Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
991 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Změna vizážisty Karlu Gottovi uškodila. Nejstarší dcera je labilní a nevyrovnaná osoba, zřejmě nějaká bipolární porucha---
  • Luky1987
    Karel Gott je pořád dobrej a přeji mu i nadále pevné zdraví
  • Ahojky moje jméno je vlastně GOLDY#$$$Karel Gott je dobrý český zpěvák ale stejně pro mne je nejlepší Travis Scott nej je Travis Scott feat. 21 savage outside tak čauky

GAMER
  • Luky1987
    Ahoj Vacátko jak je ? *1* *1* *1*
  • "Matka Gottová je v domově důchodců".... To je tedy zpráva dne, národ je znepokojen, snad vyjde do ulic, sepíše petici a vyhlásí sbírku na "matku Gottovou". Je tu ještě prázdná roubenka, napsaná na matku Gottové.
    *1* *1* *13*
  • Vepřo-knedlo-zelo na Tenerife? Spíš na verandě plicního sanatoria po priznicově zábalu, ach jo...nevypadá dobře, ani mistr, ani to meníčko, chybí už jen melta. Starostlivá manželka s dětmi je kde? Prý lyžují v Jeseníkách.
  • Dobrý den vážený pane Karle Gotte.
    Přeji vám štědrý rok 2017.
  • 55555
    Vážený a milý Karle Gotte,přeji Vám i Vaší rodině " ŠŤASTNÝ A VESELÝ NOVÝ ROK 2017 !
    • Mistr má trvalý výraz veselí i štěstí, hodilo by se popřát spíš zdraví, paní Vlasto Froňková, 55555f. Nezapomeňte mně bloknout za upřímnost, vážená dámo.
  • Luky1987
    Kája je pořád dobrej i ta nová písnička Země vstává
  • Šíp, Uhlíř, Janů, Špinarová i Gott s tahací harmonikou... až tito dosud aktivní
    senioři tu už nebudou... zbývá odstavený bulvární prostitut PN se svými "špeky"
    Rychtářem, Macurou, Šulekovou, Regínou a vzpomínkami na éru tatíka, coby totalitního "baviče", Jo, a reportáž dotěrné ošklivky Šteflové.
    Paní Ivana by měla pořádně prásknout dveřma, aby Kájovi opadal ten hnus, co si teď pěstuje na ksichtu.
    Veselé vykročení do nového roku a hlavně zdraví!!!
    *1* *3* *4* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit