-
Vážený a milý Karle Gotte, přišla jsem na tyto stránky" OSOBNOSTI ", abych Vám z celého srdce poblahopřála k Vašemu včerejšímu zaslouženému vítězství v anketě " ČESKÝ SLAVÍK 2016 ".Cen jste získal hned několik : " ZLATÝ ČESKÝ SLAVÍK 2016 , ABSOLUTNÍ ZLATÝ SLAVÍK S NEJVĚTŠÍM POČTEM HLASŮ, A CENU ZA NEJOBLÍBENĚJŠÍ PÍSEŇ" ZEMĚ VSTÁVÁ", KTERÁ SI ZÍSKALA NEJVĚTŠÍ POSLECHOVOST NA RÁDIU IMPULS ". A protože jste si nemohl své ceny převzít, zhostila se tohoto úkolu VAŠE DCERKA CHARLOTTKA, a bylo to velmi dojemné a příjemné. Milý Karle Gotte, nastává čas VÁNOČNÍ, a já Vám přeji, abyste se brzy uzdravil a Ty nejkrásnější svátky v roce -VÁNOC, prožil doma a se svojí rodinou. PEVNÉ ZDRAVÍ, VY TO KARLE GOTTE ZVLÁDNETE !
-
Taky bych smočil, kdyby byla exkluzivní, tak možná i v blátě... Text se Gábině moc nepovedl, ale možná do filmu zapadne. Dcerka je na svůj věk disciplinovaná a že nemá sluch tvrdí akorát ti, co mají příspěvky plné hrubek. Duet je milý.
Každý, kdo bojoval s rakovinou, přehodnotí žebříček hodnot. Karel Gott oznámil, že nebude na Slavíkovi vystupovat, necítí se na to. Předpokládám, že se vzdá i nominace, určitě na té 41. ceně tak nelpí, vítězství se soucitu by ho netěšilo, spíš by to byla voda na mlýn závistivých jedulidí.
Tak ho nechte žít, má hezkou rodinu, přejte a bude i vám přáno.
Klidný Advent a spokojené Vánoce všem slušným lidem. -
-
*3* ...ze soucitu...
-
-
Nesouhlasím, pořád je Kája dobrej a drží se i poté nemoci a chemoterapií
-
Měla jsem Vás ráda, ale nyní se vnucujete a nedokážete odejít, už to nejste Vy, nikdo tu není věčně. Ta doba, kdy jste byli s panem Štaidlem, panem Svobodou vynikající trio je pryč, tenkrát jste ,,chytil vítr" to se stává málo komu, bez nich by jste nebyl tak slavný. Naučte se umět stárnout a odejít.
-
Kája je pan zpevák a mám ho rád
-
Vážený a milý KARLE GOTTE, dnes slavíte SVÁTEK, a já bych Vám velmi ráda popřála, ať těchto svátků 4.11. oslavíte v pevném zdraví, v dobré náladě, s těmi co máte rád, co nejvíce. NA ZDRAVÍ SI S VÁMI PO INTERNETU PŘIPÍJÍM A KYTICI RŮŽÍ K TOMU PŘIKLÁDÁM, JEN A JEN PRO VÁS MILÝ A VZÁCNÝ KARLE GOTTE ! Vl. Froňková.
-
Stavba s tolika vikýři spíš vypadá jako hostinec, penzion. Majitel dodatečně vyřídí změnu užívání, jako investor by nedostal stavební povolení. Běžná praxe, jak obejít předpisy a nařízení. Bulvár novému majiteli udělal masivní reklamu, z Gotta pronásledovanou oběť a z obyčejných konzumentů opět hlupáky, co mistra ještě litují.
-
Karel Gott je dobrej a preji mu ješte pevné zdraví
-
Karlu Gottovi zřejmě nenávratně ujíždí vlak, z jeho vystoupení je cítit křeč.
Připomíná to závěr kariéry Nataši Gollové, Vlasty Buriana, Oldřicha Nového, smutné. K čemu ty dvě poslední, rádoby optimistické odrhovačky, když interpret je zjevně zlomený a nezdravě vyhlížející starý muž. Zkrachovalé existence si z něj dělají snadný terč pro své poslední zviditelnění. -
Vážený a milý KARLE GOTTE, dnes je 15.10.2016, " ČAS VASEHO POMPÉZNÍHO NÁVRATU NA PÓDIA ", která znamenají pro Vás svět. Budete zpívat, budete vystupovat jen a jen pro nás, VAŠE PŘÍZNIVCE, kteří se již nemohou dočkat až zazní první tóny Vašich písní, až uslyší Váš hlas. Těšte nás neustále, prosím, máte na to a byla by veliká škoda, kdyby Váse rozhodnutí do budoucna znělo jinak. AŤ VAŠE LÁSKA KŘÍDLY MÁVÁ NÁM, ZŮSTAŇTE SVŮJ A ŽIJTE JAKO NOČNÍ KRÁL. Až zazní dnes večer Vaše novinka " ZEMĚ VSTÁVÁ " , myslím, že ani jedno oko Vašich příznivců v 02 ARÉNĚ nezůstane suché. Je to píseň dojemná, plná citu a pravdivosti života. DRŽÍM VÁM MILÝ KARLE GOTTE PALEČKY, ale protože jste veliký profesionál, bude to jako pokaždé NÁDHERNÁ POEZIE, NÁDHERNÝ ZÁŽITEK !