-
pisnicky
mate někdo gotovi pisně prosim poslete my je *4* -
karel gott
Pan Gott,je pan zpěvak ,každy stoleti ma sveho obdivovatele a osobnost ,no 20stoleti ma K.Gotta a to pravem,Jeho pisně,chovani,charakter to už se dnes nevidi.Jeho pisně člověku umněly dat pocit štěsti,lasky a dobry nalady,Mam jeho všechny desky a jsem rada že takoveho zpěvaka mame,,a přeji mu jen to nejlepši i jeho nove rodince,,Marta -
Boží Gott
Pan Gott zpívá komerční hudbu.Písničky má pěkné ,melodické, hezky zazpívané, ale více obdivuji zpěváky, kteří si dokáží text písně i hudbu k písni sami složit. Mám moc ráda písničky od Jarka Nohavici, jdou z dobou a nikdy nezestárnou, a text super skvělý.Velmi ráda chodím i na jeho koncerty. Mám za to, že je u nás řada talentovaných zpěváků, kterým zde není dána šance dostat Slavíka.Dívat se na tento pořad už předem vím jak to dopadne 1.místo KG, a ostatní v nedohlednu.Tím nechci říci, že se mi jeho písničky nelíbí, ale dávala jsem hlas P.Kolářovi.Má charizmatický hlas.Udělejme jednou změnu a volme ve Slavíkovi jiné osobnosti, myslím, že každý zpěvák, nebo zpěvačka má tuto šanci.Byla jsem moc ráda, když ve Slavíkovi se dostala do nominace L.Vondráčková, proč stále jedni a ti samí?Spousta zpěváků své koncerty zpívá playbeckem (přesně a jasně se jednou vyjádřil Kryštof, za to mu moc fandím).Nelíbí se mi vůbec písničky od Langerová, nic vlastně nedokázala a je v první trojce ve Slavíkovi. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *13* -
-
Re: Boží Gott
Zlatý Slavík je a bude vždycky jen pan Gott, tak ať vymyslí jinou soutěž, třeba Český Výr, Český Kos a je vyřešeno *1* -
Re: Boží Gott
Gott tím jen dokazuje, že je nedostižný. Je tak výborným zpěvákem, že nikdo nedosahuje jeho kvality.Ať se ti zpěváci víc snaží, ne dělat soutěže,ve kterých by neměl být Gott.
-
-
Kája
Karel má pěkné písně, jen se z něj stal ješitný chlap. Vadí mi, že rok co rok má Slavíka a tím tak nedostanou šanci ti, kteří si to také zaslouží. Např. Petr Kolář. Modlila jsem se aby dostal slavíka a opě ho dostal Karel. Nemám nic proti Karlovi, jen ho nemám ráda. *13* *13* *13* -
-
Re: Kája
Vy asi snad zapomínáte, že Český Slavík je anketa o popularitě zpěváků,zpěvaček a hudebních skupin.Je to vybíráno podle lidí a tak mu to nemějme za zlé. Lidé, kteří ho volí si myslí, že je prostě nejzpěvak a to si myslím i já.Víte, jaké má uspěchy?U mnoha lidí je nejlepší.A je dobrý. -
-
Re: Re: Kája
To my Karlovi posíláme hlasy, pročtětě si historii o jeho začátcích, nazpíval písně v několika jazycích, a rozsah jeho hlasu nikdo nemá,ne a ne a ne!
-
-
Já Káju nemusela od dětství. Je jen obyčejná osobnost "šoubyznysu", nic víc, nic míň. Vím, že přispívá různým nadacím, ale to se teď nosí a já přispívám v poměru ke svým výdělkům určitě víc, než on. Jinak nevím, že by on sám opravdu něco dokázal kromě zúročení daru od pána Boha. *3* -
-
Co to tady plácáš,co si dokázala ty frajerko? -
Kolik přispíváte peněz do nadací?Mluvil jste, že víc než Gott, ale už jste nenapsal kolik.Nevychloubáváte se? -
hmm a co jsi dokázal(a) ty?? To by mě zajímalo. Gott se drží na scéně už hezkou řádku let a to nikdo nedokázal. Navíc jeho písně jsou oblíbené jak u nás, tak i v Americe a hlavně v ěmecku, Rusku atd atd. vydal nespočet albumů,hrál ve filmech a podle tebe nic nedokázal?? To jsi trošku mimo čeče. Jeho hlas je prostě na nejvyšší úrovni (samozřejmě teď už ne). Prostě Gott byl je a bude NEJlepší ať se Vám to líbí nebo ne. H.O.W.G.H *3* -
-
Re: Re: Re: Kája
Pořád je na nejvyšší úrovni.Dokázal si ho dobře zachovat. -
Re: Re: Re: Kája
Abyste se z té Ameriky všichni nepodělali.
Karel má opravdu dobrej hlas a zpívat umí.Jenom mi příde nepochopitelný kdo všechno mu posílá hlasy do Zlatýho slavíka.Myslím že ti mladí to nebudou,ti mají jíný favority a že ti starší těžko budou posílat hlasy do takoví soutěžě.A to vůbec nenarážím na to že by byl Karel Gott starý *4*.Souhlasím s tím že by jednou měl vyhrát taky někdo jinej než on.Nemyslím zrovna Koláře to ať si rozmyslí každý sám,ale hlavně někdo jiný.Příde my to už trochu trapný.Mám pocit že ten bude vyhrávat i po své smrti(a to mu přeji určitě dlouhý život).Jinak si taky myslím že nechodí s ničím novým a vyhrál by i kdyby se ostatní mohli přetrhnout.
Jinak si ale myslím že je jedinečný zpěvák své doby jenom mi vadí to vyhrávání příde mi to už jako ze zvyku.Ale je to jen můj názor tak se na mě za něho nezlobte.*3* *4*
-
-
-
Podle mého názoru si Kája toho slavíka zase zasloužil,vždyt si jeho písničky zpívá i má čtyřletá dcera.Až se na naší pěvecké scéně objeví někdo kdo se mu vyrovná tak mu Kája určitě nebude slavíka závidět. A ješitný chlap je přece každý.
KÁJO JÁ TI FANÍM A DOMA TĚ MÁME MOC RÁDÍ,UŽ SE TĚŠÍM AŽ BUDEŠ ZAS V OSTRAVĚ!!!JSEŠ MŮJ *4* *4*
-
-
Karel Gott
ANO,KAREL GOTT JE FAKT JEDNIČKA U NÁS SE JEŠTĚ NENARODIL NIKDO S TAKOVÝM HLASEM.FANDÍM MU OD ŠKOLNÍCH LET A TO MI JE UŽ DOST PŘES PADESÁT!PŘEJI MU ABY MU TO ZPÍVALO JEŠTĚ DLOUHO A ABY ZŮSTAL TAKOVÝ,JAKÝ JE! -
Zvonky štěstí
Zdravím, mám dotaz na znalce. Na kterém albu se poprvé objevily Zvonky štěstí? Případně v kterém roce vyšla kompilace Zlaté duety, na němž se ta píseň taky objevila? Díky, pokud se najde někdo, kdo se podělí o odpověď. -
Karel Gott je nesympatický
Karel Gott je mi nesympatický.Jeho styl hudby není rock ani hi-hop což znamená že do této doby vůbec nezapadá.Možná tak v 80.letech 20.století ale ted máme 21.století a jeho styl se sem jaksi dostal asi omylem.Nemohu uvěřit že vyhrál 33.slavíka,kdo to hlasoval
*7* Normální člověk této doby Váš styl neposlouchá.Karel Svoboda je lepší než vy!Nezapadá do doby ale jeho písně mají alespon něco do sebe,Vaše písně jsou jak opery,a opery patří někam do 30.let 20 století. *16* *8* -
-
Re: Karel Gott je nesympatický
TO ŽE JE PA-STYL HIP HOP Z AMERIKY IN V TOMTO DESETILETÍ, NEZNAMENÁ, ŽE HO MUSÍ KAŽDEJ POSLOUCHAT A KAŽDÝ RAPOVAT.VÍŠ VŮBEC CO TO JE ZPÍVAT. To není jen kecat do mikrofonu. To umí každej blbec. -
Patříte vy do této doby?Pop je populární pořád a nic na tom nezmění tvrdej rock nebo rozhoupanej hip hop.Pop se pořád drží a s ním i Karel Gott.Jste navíc debil, protože Gott je zpěvák,zatímco Svoboda skladatel.Říkáte, že Svoboda je lepší než Gott?Proč jste to srovnávala tak pitomě.Vy asi nevíte, že oba 2 spolupracovali a výsledkem jsou dobré písně.Písně,které Svoboda složil nejčastěji zazpíval Gott. A navíc, prostudujte si dějiny opery.Vyplývá, že o ni nic nevíte. -
Mohu Tě ubezpečit, Camomillko, že do tohoto tisíciletí patří tolik věcí ze století minulého, předminulého i daleko starších, že o tom nemáš nejmenší páru. Ona se kvalita naštěstí prosadí a přetrvá. Schubertovy písně si najdou své posluchače i 200 let po jeho smrti (na rozdíl od hip hap hopu). Nebudu Tě unavovat faktem, že zlatý věk opery byl o celé století dřív, než uvádíš, a přesto je tu pořád. Karel není rocker, ale jeho počátky můžeš směle k tehdejšímu rock and rollu počítat, atd. atd. atd. -
Jo tak tvůj příspěvek je zatím nejvíc mimo co jsem tady četl:-)) musím se tvému přihlouplému názoru smát:-)))prej normální člověk ho neposlouchá.Tak hele ty pipko já ho poslouchám je mi 23 let a jsem úplně normální a ten tvůj podělanej hip hap hop si strč za klobouk páč to absolutně s kvalitní hudbou (jestli se hip hap hopu dá vůbec říct hudba) nemá nic společného. Hip hop je pouze doménou pouličních černochů, kteří nic jinýho neumí než rapovat... fujtajbl s takovým škvárem. Gott je jednička a ty kdybys uměla alespoň z jeoho procenta zpívat jako on, tak by jsi mohla bejt ta nejšťastnější osoba na tomhle světě.
-
-
xkoxoy
noja nwm zpíváte dobře ale já mam jinej vkus třeba něco od vás se mi líbí..... *1* -
Karel
Karle, Dnes jsem Vas objevila ve svém snu... Od malicka, jeste jsem ani poradne neumela chodit, jsem byla Vas velky fanda. Jednou jste prijel do Ostravy a maminka mi koupila kyticku, abych ji Vam predala, a ja jsem onemocnela *9* .
Pred nekolika léty jsem vyuzila prilezitosti a navstivila jsem Vas koncert v lucemburském Mondorfu. Zpival jste v nemcine a ja byla prekvapena, kolik mate v Lucembursku fanousku. Pri autogramiade jsem Vas cesky oslovila, ze je skoda, ze jste neco nezazpival v cestine. Tak jste byl z toho prekvapeny, ze jste zcervenal. Odpovedel jste-snad priste. Doufam ze to priste skutecne bude. Preji Vam mnoho stesti v rodinném zivote a profesionalnim. Byl a jste pro mne vzdy ten nejlepsi...
Vase fanynka Lenka (Luxembourg) -
mily Kajo
Vase pisnicky jsou porad stejne pekne,nic si nedelejte z tech blaznu co Vam zavidi,sami nic nedokazali tak alespon kritizuji,jste porad klasa,moc zdravi dcerusce,Vam i Ivance!! *4* *3*