-
Jemi to moc líto nemnělo se to nikdy stat *9*
-
Ještě chci dodat, že asi nikdo z nás si nedovede představit jaké to bylo když se to letadlo řítilo dolů a oni věděli, že za chvíli umřou.
P.S:RACHNA KACHNA TO TO LETĚLO -
-
Nika: raději takové věci nedodávej.Myslím,že představa každého z nás je dostatečná,možná je lepší si takové věci spíš ani nepředstavovat.Takže to tu prosím nerozebírejte nijak do detailů,děkuju.
Je to tragedie veliká,je mě to taky moc líto.Snad je na lepším místě a najde zasloužený klid a odpočinek...:(
-
-
je to strasne co se stalo!!!! *9* ja kdyz jsem se to dozvedela byla jsem z toho na vetvi cely tyden !!! ♥ cest jim dat!!! ♥♥
-
ach jo jaká ztráta pro nás všechny to ani nejde popsat jak byl pro nás důležitýý to prostě nejde další minutu ticha za všechny 3 české hokejisty *13* *13* *13* *9* *9* *9* :'(
-
Je to hrozné jsem stoho moc smutný upřímnou soustrast všem příbuzným.
Klukum děkuji za všechno co pro nás udělaly tohle se nemělo stát.
fanoušek hokeje. -
Rachůnek byla moje srdcovka...ten gol co dal,na ten nikdy nezapomenu...škoda ho nejvíc!!!!!a proto rusákům a nejen jim musíme natrhnout prdel!!na počest!
-
bylo to pro me ti nejlepsi hokejisti proc zrovna oni *10* *10* *9* *9* *9* ja tomu nemuzu uverit ze zemzeli vsem rodinam zesnulich UPRIMNOU SOUSTRAST *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13*
-
Nemám slov *9*. Upřímnou soustrast rodině a Všem pozůstalým.
-
Rachno Kachno,tak ti to letělo :(( až.. doletělo.
Chlapče děkujeme za vše! odpočívej v pokoji!:x
Byl jsi úžasný.. škoda tvého.. života..
R.I.P *9* -
byl nejlepší..a je..a vždycky bude *9* *13*