-
pro Míšu
Napíšu,jenom čekám na tvůj mail. -
Pro Ivanku
Ahoj Ivuš, tak napíšeš mi proč to všechno padlo? *7* -
Karel Gott
Hledám předsedkyni bývalého olomouckého fan clubu Karla Gotta Janu Hradilovou.Jano prosím ozvi se mi.Děkuji. -
pro Ivanku
Ne to nevadí a klidně mi to můžeš říct, proč to všechno padlo. Sice jsem se těšila ale co se dá dělat že, zdřejmě nic. Ale i přesto díky za vše. -
-
pro Míšu
Jasně,dlužím ti vysvětlení.Napiš na mail.
-
-
On je náš král
Pane Karle. Myslím, že mladší generace Vás má s prominutím za ,,staříka, který by měl vše přenechat mladším,, Také petřím k té mladší generaci, ale Vaše písnš mají ,,šťávu,,. Jste jediný zpěvák v republice kterému z celého srdce a upřímně fandím!!! Nenajde se nikdo lepší než jste Vy!!! Vaše texty dokážou povzbudit mou duši a vžy když si pustím Vaši píseň, nebo když Vás vidím v televizi, celá se chvěju, a to proto že jste vážně dokonalý, a Vaše rozhovory mají směšný podtext:)...Ten kdo říká že jste,, přihlouplý stařík,, tak věřte že to tak nemyslí, a každý večer si Vás pouští:) -
pro Míšu
Ahoj Míšo,omlouvám se, ale musím to zrušit.Už to neplatí.Vysvětlím ti to,když budeš chtít.Promiň. -
jasně že chci dárek
Ahoj Ivan, jasně že chci vědět o jakej dárek se jedná. *4* Tak napiš pls. Díky Míša -
dárek
Ahoj všichni, kdo máte rádi Karla Gotta.Mám pro vás skvělý tip na originální dárek k vánocům.Kdo chtece vědět víc,napište. -
pro Zuzku
Tak jako ale i přesto mu můžeš fandit ne? Sice jako nwm o čem mluvíš, ale to je mui fuk. Já bych mu nikdy nepřestala fandit! *10* Protože ho mám ráda a nikdy nepřestanu. *1* *14* -
-
Re: pro Zuzku
Já mám Karla Gotta taky strašně moc ráda a obdivuji ho, je to moc milý člověk, a ten hlas je dar od pána Boha.Pamatuji, když jsme byli předloni na Konopišti na koncertu rádia Blaník, je to pan profesionál a vystoupení bylo velkolepé.
-
-
Zuzka
Vždy jsem "Kájovi" fandila.Rovněž se mi líbilo, že zůstával apolitický, až teď mě zklamal, že se přidal ke kampani M.Škalouda na senátora v Magazínu ODS Praha 5 -
-
Re: Zuzka
Karel bydlí na Praze 5 a nevím proč by neměl říci svůj názor. Já můžu říci,že ho mám rád pro jeho zpěv,vystupování a teď i pro jeho politický názor,protože je vidět že to má v hlavě v přádku když volí ODS.
-