-
nesmrtelny
Karel Kryl byl a je velikán naší doby. Zažila jsem rok 1968,1989,1993 a taky demokracii, kterou jsme si představovali trochu jinak i Karel byl zklamaný. Děkuji za všechny Tvé písničky a pouštím si je doma stále. -
Karel Kryl
Karel Kryl je písničkář a vté době
rok 1968 modla českého národa.
Byl opravdu moc hodný člověk.
Na něj se nemůže jen tak zapomenout.
Rádio Svobodná Evropa spolu moderátorem
Yvonou Přenosilovou.Je v našich srdcích
hluboko zakořeněnej.Básník,skladatel,
zpěvák.Je tomu 15.let od jeho úmrtí.
Na něho se jen tak nezapomene.
Dále zní na rozhlasových vlnách,
média,gramofonové desky.
S Úctou! -
génius
Byl to prostě génius. Co víc dodat. Pane Kryle Díky!!! -
Karel Kryl
konfucius(dot)webovastranka *3* -
Karel Kryl
je to můj nejmilejší zpěvák a mám všechny CD jsou k sehnání....A mrzí mě, že lidem v mém věku nic neříká (je mi 15)... Má úžasné texty a hlasový rozsah. A ať si o mě myslí kdo chce, co chce poslouchat ho nepřestanu... Je nejlepší! -
-
Re: Karel Kryl
Je mi 13 a Karel Kryl je pro mě osobnost. Nechápu jak ho nějaký děcka v mým věku ani neznají nebo říkají že to je dement.*16* Vůbec nevědí o kom mluví, nevědí kolik to ho Pan Kryl pro čechy udělal....Je mi to líto.. A je pravda že měl jenom 160 cm? -
-
Re: Re: Karel Kryl
Ano opravdu měl jen 160 cm a je mi 9 a také jsem ho neznala bylo mi 8 moje kamarádka mi až o něm něco řekla pak udělala referát do hudebky a já si řekla to byl teda velikán ale byl hnusní Němci nechci je urážet ale s Karlem Krylem to už přehnali moje babička se s ním znala osobně byla i na pohřbu .Dnes slaví 67 narozeniny a ještě by určitě žil měli bysme autogramy atd. fotky s ním protože do Brna by určitě přijel nebo někde blízko kde bydlíš ty také si myslím že Karel Kryl byl výjmečná osoba prostě pro česko toho udělal hodně já si myslím že no je mi ho líto *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
ahoj mluvíš mi naprosto z duse *4* -
Souhlasím s tebou,i s Vami osatními *3*
taky jsem náctiletá,a posluchám ho ,aj..a nejsem sama taková *13* *3*
-
-
stepik
KAREL KRYL byl velká hvězda a někdo říká že byl MISTR ve spěvu *4* -
Byl pro mě nejlepší člověk na světě a tak to zůstane tak nejvíc miluju svou rodinu ale on byl hrdina je skvělej *3* *3*
-
Karel Kryl je pro mne synonymem vzdoru, poetiky a také nesmíření se s tzv. "sametovou revolucí".Byl nejdříve potěšen a velmi brzy zklamán vývojem v naší milované republice!Měl jsem tu čest se sním setkat osobně a z té malé chvíle mám zároveň radost(že jsem jej potkal) a smutek v duči, protože asi za 1/2 roku zemřel.Karle, do smrti na Tebe budu vzpomínat a hrát Tvé písně je pro mne radostí a velkou ctí!!!
-
Pan někdo
Je to ten nejlepší člověk který pro mě mnoho znamená i v dnešní době kdy už bohužel téměř 15 let nežije.Moc schází celé naší republice kterou tak moc miloval.Karle díky za to že si byl a v mém srdci zůstaneš navždy. *4* *14* -
Karel Kryl se narodil v Kroměříži, kde zdejší komunisté zabavili jeho rodině v padesátých letech 20. století TISKÁRNU, ponížili je a odsunuli je na okraj společnosti. NEJLEPŠÍ NA TOM OVŠEM JE, ŽE POTOMCI STEJNÝCH KOMUNISTŮ, kariéristů, VĚTŠINOU S PŘÍJMENÍM NOVÁK, Nováková učitelka, atd...... kteří nalezli do stran ODS, ČSSD, TOP 09 a podobných, mu dnes 12. 4. 2014 odhalili v Kroměříži pamětní desku. Potomci těchto komunistů dneska vládnou městu KROMĚŘÍŽ. Paní starostko Hebnarová (ODS), styďte se, myslím, že OD VÁS BY KAREL KRYL POCTU NEUZNAL A NEVÁŽIL BY SI JÍ.