Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
991 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zuzka

Vždy jsem "Kájovi" fandila.Rovněž se mi líbilo, že zůstával apolitický, až teď mě zklamal, že se přidal ke kampani M.Škalouda na senátora v Magazínu ODS Praha 5
  • pro Petra

já nwm možná že jo, ale budu se snažit, abych zas na nějakej oncert jela. bude vše lepší až budu mít řidičák no tak pa. *7* *4*
  • lidičky

Jsem ráda, že se přidali další lidi, který fandí našemu Kájovi. Také vám moc závidím koncerty, také bych moc chtěla na něj jít. Byla jsem jen jednou na jeho Koncertě a to v Karlových Varech a stála jsem od něj míň, něž je 1 metr. Stála jsem jak socha a ani jse, se nehnula jen jsem koukala na něj abych si ho zapamatovala jak vipadá zblízka, bylo to prostě nádherné. chtěla bych to vrátit, protže toto už se mi nikdy nestane. Njn tak se měj te zatím všichni a zdravím Janču Vosátkovou papa *14* *14* *14* *14*
    • Re: lidičky

Jo to bylo v Termalu s Big bandam Felixe Slováčka. Taky jsem tam byl a moc se to povedlo. Neboj,určitě si nebyla naposled na Karlovo koncertě.
  • pro toma

Jsem moc rada,ze nezapominate na Mistra jakym je Pan Gott.Dovolena u more je vzdycky fantasticka,doufam,ze i vy vsichni jste si odpocinuli. *14* *5* *14* Moc pozdravu Tomovi a vsem fanouskum z Italie Jana P.S.Concerty vam vsem zavidim *5*
    • Re: pro toma

Jano zdravím.Mám radost,že se aspoň po příspěvku můžeme pozdravit. *3* Jak se podařilo turné Goťáka snad z tisku víš,ale neodpustím si poznámku,že poráží v úspěšnosti i velikány i brouky.Zdraví tom *15*
  • Knížák si to neměl dovolit

To, co pan Knížák řekl panu Gottovi bylo nesmírně špatné.To, že Gott neumí zpívat je pitomost,protože Gott si na svůj věk (69 let)až velice dobře zachoval svůj hlas.Jeho dílo je nesmírně obrovské a mnoho toho dokázal.Chtěl bych vidět, jak pan Knížák zpívá.Gottovi nesahá ani po kotníky.
    • Re: Knížák si to neměl dovolit

Knížák závistivej blb, který neumí nic jiného, než niči LPčka a ta jeho výtvarná díla, no to je něco *9*.Nemá cenu jeho názor řešit, je dobře že si z toho Karel nic nedělá.
  • Lidicky

...zda se mi,ze zapominate fandit Karlovi,snazte se porad vic a vic!!! *5* Kladna myslenka nic nestoji. *4* Jana *1* Krasnou dovolenou vsem *5*
    • Re: Lidicky

Zdravím Jano.Nikdo nezapomíná,aspoň z těch skalních.Sleduji vše kolem Mistra,jak to všechno ustojí,když mu ani rodina neusnadňuje jeho život.Držím mu palce a na turné se těším.Má vystupovat i u nás a vstupenky už jsou vyprodané.Gott,je kulturní zážitek.Jak je po dovolené?tom *7*
    • Re: Lidicky

Karlovi fandíme co to jen jde! Alespoň pokud můžu mluvit za sebe. Už se těším na Karlovo podzimní turné,chystáte se také někdo?
      • Re: Re: Lidicky

Já pujdu na jeho koncert v Budějovicích a to dne 7.11.2008.nevím jak jsem to dokázala ale jdu do 4 řady a to poprvé v životě. Tak se moc těším ,počítam dni v kalendáři.Tak sem mejte moc hezky.pa.
        • Re: Re: Re: Lidicky

Já jdu už na první koncert do Plzně,tak tu pak napíšu svoje dojmy. Jinak mám i do Sazka areny a tam to bude ještě vetší zážitek.
  • Misa

To se nemusíš bát, že přestanu fandit Kájovi protože já nikdy mu nepřestanu fandit, když je to můj bůh a můj vzor mám ho ráda *14* a tobych mu přece nemohla udělat! *10* *4* Pa Míša
  • pro Misu

Ciao Miso,jelikoz mi je 42let,teta zni lepe nez starena.Jinak ja jsem z Pardubic,ale uz skoro 20let ziji v Itali.Mej se hezky a neprestan fandit kAJOVI!!! *4* Jana
  • pro Janu Vosátkovozu

No ahoj Jano, tvé jméno je mi dost povědomí a taky bych chtěla vědět, jak jsi to myslela tím: Pro tebe- teta Jana??? *9* *7* jako toto dosti dost nechápu! Tak pa a měj se hezky Míša *4*
  • Pro Misu

Mas pravdu Miso,hodne lidi si neumi predstavit,kolik odrikani a prace musi clovek vynalozit,aby mohl uskutecnit sve sny.Maestro Gott dokazal to o cem se nam smrtelnikum jenom zda!!Preji ti nhodne zdravi a stesti ve tvem zivote.StuduJ!!!Protoze jenom studiem budes mit otevrenou branu pro tve sny!!!Hodne stesti Jana Che Dio Ti benedica

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit