-
Vážený a milý pane Karle Gotte, jsem zde opět, a to proto, že jste před pár minutami byl oceněný panem GENERÁLNÍM ŘEDITELEM ČRO2 v přímém přenosu ze Staroměstského náměstí v Praze, za ZLATÝ HIT STOLETÍ, nebyl jste sice v té desítce oceněných, ale byla to zvláštní cena, která Vám stoprocentně patří. VY JSTE PANE KARLE GOTTE " ZLATÝM ZPĚVÁKEM STOLETÍ " A NEJEN S JEDNÍM HITEM.
MOC VÁM BLAHOPŘEJI A JAK POKAŽDÉ PÍŠI : Hodně pevné zdraví, ať Vás nikdy neopustí můza, jménem ZPĚV, a ZŮSTAŇTE SE SVÝMI PŘÍZNIVCI, TI VÁS NIKDY NEZKLAMOU.
Vlasta Froňková !
-
Vážený a milý pane Karle Gotte, přišla jsem Vám popřát. Dnes 16.9.2018 jste kolem 17.30 hod. osobně ve studiu převzal od ČRO2- z rukou moderátora pana MARTINA HRDINKY, který bezkonkurenčně uvádí soutěžní hitparádu / týdně / " ČESKOU DVANÁCTKU ", cenu,, která Vám zajisté udělala ohromnou radost, ZLATOU ČESKOU DVANÁCTKU. Písnička " TA PRAVÁ " si tuto hodnotnou cenu zaslouží, protože jak textař a skladatel písně pan Marek Ztracený, tak Vy pane Karle Gotte svojí nádhernou interpretací, jste písníčku vynesli mezi ty nejúspěšnější.
Já Vám pane KARLE GOTTE BLAHOPŘEJI k další významné ceně vše nejlepší, ona obohatí opět Vaši sbírku " JSTE STÁLE A BUDETE NAPOŘÁD NEJLEPŠÍ " !
Hodně zdraví, štěstí a pohody Vám přeje Vlasta Froňková z Prahy !
NEZAPOMEŇTE PANE KARLE GOTTE, ŽE ROK 2018 I TY NÁSLEDUJÍCÍ BUDOU PRO VÁS TĚMI NEJŠŤASTNĚJŠÍMI, PLNÉ ÚSPĚCHŮ, VAŠI VĚRNÍ FANOUŠCI VÁS BUDOU NEUSTÁLE ŽÁDAT O VAŠÍ PŘÍTOMNOST !
-
Karlovi Gottovi preji i nadále pevné zdraví
-
Vážený a milý pane Karle Gotte,
Jako každý rok Vám přicházím popřát ke dni, který nám každému zvyšuje číslo našeho data narození. Ještě štěstí, že je to jen číslo, protože každý jsme tak stár, jak se cítíme. Je to den podobný NOVÉMU ROKU, kdy bilancujeme, co jsme za uplynulý rok dokázali, čím jsme oslovili, čím jsme své bližní a přátele potěšili. Vůbec Vám nebudu připomínat Váš věk, Vaší nemoc. KAREL GOTT JE JAKO KAŽDÝ JINÝ UMĚLEC NA ÚROVNI A VYDÁVÁ NEUSTÁLE ZE SEBE MAXIMUM. Myslím si, že nastal čas pane Karle Gotte, abyste začal své LOKTY více rozevírat a dal najevo, kdo je na umělecké scéně v ŠOUBYZNYSU tím pravým králem.
Přesně za 7 dní / to je jako dní v týdnu / 14.7.2018, již máte VÝZNAMNÝ DEN a já jsem Vám v předstihu přišla popřát. Až bude skutečně sobota 14.7.2018 dostanete milióny přání, vzkazů, pozvánek a dárků a nemusel byste mít možnost si toto mé přání přečíst. To by mne mrzelo.
A má přání pro Vás pane Karle Gotte zní : SKÁLOPEVNÉ ZDRAVÍ, POHODU A KLID V SOUKROMÍ, AŤ JSTE STÁLE OKOUZLUJÍCÍ MUŽ, AŤ VÁS MAJÍ VŠICHNI RÁDI, AŤ VÁM TO STÁLE TAK KRÁSNĚ ZPÍVÁ, AŤ JE VÁS NEUSTÁLE VIDĚT, NIKDY SE NEUKRÝVEJTE A NEUTÍKEJTE PŘED NÁMI, VŽDY BĚŽTE TOU SPRÁVNOU CESTOU, TOU PRAVOU.
PO INTERNETU SI S VÁMI PŘIŤUKÁVÁM NA ŽIVOT, NA ŠTĚSTÍ A NA LÁSKU. AŤ SE VÁM VE VŠEM MOC DAŘÍ PANE KARLE GOTTE ! Vlasta Froñková z Prahy.
-
Vážený pane Karle Gotte, včera jsem sledovala VIP ZPRÁVY NA TV PRIMA. Ukázky z připravované ČESKO- SLOVENSKÉ pohádky " KDYŽ DRAKA BOLÍ HLAVA "byly velmi působivé. Společně s Vaší pohádkovou manželkou, paní Kamilou Magálovou, Vám to oběma moc slušelo. Vaše dcerky se předvádějí v této pohádce po Vašem boku, jako v reálném životě a věřím, že i ony budou velmi úspěšné.
Jen si myslím, že by Vám více slušela role krále, už proto, že jste v hudebním světě i jako člověk,tím pravým králem. Ale to je můj názor.
Pohádka se točí v překrásné přírodní atmosféře a určitě jsou to nezapomenutelné zážitky, které každé natáčení filmu sebou přinášejí.
Ať pane Karle Gotte děláte cokoliv, vždy je to s plným nasazením, poctivě a s láskou. Jste dokonalý profesionál, jste přirozený a skromný.
Každá pohádka, která je připravovaná s herci či neherci, je pro mnohé vzpomínkou na mládí a člověk si okamžitě vybaví texty Vašich písní " BÝT STÁLE MLÁD nebo CHCI ZPÁTKY DÁT ČAS ".
Přeji pohádce " KDYŽ DRAKA BOLÍ HLAVA " úspěšné dokončení natáčení a ať v kinech zazáří tím nejkrásnějším jasem, svěžestí a úspěchem, jako míváte pokaždé na koncertech " VY PANE KARLE GOTTE ".
Hodně zdraví a ať je rok 2018 i Ty následující roky o Vás a tím, co jedině Vy dokážete svým fanouškům dát ...
To Vám pane Karle Gotte přeje Vlasta Froňková z Prahy ! -
Vážený pane Karle Gotte, " KRÁSNÉ, VESELÉ A ŠŤASTNÉ VELIKONOČNÍ SVÁTKY 2018 "Vám a Vaší rodině přeji.
Co Vám pane Karle Gotte napsat. Jste nesmírně vitální člověk a umélec. Každé ocenění, uznání, potlesk, rozzářené oči Vašeho publika a úsměv, radost z toho, že mezi své příznivce přicházíte, je pro Vás balzámem na Vaší duši, na Vaše srdce a za každou cenu, za každých okolností chcete ze sebe vydat jen to nejlepší a hlavně je to poctivé přiznání stavu Vaší neutuchající touhy jít stále vpřed, neohlížet se zpět a v žádném případě se nezastavit !
Vy, pane Karle Gotte totiž dokážete být neskonale vděčný, pokorný a velmi vzácný, proto se Vám ve všem co děláte, tak daří.
Dokud budete žít, budete obdivován, žádán a milován. A to nikdo již nezmění.
Jak jsem již psala v prosinci 2017, rok 2018 bude pane Karle Gotte patřit Vám, bude úspěšný a výjimečný Vaší zásluhou. To Vám z celého srdce přeji, držím palečky a hlavně zdraví, zdraví a opět zdraví. Vl. Froňková z Prahy. -
-
Pekne napísané, pripájam sa aj ja k prianiu. A s tou predpoveďou - kiež by ste mali pravdu! *14*
-
-
Není na tom zdravotně moc dobře. Měl by se už šetřit a uvědomit si,že to nejlepší už má za sebou.
-
-
Vážený pane Karle Gotte, ráda bych Vám popřála do Nového roku 2018 především skálopevné zdraví. Ať se vracíte s chutí a radostí všude tam, kde Vás rádi mají a na pódia, kam patříte. Přeji Vám ať konečně ustanou kolovat po internetu i médiích, Ty nedůstojné příspěvky o Vás. Já věřím stejně jen tomu, co Vy osobně řeknete přes televizní obrazovku nebo přes rozhlasové stanice. Je smutné, že se mnozí lidé schovávají za různá anonymní jména a kdo se jím znelíbí, toho posečou slovně jako kosou. Ať odhalí svojí identitu a možná by to byl šok, kdo to vlastně píše, že Vážení anonymové?
Já, pokud bude příležitost, tak Vám sem na tyto stránky vždy napíši pane Karle Gotte ve vší slušnosti a úctě.
Víte, patřím mezi těch mnoho obdivovatelů Vás pane Karle Gotte, kteří nezapomínají na to, kdy nám bylo s Vámi, i když jen virtuálně velmi dobře a já věřím, že tu zanedlouho opět stane, ten náš nádherný Karel Gott a vše bude jako dřív.
Chce to odvahu, sílu a chuť to nikdy nevzdávat.
Pojďte Karle Gotte do toho , ROK 2018 bude patřit opět Vám a Vaší přítomnosti !
Vlasta Froňková z Prahy. -
-
Karla Gotta a jeho nosatou Ivanu nemusím..Koho dnes zajíma ohraný Gott,a jeho rodina - nikoho čau *1* *1* *1*
-
-
Potvrzeno - liška je falešná.
-
-
Vážený Mistře,přeji Vám i Vaší rodině krásné a klidné svátky a děkuji za čokoládové LP,které jako dárek na Mikuláše splnilo vše,byl jste dobrý a na obal jsem slíbil vyrobit rámeček. Budete umístněn v kanceláři školní účetní na Šumavě.Mirek