Přejít na výpis diskuzí

Karel IV.

OSOBNOST 31.12.2006 
347 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lamaci

Byl dobrej a všichni ve skole ho obdivujou
    *4*
  • rene

bil vladař
  • rene

byl dobri vladař v ČR
  • Re: Re: byl dobrej panovník

*1* To máš pravdu no
  • Re: Král Karel nám pomohl

no a co my jsme o něm psali referát já tam opsal všechno z wikipedie a dostal jsem za to kulu *1* *1* *1*
  • ???

*13* *13* XD :D :)
  • Re: Anžeka PŘEMYSLOVNA

Ničí babička, její jediný syn zemřel roku 1312 nebo 1313 bezdětný - Jan Habsburský.
  • Re: byl dobrej panovník

ty jseš ale píča
  • hovado,zmrd,píča,mrdka,kretén

byl to namrdanej kačer
  • Anžeka PŘEMYSLOVNA

Zdravím,Čí byla babička Anežka přemyslovna?Byla -li něčí babička....Díky za info..Jana *5*
  • karel iv

myslím si, že největší jeho "síla" byla v jeho vzdělanosti. *4*
  • on

borecccc *4* *5*
  • byl dobrej panovník

náhodou byl dobrej panovník a toho si musíme všichni vážit udělal pro naši zemi vše co mohl nebil takoví jako jeho otec Jan Lucemburský........... *1* *3*
  • Re: Víte velký prd!

No jak se říká nic není černobílé že? Tento článek popírá ostatní jako vždy. Jan Lucemburský nebyl v Čechách příliš oblíben , ale autor článku zapoměl napsat , že to byl obratný politik, díky kterému se stal jeho syn tím čím se stal. Takže Václav alias Karel byl císařem a králem spousty zemí diky otci a jeho schopnostem. Taky tady zapomínáte kdy , že začalo husictví? Správně za Karla IV ke konci jeho vlády. Zřejmě si asi všichni nemysleli , jak úžasně se za jeho vlády mají.
  • Re: Víte velký prd!

Fakt?já toho vím o historii docela dost ale nemyslím si že byl Karel takový vynikající-na Karlštejně se ožrával a to že postavil jakkýsik váš most v Praze nebo co mně je naprosto ukradené-znám i jiné a mnohem lepší české krále (Jiří z Poděbrad nebo Ludvík Jagellonský)a né furt KAREL IV OTEC VLASTI BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
  • je to na nic

jděte radši na wikipedii *1* *1*
  • Re: Kecááj

to těžko on byl velice chytrý a s blbem jako si ty by se zahodil natož potkal. *15*
  • Víte velký prd!

Proberte se proboha, Karle IV. byl normánlí slušný vladař, postavil tolik nádherných památek, například Karlův most, Karlštejn, na Karlštejně sem byl před týdnem poprvé! A byla to nádhera! Představoval sem si, jak tam Karel IV. chodí, že třeba stál přesně přede mnou, je to strašné slavná osobnost, a jestli nedokážete uznat Karla IV. tak jste ubozí, a nemáte hrdost českému národu! Spíš ti, co zde píšou, že Karel byl buzerant, a že to byl debil..proboha, vzpamatujte se, nikdo by jste nedokázali to co on, a ani už nedokážete, protože někteří máte v hlavně nasráno! To se někomu mluví, když sedí u počítače, a píše zde hovadiny, škoda, že neexistuje obraceč času, Karel by vám dal kartáč! Prostě někteří jde čeští burani dvacátéhoprvního století. Kteří nevědí o dějinách vůbec nic, ale kritika, to vám de na jedničku. Nazdar!
  • Re: Je božíí

Ale jemu přece neumřel jen jeden syn ale víc dětí ne? Já jsem četla o Karlu knížku od Křižíka doporučuju.
  • Kája IV.

konecne neco poucnyho *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit