-
gott
Gott je nula oproti Zdeňku Svěrákovi *13* -
-
Re: gott
Kdo je to prosím Svěrák? Znám jen ten v dílně. -
Re: gott
Tady si zřejmě někdo plete brambory s jabkama. Nelze srovnávat špičkového zpěváka a herce.A nebo? Že by závist, co vše Karel dokázal? Češi umí jen kritizovat!!!!
-
-
Tady je Karel Gott
Velice si cením zpěváka Karla Gotta.
Od jeho začátků až dodnes.Je prostě
zpěvák číslo jedna.Cením si ho,že
dobře reprezentuje hudbu pop,
rock,rockenroll a atd. i v zahraničí.
Patří mezi uznávané špičky.
Za to,že se mu blíží 70.narozeniny
prozatím je v dobré kondici.
Na rozhlasových vlnách,hud.studiích,
jevištní koncerty.Jen tak dál!
Pokud mu to zdraví dovolí.
S Úctou! -
nej
Velice sympatickej,šarmantní a milej.Každopádně nejlepší zpěvák u nás *4* *4* *4* -
Hledám název hitu
Dobrý den, může mi někdo poradit název písničky Karla Gotta, ve které se zhruba zpívá: úterý 4.zaaáří, to je ten den v kalendaaáři...? Děkuju -
-
Re: Hledám název hitu
Píseň se jmenuje Úterý. U u u úterý 3.tího zaaáří to je ten den v kalendáři, ....mám ji na singlu.
-
-
Káája..:D
Kááája luxusnii borec *14* *8* *15* *15* *15* *1* -
Chapu mistře, že máte hodně fanoušků, ale!!!
Vážený mistře.
Koncert v Ústí nad Labem před několika hodinami skončil, a byl docela fajn, až na ten Váš únik od fanoušků, potažmo odjezd autem zadní stranou zimního stadionu. Neni to dobrá vizitka po tolika letech unikat od fanoušků a nenechat jim ani podpis. Chápu, že jich máte mnoho, ale v Ústí jste neměl první koncert ve Svém životě. Tak moc dobře víte, že koncert je první věc a péče o fanoušky druhá. Vzhledem k pokročilému věku, bych na Vašem místě fanoušky hýčkal, ani né tak kvůli penězům, ale kvůli smrtelnosti, ikdyž Vaše jméno nese název Bůh. Doufám, že příště nebudete slepě pozívat fandy na další koncerty jako například do O2 arény jako jste to tady udělal, anihž byste se o ně trochu postaral. Pokud né, pak Vás budou jen fanoušici rádoby laskavý kritizovat, a uděláte si zbytečné nepřátele. A to je docela velká škoda, že osobnost Vašeho formátu to připustí a nedojde mu to. Doufám, že se na můj názor nezlobíte a tento názor aspoň vemete na vědomí. Děkuji Kamil *4* -
-
Re: Chapu mistře, že máte hodně fanoušků, ale!!!
to se mi líbí pane Kamil! :))
-
-
Kája Gottík
kája gotíííík *14* *14* *14* *14* *14* -
PROČ ???
jen bych se Vás zeptal vážení, proč jste vulgární? Lze snad říci vše slušně, vždyť český jazyk má tolik krásných výrazů. A "...dyž už to tak muší byť, tak se podívejte sami na sebe..." a užívejte latinských výrazů, dyž užste takoví intělligenti... *16* -
-
Re: PROČ ???
Proč? To hned vysvětlím.Tohle jsou primitivní Čecháčci, co umí jen používat trapné názvy pohlavních orgánů, a co umí jen sprostě nadávat, podle mě jsou to lidi bez úrovně. -
Souhlasím s "JIKA", jsme národ lidí, kteří umí jen a jen kritizovat, obvinovat, pomlouvat a přitom sami neudělali absolutně nic. ZAVIST ta je nám hodně blízká. Stydět by se měli,Ti, kteří nejen na Karla Gotta hrubě nadávají, ale i na ostatní, kteří něco dokázali.A oni sami jsou ostudou národa. -
TO JSOUHLASIM ŽE ČEŠTINA ))))))
JE SKVĚLÁ
UŽASNÁ. .........
NEJJJJJJJJMAM JI RÁDA.......
.KAREL GOTT ........FÉNOMEN,,,,,,,,,,,,,,,,, *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Karel Gott
Karel Gott je právem nazývaný Božský,prostě umí a je nejlepší,tak to bylo,je a dlouho ještě bude!!! -
-
Re: Karel Gott
Kája je největší bůůh *14* *14* -
-
Re: Re: Karel Gott
Je to pravda,že jste dostal od fanynky bílý nebo tak něco? *7*
-
-
Re: Karel Gott
Karel Gott je přece náš Bůh!!! Je nejbáječnější, nikdo nemá takový hlas jaký má on, i když jeho hlas byl nejkrásnější, když byl Karel mlaďoučkej, ty výšky měl tak čisté, nikdo mu nemůže nikdy konkurovat, jeho hlas je jedinečný *14*
-
-
karel gott
já osobně říkám že on kdyby nebyl slavný tak by ani ty děti neměl a natoš manželku! *15* -
-
Re: karel gott
Náhodou, na to kolik mu je let, vypadá moc dobře, když byl mladej byl moc krásnej, a ten jeho krásný hlas, ne nedám svého Káju!BŮH. *14*
-