Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
991 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel Gott

Karel Gott je ten nejúžasnější člověk na světě. Mám ho moc ráda a ráda ho poslouchám. Věřím, že i v těhlech letech se objeví dítě, které bude Káju poslouchat. Třeba jako já je mi 15let a poslouchám Vás jak ozávod. *14* Jste můj nej zpěvák a nic to nezmění! *14* *14* A ty lidi který ho uráží, tek laskavě přestaňte! *16* *8* Všichni máme jiný vkus a někoho jiného posloucháme, takže si hleďtě svího a nechte nám Karla na pokoji. My taky nenadáváme na zpěváky a zpěvačky, které posloucháte vy! *5* Snad si to uvědomíte a už toho necháte. A kdo Karla Gotta zbožnuje jako já, tak jsem vám moc zavázaná a máte můj veliký dík. *15* *3* Káju prostě miluju. *14* *14* *14*
    • Re: Karel Gott

Míšo mě je 22 let, a Karel je a bude pro mě pro mě bůh, jeho hlas je nádherný a to co udělal, nikdo už nikdy nedokáže.

Mila Miso,me je 42let a odkud me pamet saha jsem zamilovana do Maestra Gotta.Ziji skoro 2o let v Italii,takze moje dcera nezna prakticky ani jednoho ceskeho zpevaka.Ja ale mam v srdci naporad pana Gotta.Je to nejlepsi zpevak jakeho nase krasna ceska zem mohla kdy mit!!!Preji ti mnoho stesti a zdravi a nevzdavej se nikdy tvych snu.Studuj,protoze vedeni je brana do sveta!! *4* Pro tebe- teta Jana
  • přání

Všechna nej,pro vás a Vaši rodinu.Hodně štěstí a zdraví k narozeninám.Ať Vám to stále zpívá.Jsem generace,která na vás vyrostla/1946/Hodně dalších,krásných písní.tom
  • Pro Maestra Gotta

Che Dio Ti bennedica Jana
  • potřebuju radu zkušených :)

zdravim všechny *3* potřebovala bych poradit..můj kamarád je velký fanda Káji Gotta, a jelikož bude mít brzo narozeniny, tak mě napadlo mu sehnat jeho autogram *4* nenašel by se tady někdo kdo by mi poradil, kam se můžu obrátit, nbo tak? a nebo mám napsat Kájovi osobně? *14* děkuju *4*
    • Re: potřebuju radu zkušených :)

Jsem taky velký fanda Karla a osobně jsem ukořistil při jeho koncertech několik autogramů i společných fotek,je velice příjemný a vstřícný člověk,snad mám jeden autogram navíc,ale musel bych pohledat
      • Re: Re: potřebuju radu zkušených :)

to by bylo vážně super *4* napsala sem ti mail, tak se snad nějak domluvíme *3*
  • šáhni si do svědomí

můj názor je že každý kdo píše zde nějaký příspěvek anebo reakci, nějakým způsobem Karla Gotta obdivuje.
    Jinak nechápu proč by si kdo otevřel jeho stránku a zabýval se jím.přeji hezký den všem
  • poradte

Neví prosím vás někdo název Kájovi písničky která začína : Uuuúterý třetího zaaáří ....
    Díky moc za pomoc *4*
    • Re: poradte

anoo Úterý
    • Re: poradte

Ta písnička se jmenuje Úterý
  • :)

kájínek je nej nej nej to je uplnej anděl ! ! ! díky bože *14* *14* *14* *14*
  • dobrej

jen chci pochválit a kdo je dělanej na nadávky ,že je starej,tak život je spravedlivej a pozná to sám na sobě.
    at se jim daří a spívá pokud bude mít náladu ahoj *3* *3* *3*
    • Re: dobrej

Karel nikdy nezestárne, to oni zestárnou dřív, už teď jsou dědci. *16*
  • Karel Gott

Karel Gott je ten nejskvělejší zpěvák na celém světě... *4* Mám ho moc ráda *14* ... -a ten kdo ho bude urážet a nadávat tak ten ať si mě nepřeje *16* !!! Je to prostě božský Kája a úžasně zpívá... *14* *14* *14*

Nemá cenu řešit, ty blbce kritiky, oni se v tom vyžívaj. *16*
  • best singer ever

The Golden Voice Of Prague-Best Ever Singer

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit