-
*13* Nebude to nakonec tak, že Gottovi dostali letenky a zájezd za to, že byli použiti k reklamě a zvýšení návštěvnosti při křtu malého slůněte? V poslední době si tyto "projekty s duší" mistr zvlášť oblíbil. Co je doma, to se počítá.
A kdo že má dnes strach o Gotta? -
Jsem veselé slůně i bez kmotříčka, nebyl to pro něj výhodný džob. Asi musel letět vleže tryskáčem k moři... Třeba mi pošlou selfíčko...
-
Karel Gott vypadá jako smutný klaun, kterému při operaci břicha přišili na obličej trvalý "americký happy úsměv" s bělostnými korunkami. Před časem prohlásil, že by se v případě vážné nemoci stáhl do ústraní, aby jeho fanoušci nebyli svědky jeho úpadku. A teď toto, docela ztratil soudnost. Je mi ho líto.
Možná, kdyby měl syna... třeba by ty furie trochu usměrnil... -
Kdepak ty ptáčku hnízdo máš
-
-
*1* *5* *3*
-
-
Vážený a milý Karle Gotte, Vy jste nám nadělil k VÁNOČNÍM SVÁTKŮM, alespoň dle mého názoru, velmi nádherný dárek. " LIMITOVANOU UMĚLECKOU EDICI " BERNARD BOHEMIAN ALE ", S ORIGINÁLNÍM DÍLEM " KARLA GOTTA ". NA ŽIVOT ! Pivo je v láhvi, podobající se šampaňskému, možná i tak chutná. Obsahuje 8,2 % alkoholu. Já tuto láhev 0,75 l nikdy neotevřu, protože je to originál a tím musí zůstat ! PANE KARLE GOTTE SRDEČNĚ DĚKUJI ! Víte Karle Gotte, né jenom písněmi dokážete potěšit, ale vším, co tomuto světu dáváte - SVÉ JÁ ! Pro Vás, hodně zdraví, zdraví a opět zdraví. Krásné a klidné VÁNOČNÍ SVÁTKY 2016 VÁM I VAŠÍ RODINĚ PŘEJI !
-
-
Když přijdu k lékaři s plotýnkama, jen se šklebí, no jo, to je hexnšús, odbyde mě nejlevnějším diclofenakem, max. do mně narve kortizony a hybaj do terénu, starat se, jen nevysávej pojišťovnu... Taky jsem živitel, pečuji o imobilní rodiče, dělám co je potřeba. Zdraví máme jen jedno, život také, i pravá láska je jen jedna. Hlavně, že problémů jsou tři p.dele. V 77 by měl každý vědět, kde je jeho místo a jen bilancovat, být vděčný a těšit se z drobných střípků každodenní spokojenosti. Na nic si nehrát...nic není jako dřív, nic není, jak bejvávalo...bohužel, bohudík...
-
Vážený a milý Karle Gotte, hodně smutných zpráv se nyní na internetu objevuje. JEN BŮH A VY SÁM VÍTE, JAK SE CÍTÍTE, CO PROŽÍVÁTE A JAKÁ MÁTE PŘÁNÍ. Jedna jediná jistota, kterou máte, je láska, úcta a přání si, abyste byl brzy fit, je od těch, co to myslí vážně, co napíší a je to upřímné, a je to doopravdy. Víte, milý Karle Gotte to, že nejste momentálně v kondici vůbec neznamená, že Vás opět za krátký čas nepřivítáme s otevřenou náručí a budeme Vás chtít opět slyšet, vidět, fandit Vám, jako tomu bylo " V TĚCH LEPŠÍCH ČASECH ". Pro Vás se čas nezastavíl, jen se zpomalil, abyste Karle Gotte nabral dech, sílu a touhu se vrátit " DOMŮ K NÁM ". Vše říkáte Karle Gotte svými písněmi. Tak ať opravdu, nejen " ZEMĚ VSTÁVÁ " nebo že je " PERFEKTNÍ DEN ", ale i Vy nám pojďte naproti, ať je tu opět jen samá radost, krása, štěstí, spříznění duší a láska. KDO JINÝ NÁM TOTO VŠE MŮŽE DÁT, NEŽ-LI VY, NÁŠ MILOVANÝ KARLE GOTTE !
-
Karel Gott je fakt dobrej zpevák
-
-
*9* ..byl.
-
-
skvelej zpevak
-
-
..býval..
-
-
Karel Gott je diplomat. Pro převzetí cen poslal dcerku, princeznovská róba
za 70.000,- byla objednaná v dostatečném předstihu... Od dítěte také nikdo neočekával zásadní vyjádření k prvním třem místům, zejména tomu druhému. To byl asi také hlavní důvod, proč se nevzdal nominace, jak mnozí očekávali, prostě
zůstal neutrální-svůj, nedělá si nepřátele. Má-li opravdu problémy se zády, může se jednat o metastázy, které často zasáhnou i mozek, což by odpovídalo jeho změnám v postoji k bulváru, změnám v obličeji, vyjadřování (léky tišící bolest), i evidentní starostlivosti manželky. Přeji klidné Vánoce nejen rodině
Karla Gotta.