-
karle,jsi pro mne vždy přínosem kvality,profesionality a zároven lidskosti - moc ráda tě vždy poslouchám
-
Krásné koncerty máte Kájo,myslete i na své zdraví a hlavně Nám nadále zpívejte tak pěkně jako když Vás už 35let ráda poslouchám.
Hodně lásky s přítelkyní a i když se mi nikdy!nesplní sen Vás osobně vidět tak Vás pane Karle celých 35let ráda poslouchám.A nikdo nemá na Váš hlas...jen tak dál a hlavně šetřete si síly...nejsme již nejmladší.Naschledanou a slyšenou Vám přeje věrná posluchačka Božena. -
Kája Gott
Díky, Kájo, za všecno. Jakmile vystoupíš kdekoliv - třeba v TV, hned jde o prvotřídní program a zážitek. Jen více takovýchto příležitostí a prosíme o koncerty. Zvláště ty Vanoční nám ¨chybí. Ivanku si už můžeš vzít. Je to ta pravá. S pozdravem fanynky. -
Dáváš dobrou náladu
Dobrý den pane Gotte, když Vás slyším, vybaví se mi dětství, mládí, dobrá nálada. Cítím z Vás nějaké kouzlo. Je moc dobře, že zpíváte. -
rada 2
Nejste poslední voskový zpěvák se saténovými kravatami mezi všemi normálními muži. Vím, že jste z masa a kostí a nejste nenormální muž mezi všemi normálními, ale jste člověk, jako každý jiný. Každý stárne, navíc, vám to s přibývajícími léty sluší stále více. A poslouchala-li jsem vás někdy, tak nyní tím více. Na toaletním papíře jsem vám sice neviděla, ale mé srdce se těší vždy, když vás v tom rádiu uslyším, a těším se vždy na konec každé show, až vás udivím. Fascinujete mne svým zpěvem i osobností, vážím si vás, že stále zpíváte a nevšímáte si hlasů těch, kdo vás nenávidí. Na scéně je spousta místa pro každého. Je dobře, že milujete i sám sebe a nezajímáte se o obyčejné názory těch, kdo by vás nejraději pohřibili, ale že zpíváte pro nás. -
Karekl Gott
Velici si vážím pana Gotta a doufám , že ještě dlouho bude rozdávat krásu svého zpěvu. Jeho koncert je vždy velký zážitek. -
rada
Jste poslední voskový zpěvák se saténovými kravatami mezi všemi normálními muži. Líbí-li se vám role zombíka tak si to užijte, ale poslouchala-li jsem vás někdy, tak tedy hodně dávno. Kdybyste nebyl i na toal. papíře a v radiu vás zahráli jen občas, nebála bych-li se závěru každé estrády, že mě fascinujete svou zlovolností nedat už prostor mladším a svěžím, mohla jsem si vás vážit. Ale vy jste celý život zamilován jen do svýho ega, tak proč by vás měl zajímat obyčejný názor, že pane ? -
Help!!!
Prosím vážné fanoušky KG o informaci: 1/na kterém albu je píseň Nevěřím akdo je její autor 2/totéž o písni Klaudia Díky,díky!!! -
Netuším,jestli se k těmto odkazům Karel dostane,ale blahopřeji k jeho novým vítězstvím (TýTý) a přeji další úspěchy.Upřímně a z celého srdce.
-
.....
už by si to měl zabalit a přenechat to mladším....všechno -
-
Re: .....
karel gott je tak dobry,tak ty jeho pisničky jsou krasne,že si zaslouží dostávat slaviky.
-