili Ivetu Bartošovou - nic z toho neměla, mohla se "opřít" pouze o přísavku Rychtáře, který její zoufalství ještě dokázal zpeněžit. Jsme tu pouze na návštěvě a proto je důležité celoživotně budovat a opečovávat svoje zázemí a soukromí si chránit před všudypřítomnými kriply. -
Kája je proste nezapomenutelný a taky mu držím palce at je tady mezi námi nadále náš pan zpevák
-
Vážený a milý Karle Gotte, pokaždé, když začnu na tyto stránky "OSOBNOSTI Karla Gotta" psát, říkám si jak Vaší duši pohladit, jak Vaše srdce rozesmát, jak Vaše oči rozzářit.Nezáleží na tom, jak je kdo stár, věk je jenom číslo, které mnohdy nekoresponduje s životem daného člověka. Váš život byl, je a bude stále naplněn tím nejkrásnějším smyslem pro cit, pro umění zaujmout, vydat ze sebe to nejlepší a to z veškerou zodpovědností, kterou v sobě máte a bez které by to nebyl ten náš Karel Gott, náš idol, naše souznění. Vím, procházíte nelehkým životním obdobím, ale jen Vy sám máte sílu na to, abyste vše zvládnul, abyste se mohl již opět věnovat svým radostem, bez kterých by Váš život nebyl smysluplný. Jak nám sdělujete, prostřednictvím médií a Vaší tiskové mluvčí, čeká Vás poslední operace. Tak ať již je opravdu poslední, ať už Vás nic netíží a máte čas na ozdravnou část tohoto skoro půlročního období, plného bolesti a možná i smutku, že Vám osud postavil do cesty, tak nesnadnou překážku. V těchto nepříznivých chvílích je pro Vás důležitá podpora Vašich nejblížích a nás fanoušků. A já Vám této podpory posílám tolik, jako je vody v tom největším oceánu. Já Vám věřím Karle Gotte, že i když to bude trvat roky, že se k nám a mezi nás zase a rád vrátíte. My budeme na Vás stále myslet a stále čekat !
-
-
Vlasta , prepač nechcem ťa nejak nahnevať alebo čo ,ale Karel Got túto stránku možno ani nepozná ☑
-