-
Všechna čest a klobouk dolů! jde říct jen DĚKUJEM!!!! a rodině přeji upřímnou soustrast *9* Nikdy nezapomeneme! "Česko-Švédsko 2010 -> 7 vteřin před koncem -> Rachna Kachna!"
-
Upřímnou soustrast všem rodinám po zesnulých hráčích. *13* Kluci byli jedničky a navždy budou.DĚKUJEME!! NEZAPOMENEME!!!!!!!!!!
-
*9* Budeme vzpomínat já sice né každý den ale někdy jo. *9*
-
nezapomeneme na to co jsi dokázal ne a ne a ne a nikdy
-
je to moc velká škoda *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13*
-
Byl ze všech nejhezčí a byl fakt dobrej hráč.
-
uichlo srdce přišel smutek a žal však v našich srdcích budeš Ty i tví,spoluhráči žít dál.Zdá se,že pánbůh, taky žije sportem,vzal si celý tým..Byli jste skvělí hráči.Je mi smutno aslzy mi tečéu po tváři,že jste neměl pilota,ale obyčejného pitomce.Jest-li ho tam nahoře máte při ruce spočítejte mu to i s úrokama. Odpočívejte v pokoji.Nikdy na Vás nezapomenem.Upřimnou soustrast Vaším rodinám *9*
-
Je to strašné :( *13* nikdy na ně nezapomeneme!Na Jana Marka,Karla Rachůnka a Josefa Vasíčka nezapomeneme!!!Nikdy!!!Budou mi strašně chybět!!To nám všem chybíte!!!!!!!!!
-
uprimnou soustrast predevsim jejich rodinam, vynikajici hokejiste
odpocivejte v pokoji -
*9* Tato smrt zasáhla nejen ,ČESKO, ale také všechny ostatní hokejisty světa! a nejen hokejisty! Pořád si to neuvědomuji že se to stalo! Je mi to moc líto a doufám že se na nás budete koukat z nebe a uvidíte kolik lidí vás milovalo,a kolik lidí vás oplakává. Byli to legendy a nikdy na ně nezapomenem! R.I.P = Rachunek,Marek,Vašíček! ..Stadion bez těchto hráčů? to už prostě nebude nikdy ono *13* miluju vás