-
GTT
Každý kdo nadává a snaží se úspěšným lidem házet klacky pod nohy..je absolutní LOSER!!!NULA,NIC NEZNAMENÁ,SRAČKA NA MÝ PRDELI HAHAHAHAHA:D
A VŠICHNI VĚDÍ ŽE KAREL GOTT ZPÍVAT PROSTĚ UMÍ A TO VELMI SLUŠNĚ A JÁ VÍM ŽE ON JE TEN TYP ČLOVĚKA KTERÝ KDYBY DŘÍV ŠEL DO TÝ AMERIKY TAK BUDE CELOSVĚTOVÁ SUPERSTAR A MYSLIM ŽE I ZNÁMĚJŠÍ NEŽ JE TŘEBA CHRIS NORMAN ZE SMOKIE..
ON MÁ VÝJMĚČNÝ STYL PROSTĚ GOTT STYL.
ON JE SEBEVĚDOMÝ OSOBNOST NIKOHO NENAPODOBUJE DĚLÁ SI CO CHCE..NOSÍ OBLEKY A NEZAJÍMÁ HO ŽE NĚKDO S TIM NENÍ OK..
FANDIM MU A JEHO RODINĚ ON JE STAR TĚLEM I DUŠÍ JAKO JEDEN Z MÁLA ČECHŮ..SI SUPER KARLE*3*
JEN TAK DÁL NASER VŠECHNY TY SRAČKY ABY CHCÍPLY ŽÁRLIVOSTÍ BUD SVŮJ TAK JAKO JSI TED:-)
MÁM TĚ RÁDA A FANDIM TI. -
Všechno nejlepší
Chtěl bych popřát vše nejlepší k narozeninám a hlavně hodně toho zdraví a elánu do dalších roků života ...jsi nejlepší Kájo a vždy budeš...fandím ti *14* -
Kája
Kája je suprový zpěvák. *14* *14* -
nadherne piesne
tak nadherne vianocne piesne,ako ma karel gott,ma ozaj malokto.aj ostatne piesne su takou naplastou na dusu cloveka,zial,nepoznam nazvy vsetkych tych piesni...hlavne tych starsich/70.te roky/.naposledy som si este z magn.kazety vypocula napr.nadhernu-,,otoc se mnou stranek par,,a to skor inklinujem k rockovej hudbe...karel gott je proste osobnost. -
fanouškům pana Gotta
Dobrý den.Moje mami má pana Gotta ráda,byla na jeho koncertě,má o něm knihu i CD s jeho písněmi,každý má svůj vkus a to je nakonec dobře né?Já taková fanynka pana Gotta nejsem,ale co mě v současné době uchvátilo je jeho parfém,který si samozřejmě maminka pořídila,takže jsem měla možnost poznat jak pánskou tak dámskou vůni,kterou prý sám pan Karel vymýšlel a navrhoval,musím uznat,že se mu to povedlo a všem fanouškům doporučuji...Jen uvádím,že v drogerii ji neseženete.
Pa Lenka -
Vše Nejlepší
Chtěl bych popřát Karlu Gottovi,aby dlouho zpíval a hladil nás obycejne lidi na dušičce.Cítím z něho hodného a laskavého člověka.Pane Karle DĚKUJI. -
karel gott-zpěvák
Karel Gott je suprovej zpěvák na nic si nehraje!!Každý zpěvák,je dobrej,protože každý zpívat neumím jako oni,ale Karel mi přijde jako jediný z mála,který si doopravdy na nic nehraje!!je prostě nej..!Má super hlas a jeho písně jsou taky velmi dobré! *3* -
nechápu to
Nechápu, jak může někdo, kdo už léta zpívá stejný písničky a navíc na playback(to je jasný, jednou mu ho nepovolili a znělo to strašně) , jak může prostě někdo takovej pořád vyhrávat slavíky???Vždyť takový lidi, co se hodně snažej, a pořád něco dělaj a co dostanoU?Nic, ani jednu cenu... -
-
Re: nechápu to
Nechápu co proti němu máš!Zpívá hodně hezky a nanic si nehraje!A nezpívá stejný písničky!Má jich hodně a zpívá je skoro všechny!Nevím co na něm vidíš!Fakt nechápu*7* *7* *7* *7*!Každý by měl dostat alespoˇjednu tu cenu,ale on je prostě nejlepší.Myslím si to já a možná i jiný lidi bych řekla,jinak by mu neposílali hlasy!Každej má jinej názor!Chápu!každej si stojí za svím! *9* Já mám na to svůj názor! -
Re: nechápu to
Reaguji na tento příspěvek. Závist je nebezpečná nemoc. Měla by se léčit. Možná bude stačit hadr na hlavu. Váš mozek je jistě malý tak bude rychle vyléčen. -
-
Re: Re: nechápu to
Reaguji na tvůj přízpěvek,ten co napsal,že to nechápe,by se měl opravdu léčit,protože závist je velikánská potvora!nevím o co mu šlo!Máš pravdu stím hadrem si myslím,že ten by asi stačil a ještě by nějaký peníze ušetřil,protože hadr dneska nestojí moc,ale psycholog ten už stojí víc *4*
-
-
-
gott
Gott je nula oproti Zdeňku Svěrákovi *13* -
-
Re: gott
Kdo je to prosím Svěrák? Znám jen ten v dílně. -
Re: gott
Tady si zřejmě někdo plete brambory s jabkama. Nelze srovnávat špičkového zpěváka a herce.A nebo? Že by závist, co vše Karel dokázal? Češi umí jen kritizovat!!!!
-
-
Tady je Karel Gott
Velice si cením zpěváka Karla Gotta.
Od jeho začátků až dodnes.Je prostě
zpěvák číslo jedna.Cením si ho,že
dobře reprezentuje hudbu pop,
rock,rockenroll a atd. i v zahraničí.
Patří mezi uznávané špičky.
Za to,že se mu blíží 70.narozeniny
prozatím je v dobré kondici.
Na rozhlasových vlnách,hud.studiích,