-
Nej.
Karel Poborský je ten nejhezčí a nejlepší fotbalista kterýho znam. Jen tak dál Karle a stejně tak seš pěknej jak seš dobrej. Jo a za dva dny máš narozeniny tak všechno nejlepší. -
Karle, Tý, Tý, Tý - začínám zvedat varovný prst před MS ! Z Budějvic se mi neozýváte. Ani M. Vozábal . *13* *13* *13*
-
Steve
ČauSteve doufám,že se na mistrovství předvedeš *4* -
Borec
Chtela bych ti říct že jsi ten nej nej nej fotbalista.Myslím že si na mistrovství světa hrál moc dobře a chci ti popřát hodně uspěchu nejen v osobnum životě *14* *14* *14* *4* *14* *14* *4* -
king
To je divný nikdo nenutí karla aby se vrátil do repre ale kdyby to byl ta princezna (nedvěd) tak to by bylo pozdvižení všude v novinách už vidim ten titulek Pavle vrať se repre je bez tebe stracená to jo kulový s přehazovačkou. Ale když se jedná o karla tak nic ten znamená pro repre víc než Nedvěd, a Karel je mnohem lepší fotbalista než on. Karlova chyba je že je moc skromnej a taky že nezůstal v Itálii to je vše. Všichni jenom Nedvěd Nedvěd aby se z něj nepodělali(s prominutim) *4* -
a ještě klíčenku.
-
Navrat
JJ Mel By Se Vrtit Bez Nej Je Reprezentace O Nicem Proste Je to SRDCE Reprezentace Ale CoSe Da Delat -
Poborsky je super,ale Bary je lepsi!!!
Nevim.Jsou oba dva super.Ale vic se mi libi Bary!!!!!!!Ale Karel je taky kus!!!! -
Prosba k bohu!!!!!!!!!!
Ahoj Karle si skvělej fotbalista a si můj vzor je mi 14 a hraju za Sk Zče Plzeň mooooooooc prosím podepsanou fotku pro Kaju má adresa:Tachovská 49 Plzeň PSČ:32300 Karel Volín předem děkuji KARLE. -
vrať se do SPARTY si nejlepší!!!!!!!!!§ *15*