-
Byl je a bude to borec!! Jak jsi sestřelil toho rusáka bylo prvotřídní....
-
Rachna Kachna *13* bude mi to chybět..
-
Jelikoz se na hokej nedivam,ale i presto jsem se rozhodla,ze napisi chci klukum podekovat co dokazali v kratkem zivote.I kdyz jsem je neznala presto jsem ukapla slzu,Doufam,ze ted jde jste se mate lip *9*
-
Když jsem to dnes uviděl ve zpravách vyrazilo mi to dech,myslel jsem si ,že je to jen špatný vtip boužel není.Upřímnou soustrast příbuzným ,přátelům a hlavně rodinám zesnulých.Byly to fajn chlapy a jejich škoda je to veliká stráta jak pro fanoušky tak pro celou českou reprezentaci.Doufám ,že budou mít místo v síní slávy rozhodně si to zaslouží.Na tento den budeme vši vzpomínat jako na den kdy zemřela velká čast nás a naší země *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13*.
-
I dnes, po několika měsících, při vzpomínce na kluky je mi úzko a ukápne mi slza. Vybojujem pro vás zlato!
-
Strašné neštěstí, je nám moc smutno! Upřímnou soustrast Všem pozůstalým *9*
-
Kájo, děkujeme!!! Nikdy na Tebe a na kluky nezapomeneme! :,( Byli ste jedničky!!! Odpočívejte vpokoji! Ať vám to v hokejovém nebi stříli jako vám to střílelo doteď!! :( Upřímnou soustrast a hodně sil vašim rodinám!!! :( Vaši prckové budou určitě pyšní, že jste byli a navždy budete jejich tátové!!
-
Byl to(je)nejlepší hokejista v národáku.Nikdy nezapomenu nikdy *14* *14* *13*
-
:( :( :(
-
nejvetší tragedie kterou češi zažily nejradši bych umřela místo nich *9*
-
-
Oni nezemřeli a žijou v naších srdcích!!! *13*
-