Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
991 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • karel gott je pěkný zpěvak

karel gott je pro mě absolutně nejlepšim zpěvakem na světě.je to dobry zpěvak.
    • Re: karel gott je pěkný zpěvak

ano,máš pravdu,karel je opravdu nejlepší-je to KING
      • Re: Re: karel gott je pěkný zpěvak

JJ přesně tak. jeho hlas mě ohromil když jsem ho poprvé slyšel a od té doby jsem jeho fanda. A taky neznám snad nikoho, kdo by se takto dlouho udržel na výsluní jako on.Má můj obdiv
  • Karel Gott

Jediná celebrita se kterou stojí za to se setkat!Já děkuji,že jste,pane Karle!
  • prosba

Pane Gotte je možné poslat Vaší fotku s věnováním vaší veliké fanynce,mojí mamince? *14*
  • laco

vazeny pan gott dovolte aby som vas pozdravil a poprial v mene mojom i mojej rodiny vela zdravia a spokojnosti ste clovek ktori cely zivot rozdaval radost a pohodu prostrednictvom vasich krasnych piesni i ked sa nasa krasna republika rozdelila co mna velmi trapi lebo milujem cesky narod ako i ceske dedinky aj mesta vzdy poviem ze ste nas nie zahranicny som invalidny dochodca po taskom uraze a ked sa nam podari usetrit nejake korunky uz aj ideme navstivit pribuznych do prachatic este raz vas pozdravujeme a prajeme vsetko naj
  • Vše nejlepší k narozeninám

Karle, vše nejlepší k narozeninám a hodně zdraví a elánu do dalších let. Vážím si Vás jako člověka, který nám všem dává příklad, jak se chovat, vystupovat na veřejnosti a hlavně jak pracovat. Kdybychom každý z nás měli alespoň 10% Vašeho pracovního nasazení a kumštu, tak by nám Němci záviděli dálnice, Japonci elektroniku a Američané by propadali komplexu méněcennosti.
    Hezký den.
    Franta
    • Re: Vše nejlepší k narozeninám

To bylo opravdu výstižně napsáno. Též přeji do dalších let hodně zdraví,úspěchu a radosti z malé dcerky.
  • Ahojik.mvr

Na teto strance sem byla jen kvuli tomu ze sem o nem mela mit referat jinak bych sem NEVKROCIL!!!Kaja mi nevadi ale neposloucham ho!!! *14* *4* *3* *3* *3*
  • umění

Karel je úplně normální člověk,který umí využít svůj hlas a jiní umí dělat třeba dobře rukama *4*
  • Ano, ne ?

Je to pan Zpěvák, ale ne hrdina, který posouvá svět k vyšším métam a nadčasovosti
  • kája

nikdo,nikdo,nikdo na něho nemá,on je prostě king
  • karlos

at je březen nebo leden kája gott je jenom jeden-je prostě boží !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit