Přejít na výpis diskuzí

Karel Gott

OSOBNOST 4.3.2011 
991 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 55555
    Vážený pane Karle Gotte, dnes je 1.Adventní neděle, začíná VÁNOČNÍ ČAS, čas klidu, pohody a splnění všech přání. Já Vám i Vaší rodině přeji, ať se nedáte nikým a ničím odradit. Ať máte spoustu úspěchů, mnoho příznivců, mezi které patřím i já. Není nutné, abyste nás osobně znal, je důležité, abyste věděl, že nám záleží na Vašich úspěších, že je nás mnoho, kteří Vás obdivují a mají k Vám úctu a že za Vámi stojíme v každé situaci. Nechci psát za ostatní Vaše příznivce, ale věřím, že v jednotě je síla. Pevné zdraví, ať se daří a " ZŮSTAŇTE SVŮJ ". Vlasta Froňková z Prahy.
  • Luky1987
    Taky Kájovi gratuluji k 42. Slavíkovi
    • I když opožděně tak i já.
  • Kdyby Karel Gott žil ještě 20 let ,tak ještě 20 krát by dostal Slavíka *4* U něj je to jistota ,že ho dostane.
    • Bohužel, tady už je nedostatek soudnosti, tak ať si je ještě užije...
  • 55555
    Vážený pane Karle Gotte, blahopřeji Vám k získání 42 ZLATÉHO ČESKÉHO SLAVÍKA ZA ROK 2017. Společně s Lucií Bílou jste alespoň podle mého názoru těmi nejskvělejšími a charismatickými umělci. Pane Karle Gotte přeji Vám pevné zdraví, ať se Vám hodně daří a ať je Váš diář stále plný uměleckých aktivit i v roce 2018. Vlasta Froňková z Prahy.
  • Goťáku, gratuluji k 42. Slavíkovi!!!!!
  • Dnes proběhne vyhlášení 52. ročníku Slavíka, přeju si, aby Goťák dosáhl na 42. trofej. Poslední tři ročníky Českého slavíka vyhrál s náskokem alespoň 10.000 bodů (v jubilejním ročníku 2015 měl na 2. Kluse náskok dokonce 52 tis. bodů!), snad podobného odstupu na ostatní dosáhl i letos. Nikdo se mu na české hudební scéně nevyrovná!!
  • Luky1987
    Taky mám rád Káju
  • Karle, doufám, že za týden dostaneš svého 42. zlatého slavíka! :-) Moc ti ho přeji!!
  • Hezzke písně má!
  • svateku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší