-
omluva
já se omlouvám tohle za mě napsala moje sestřenka (nemá ráda pana gotta) a vím že je to velmi známí zpěvák a eště pořád zpívá pěkně -
přání
Chtěl bych touto cestou poblahopřát panu Gottovi k opětovnému uznání, Slavík roku 2008.K tomu i hodně zdraví a rodinného štěstí.Držíme palce a ať Vám to Mistře stále zpívá.Díky za krásné písně.tom. -
reakce
Co jste zač,že se otíráte o člověka,který,jestli Vám to někdo neřekl,přináší do státní pokladny,jako malý podnik.Nic v životě neměl zadarmo,tak se o něj neotírejte.Tento Pán je v naší historii Pan Někdo,kdo jste Vy?Co jste pro tento stát udělali?Pane Karle,buďte pořád svůj a pokud Vám to zpívá,nepřestávejte.Díky.t -
fujjjjjjj
Karel se mi ale vubec, vubec, vubec nelibí *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: fujjjjjjj
tak ho neposlouchej!!!!!! -
toť tvůj názor,tak sem nemusíš lést -
tak co tu chces urazet a co jsi v zivote dokazal ty frajere *5* *5*
-
-
chyba
Karel Gott se nenarodil v Československu,ale v protektorátu Čechy a Morava-ve Velkoněmecké říši *1* -
Vánoce Spejbla a Hurvínka
Ahoj, nemáte někdo natočený z televize Vánoce Spejbla a Hurvínka? Bylo to kdysi dávno. Zpíval tam Karel Gott a jeho hosté (Jitka Zelenková, Karel Černoch...) a pořadem provázel Spejbl s Hurvníkem.
Moc díky, Libor -
-
Re: Vánoce Spejbla a Hurvínka
Libore,pořad se jmenoval Zadáno pro Karka Gotta a VHS jsem našel,čekám,až se ozveš Standa -
-
Re: Re: Vánoce Spejbla a Hurvínka
opravuji překlep Zadáno pro Karla Gotta /natočeno v divadle S+H /
-
-
Re: Vánoce Spejbla a Hurvínka
ahoj Libore,tento pořad jsem měl na VHS možná,že ho i najdu ozvi se rád pomůžu Standa
-
-
koncert
vcera jsem byla na koncerte v Pardubicich a musim napsat jenom chvalu.Bylo to super,Karel a cela kapela predvedli nezapomenutelny zazitek.Karel Gott je proste jen jeden a nikdo ho nenahradi.Nezbyva nez pred nim slozit poklonu a tesit se na dalsi koncert.Sympatak s bozskym hlasem. *3* *4* -
-
Re: koncert
19.12 byl i u nas v km a bylo to neco uzasneho nikdy na to nezapomenu jeho hlas ma takovou silu jako by mu bylo 30 je uzasnej a milej clovek dala jsem mu i kytku popral me pekne vanoce a ja byla ststna jako blecha *4* *4* *15* *15* -
-
Re: Re: koncert
to asi v domě kultury
-
-
-
ó bozkej kája
om(f)g bo~skej kája *1* *1* v
elka mája *1* -
-
Re: ó bozkej kája
JE TO DEBRY SPĚVAK (ALE KDYBY SPIVAL HIP-HOP BYL BI HODNĚ DOBREJ) *8* -
-
Re: Re: ó bozkej kája
Dej pokoj z hiphopem, Karel Gott je zpěvák s krásným hlasem a dělat hiphop je ponižující, fuj.
-
-
-
KONCERT
ZDRAVIM VAS PANE GOTT,BYLA JSEM 26.11.2008 V PRAZE NA VASEM KONCERTE,BUDE TO MUJ ZAZITEK DO KONCE MEHO ZIVOTA,KONCERT BYL UZASNY,VELICE VAS OBDIVUJI.S POZDRAVEM ANNA RYDLOVA -
nejlepší
nejlépe se mu podařila píseň o včelce Máji