Přejít na výpis diskuzí

Karel Roden

OSOBNOST 31.12.2006 
256 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karel

Je pravdou, že když jsem se k němu konečně dostala a měla možnost s ním mluvit, nevěděla jsem co mám říkat, kde začít a většinou ze mě vypadla akorát tak nějaká volovina *4*
  • Wow Karel!

Karel je fakt frejer! perfektní herec, krásnej chlap *14* a to charisma..prostě božskej! Myslím, že je i hodně vzrušující, no nevím, nevím co bych dělala, kdybych jej potkala *5*
    Jinak nejvíc mě dostalo jak říkal kam si lva položí..prostě bomba chlap..no k nakousnutí
    • kuddel

Re: Wow Karel!

JJ. MAM STEJNY NAZOR. A KAM ZE SI TOHO CESKEHO LVA POLOZI?
    • Re: Wow Karel!

No, já osobně bych při osobnim setkání nevěděla co říct. Mě stačí na něj koukat (třeba včera jsem furt brouzdala řadama při Českym lvu a civěla na něj) *1* spolu s Trojanem nejlepší herci!!!!
  • Český lev

Tak Karel zaslouženě nejlepší mužský herecký výkon....,gratulace *4*
  • uplne normalni clovek

Ahoj lidicky..Karla znam tak trochu osobne..je hrozne milej a fajn clovek a totez plati i o Jane Krausove..zadne hvezdne manyry,namyslenost,proste fajn lide se kteryma se da povidat o vsem..mejte se krasne..papa
  • slivovice

Díky za krásné večery prožité na Vašich dvou představeních v Ostravě. Myslím, že není co dodat když i má kamarádka, která Vás jako herce moc ráda neměla - po představení "Zdravý, nemocný" odcházela z představení se slovy, jak jste úžasný a že co nejdříve musí vidět Váš nový film "Hlídač č. 47". Děkuji i za ní za Nádherný zážitek! Už se těšíme na setkání s Vámi u nás v Ostravě nebo třeba i v Praze.
    • skvělý herec

Srdečně zdravím, taky jsem byla na představení "Zdravý nemocný" a není co dodat. Byl opravdu skvělý! Vlastně všichni odvedli skvělý herecký výkon a ještě jednou velké DÍKY *3*
  • petrolejove lampy

Kamilko, to jsem mohla napsat i ja.. sice genialni, ale k nicemu *5*
  • q.catherine

...

Máte někdo adresu jeho oficiálních stránek? Nemůžu nikde najít. Díky předem.
    • kuddel

Re: ...

TAKY TO SHANIM. KDYZTAK PISTE I MNE. DIKY
  • ..

ja uz videla karlika dvakrat *3* a ceka me dalsi setkani.. jdu s nim a pani krausovou posedet *1* ale nereknu jak jsem to dohodla..to by pak chtel kazdej *13*
    • kuddel

Re: ..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. JA CHCI TAKY *14*
  • Petrolejové lampy

Shlédla jsem další divadelní představení s Karlem, a to Petrolejové lampy. Představení bylo pro mě dost nezjímavé, ale podání Karlovi role bylo opět úžasné. Je dokonalý. *14* A opět proběhlo osobní setkání,které je nezapomenutelné. Je skvělý. *14*
  • sen

lidicky tak se mi splni muj tajnej sen,ale nereknu jakej :-) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit