Přejít na výpis diskuzí

Karel Roden

OSOBNOST 31.12.2006 
256 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

vse nejlepsi k narozeninam pane Karle *15*
    • kikinica

Re: ...

Taky bych se ráda připojila k gratulaci,takže všechno nej! *14* *14* *14*
      • kuddel

Re: Re: ...

TAKOVYCH JE NAS TU VIC. VSECHNO NEJLEPSI MISTRE *14*
  • kuddel

UZ JEN PAR DNI

CHYSTAM SE KONCEM KVETNA NA ZDRAVEHO NEMOCNEHO. SNAD TO VYJDE. RADA BYCH HO POZNALA OSOBNE. CHTELA BYCH VEDET, JESTLI JE VAZNE TAK HODNY A MILY, JAK SE O NEM POVIDA *14*
    • Re: UZ JEN PAR DNI

Karel Roden a Jana Krausova jsou proste nej *1*
  • :-)

no jsem se musela pochlubit ze jsem vyfocena s karlem :-)))) *3*
  • ......

Tak už se mi také konečně blíží osobní setkání s K. už se nemůžu dočkat...:-)Je tak perfektní a krásnej.... *14*
    • Re: ......

to je toho,ja znam karla lip jak ty ver tomu!!!a zadnej idol to teda neni,uplne obycejnej chlap,ktery jen hraje to je vse a vy se z nej muzete posrat.. *15*
      • Ahoj,pana Rodena jsem videla poprve v pohadce o Krase a Stesti , byl tam primo uzasnej od te doby ho desne miluju .Mate vsichni pravdu s tim ze je dokonalej , ja doufam ze se s nim brzo potkam v praci ;-) Zacinam totiz studovat DAMU v Praze . Doufam ze jednou budu mit to stesti s timto okouzlujicim chlapem pracovat . A mimochodem ma desne krasny oci vlasy a vubec cely telo :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*
      • Re: Re: ......

nejlepší,nejhezčí,nejcharizmati čtější....chlap jakýho znám....:o)
        ano, můžeme se zněj všichni po...jak tady již někdo zmínil, jen mě tak napadá jestli ten dotyčný se sám z něj nemůže takz."posrat", když za nima pořád ťapká a chce se s nima fotit atd... jen má úvaha *3*
      • Re: Re: ......

No tak znáš a co?Myslím, že bych se ho mohla zeptat, jak dobře se znáte.Jo a já zrovna miluju obyčejný chlapy, který jen hrajou...... *5*
        • Re: Re: Re: ......

se ho klidne zeptej me je to jedno,ale jako fakt nechapu co na nem vidite? *1*
  • ..

Carol is best actor.He is beautiful and sexy man. *14*
  • Algernon

Včera jsem shlédla film Bathory a byla jsem moc zklamaná.Ten Jakubisko snad nepochopil děj.Já mám první vydání knižně,že Bathorička byla ta nejstrašnější bytost pro svět mladých žen.
    Tolik historických chyb.Kde je železná panna???????
    Ficko ten měl kulhat a na rameni hrb.
    Akorát zase toto bylo vynahrazeno válkami mezi Turkami.A nějaký Polívka s Mádlem katastrofa.
    Ale za to vzdávám ,čest Karlu Rodenovi,který svoji roli zahrál nádherně. *3*
    • Re: Algernon

Karel Roden je mistr!!!!! Nevíte někdo jakou má adresu? (Kde bydlí?) prosím napište!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • karel

No vždycky sem věděla, že je skvělej herec, ale včera jsem byla na představení zdravý a nemocný a to teda kam se hrabou všechny ty jeho role záporáků. *1* Myslela jsem, že se počůrám smíchy, bylo to naprosto vynikající! A chová koně, tím pádem ho mám ještě radši *3* Je fakt výbornej
  • ..

Karel a Jana jsou fajn lide..vim to,protoze jsem s nima byla posedet..dalo se s nima povidat o vsem,zajimali se,nebyly to ty hvezdy,kteri si myslej ze sou nekdo.mam je moc rada *3* pa jana
    • Re: ..

Karla velmi obdivuji,taky bych se s ním velmi ráda setkala osobně.Kde najdu,prosím,napsané,kde hraje?Jsem z Karviné.Děkuji
      • Re: Re: ..

Karel hraje v pražských divadlech,ja jezdim do branickeho. *1*
  • Karel

Karel Roden je jeden z mála nejlepších herců na světe! V soukromí je velmi skromný, ostýchavý a dobrosrdečný! A o to víc, si jej vážím nejen jako herce, ale především jako člověka.Je to osobnost v pravém slova smyslu!!! Krásný den všem eddiebo
  • Roden je skvělej

Roden patří u nás mezi hereckou elitu.
    Sice jsem více Českého lva přála Ivanovi, ale Roden si ho též zaslouží.
    • raduliiinka

Re: Roden je skvělej

Ano, ano....i já jsem to více přála Ivanovi...ten se objeví v každém českém filmu...s ridenem už jsem dlouho nic neviděla, ale vím že dobře zahrál Hlídače č. 47...;-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit