Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
991 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miška

tak to se máš a jinak já vím že je skvělej chlap, to si nevěděl dřív? *7* *15* to neva
  • petr.k

uvidíme se

3.12.08 uvidíme p.Gotta na koncertě v Pardubicích.Bude to super.Měl jsem tu čest p. Gotta obsluhovat ,normální host,žádný náfuka.
    Ne jako někteří,vydají jedno CD,které se prodává v Levné knize a už jsou mistři světa. *3*
  • ?

Co se stalo, že už nikdo nepíšete? *7*
    • Re: ?

No a co bys tak ještě chtěla napsat... *15*
    • Re: ?

13.11.2008 jsme navstivili podzimni turne p.KARLA GOTTA je to proste nezapomenutelny zazitek prozivame dojmy jeste ted proste ZLATY KAJA ale nepodarilo se nam predat darek ktery jsme predali ucastnikum kapely doufam ze ho predali zatemu KAJOVI zlaty darek....
      • Re: Re: ?

gratuluji KARLU GOTTOVI k dalsimu SLAVIKU do jeho sbirky urcite si ho zaslouzi a ke krasnemu podzimnimu turne jen tak dal pokracuj...
  • Kája

jednou za život? to mi ani neříkej, to já nechci už jsem ho totiž jednou viděla a chci ho vidět víckrát. *4* jednou když jsem byla na jeho koncertě, tak jsem od něj stála necelej metr a úplně jsem zdřevěnatila, ani se nehnula jen na našeho božského Káju koukala. bylo to naprosto nádherný *14*
    • Re: Kája

No tak jasně já bych taky chtěla...ale i ten kdo ho pomlouvá a říká, že už by měl jít do důchodu....asi by se divili co dokáže...akorát závist to je...ale stejně aspon by jim sklaplo.. *3*
      • Re: Re: Kája

Jsou to idioti, FURT jen uráží, už mě to neba s nima,ubožákama.Takových kvalit jako má Karel Gott, nemá nikdo a dokud má pro koho zpívat, ať zpívá pro nás, jeho věrné české a zahraniční fanynky. *14* Milujem Vás pane Gotte! Děkujem za krásné písničky!
        • Re: Re: Re: Kája

Upřesňuji, chystáme dokument, který se týká žen i mužů, kteří zasvětili život svému jedinému idolu a umí si ho představit i jako svého životního partnera.
          Napište stručně o sobě, co děláte, odkud jste, ale hlavně v čem vám Karel Gott nejvíce, jako osobnost pomáhá.
          I přesto, že jste se ním nikdy nesetkali.
          Své životní příběhy pište na adresu jindrova18@seznam.cz
          Markéta Jindrová
          dramaturg
          Febio
        • Re: Re: Re: Kája

Lucko, napište mi na Vás mail, nebo mobil.
          Připravujeme pro skalní příznivce setkání s Karlem Gottem.

Ozvěte se co nejdříve.
  • PAN BOŽSKÝ

Včera jsem byla na Karlovi v ČB bylo to něco neuvěřitelnýho, nepopsatelnýho ještě se z toho nemůžu jaksi vzpamatovat, připadá mi to jako sen, že já jsem od něj stála cca 3 metry, jak to tenhle chlap dokáže roztočit a vytáhnout výšky až k nebesům to je fakt úchvatný. Házel vtípky na všechny strany a když začal zpívat Když muž se ženou snídá..tak to mě dostal do kolen..tohodle chlapa by měl každej člověk minimálně jednou vidět na živo...
  • závidím ale i přeji

to se máš že můžete jet na turné Karla Gotta. závidím vám to, ale taky vám to moc přeju. já akhle nikam nemůže, je mi to moc líto tak si to užíte *9* *4*
  • Turné 2008

Tak jsem byl včera na prvním koncertu letošního turné v Plzni. Co napsat víc než,že to bylo fantastické. Mistr je snad stále lepší. I doprovodná kapela Boom Band neměla chybu a to nemluvím o vokalistkách v čele s Dashou. Program trval 3 hodiny čistého času a Karel zaspíval téměž 50 písní. 4 nádherné písničky zatroubil i Felix Slováček,to šel až mráz po zádech. Úplně narvaná hala nakonec vstala a zpívala z Karlem ty největší hity. Všem kdo váhají s návštěvou tohoto turné mohu jen doporučit. Nenechám si ujít ani koncert v Sazka areně,to bude vrchol. Myslím,že by si to zasloužilo tento koncert natočit některou naší TV,protože to prostě nemá chybu!
    • Re: Turné 2008

hodne fandim K. GOTTOVI a take se tesim na letosni turne v Brne na kte jdu se s vou kamaradkou IVANKOU MACHACKOVOU no proste super...
  • pro Míšu

Ano. *4*
  • Karlovi

Všechno nejlepší k tvému dnešnímu svátku, hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky a ať tě lidi mají rádi a fandíti jako já. *4*
  • Pro Ivanku

Aha, tak promiň. Tvůj email je xnifs@seznam.cz ? nejsem si totiž jistá. *7* pa Míša od se pls *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit