-
nové stránky
Jo, vlastně je to www.karelgott.net -
nové stránky
Karel má nové stránky na www.karelgott.cz *14* -
Ahojte!!!Musím Vám říci, že jste nejlepší zpěvák na světě. Strašně Vás obdivuji a jednou bych chtěla být jako vy.Moc ráda si pro sebe zpívám Vaše písničky a mím životním snem je zaspívat si je jednou s Vámi.Budu šťastná, když mi odpovíte.Čekám na Vaši odpověď.Vaše 15ti letá snad největší fanynka Maruška z Moravy. *3* *14*
-
Velmi se těším, až mistr zahájí své letošní turné. Shlédnul jsem již několik jeho vystoupení a musím říci, že je to skutečně velký zážitek, vidět mistra živě. Žádní jiní interpreti, ačkoliv se někteří skutečně dosti snaží a nezpívají špatně, se nemohou Karlu Gottovi vyrovnat. Karel Gott je jen jeden.
-
Můj Kája
V seznamu nahraných LP chybí LP z roku 1969 pod názvem Láska bláznivá,která je nejlepší, co Karel má. -
-
Re: Můj Kája
V seznamu nahraných LP desek toho chybí víc, třeba Karel Gott a Karel Vlach nebo Mezi Vltavou Dunajem a Donem Country album.
-
-
pane gott jste opravdu trida *5*
-
přání
Vse nejlepsi k narozeninam, lasky, stesti,pohody, uspech mas a budes mit. -
karlík je nejlepší zpěvák na světě,o tom není žádná diskuse a navíc mu sláva nevlezla do hlavy,vitalitu v jeho letech obdivuji,snad je opravdu nesmrtelný
-
ahoj Karle
Těším se na Káju, až jej zase uvidím v listopadu v Olomouci na jeho vystoupení. Miluji ho už 37 let, od doby, kdy jsem začala vnímat jeho hlas. Pro mě je ten nejlepší zpěvák na světě. Doufám, že na jeho koncertu konečně uslyším jeho starou písničku Žaluji ptákům, Píšťala a hůl, Požehnej Bože můj, Elois. Vzkazuji Ti, že nemusíš být smutný, že nemáš syna, ale holky se rodí jen z lásky.Hodně zdraví k Tvým narozeninám, které budeš mít za pár dní a vše nej......, to Ti přeje Miluška -
Kája Gott-Láska bláznivá
V seznamu chybí LP, která se jmenovala Láska bláznivá z roku 1968, některé písničky se po roce 1970 nezveřejnily, např. Žaluji ptákům nebo Píšťala a hůl. -
-
Re: Kája Gott-Láska bláznivá
Píšťala a hůl je nádherná.
-