Přejít na výpis diskuzí

Karel Roden

OSOBNOST 31.12.2006 
256 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • setkání

Kdysi jsem se setkala Karlem Rodenem a abych byla upřímn tak jsem ho nepoznala asi z toho byl dost překvapený že ho někdo nepozná,chtěl ukázat cestu ke koním já mu cestu ukázala,ale odmítla jsem ho doprovodit to byl pro něj další šok.Mluvili jsme spolu,byl pro mě obyčejnej chlap jako každej,pak už jsme se neviděli.
  • fajn

Karla Rodena jsem nikdy moc ráda neměla, ale poté co jsem viděla film Hlídač č. 47 jsem změnila názor- byl fakt opravdu skvělý. Moc ráda bych ho jednou viděla na divadle. Spolu s V. Dlouhým, Trojanem a Dolanským je to náš nejlepší současný český herec a toho lva si plně zaslouží
  • pan herec

je to prostě borec
    *5* *3*
    • kuddel

Re: pan herec

JE TO BOREC. A JE TAKY HROZNE SEXY. TO JE DABELSKA KOMBINACE. A PRO NEKTERE(TREBA PRO ME) TAKY SMRTELNA *4* *4* *4*
      • Re: Re: pan herec

Viď, strašně sexy :))
  • ZÁMECKÝ PÁN Z VELKÝM PPPPPPPPPPPP

Karle ,když jsem byla malá tak jsem tě neměla ráda,když jsem se dívala na nějakou pohádku např. Pták Ohnivák,tak jsem chtěla,aby už jsi nebyl.Viděla jsem tě prostě jen v televizi a neměla jsem tě ráda.Ale teď už jsem veliká a usuzuji,že jsi hrozně chytrý a rozumný a jdeš s dobou co se i normálního života týče.Držím palečky na renovaci tvého statku a mnoho úspěchů do dalších let.Pro mě jsi velký ZÁMECKÝ PÁN a ty na to máš!!!! *4* *4* *4*
  • Kaja

Roden je proste squelůej herec...zadnyho ceskyho nemam rada jen Karla:-)ve filmu copak je to za vojaka zaril ten jeho usmev,a vazny pohled atelo.....muck:-)lofuju te
  • Kája

JO Karla Rodena mam taky rada je to skvěly herec...a je moc peknej...za mlada bych si dala rict...ale mam trochu i stesti..je zjem poznala jeho dvojnika,je to automechanik a je desne sladkej...a je mu dooost podobny!!!hned jsem se zabouchla...ale jen skoda ze je mu asi taky pres 30...ale do servisu jezdim desne rada:-))
    No a kdyz reknu RODEN tak mamka ho taky nemuze vystat desne se ji nelibi...ale otec mi ho schvaluje !!:-* *14* *14* *14* *14*
  • zuzanka666

Kárl

miluju ho ale mů otec o něm nemůže ani slišet vždycky se rozčíly jednou jsem našla jeho fotku ,,jeeeeeeeeeeeeeeee hádej co jsem našla" řekla jsem tatovi a on hned Rodena zas.A zítra dávaj Copak je to za vojáka tak konečně se můj život zase trošilinku projasní Díky Kárle *14* *14*
    • Re: Kárl

asi chce, aby jsi se naučila nejdříve pravopis *16* *16* *10*
    • Re: Kárl

taky ho strašně lovkuju, už jako malá jsem milovala COpak je toza vojáka........... je strašně sexyyyyyyyyyyyy *3*
  • je fakt kus :**

On je teda kus a vypadá taky hoodně mile :* a hlavně je hodně přitažlivej :**** *14* *14*
  • Jménem krále

Tak jsem právě přišla z kina a musím říct, že film jako takový mě nijak nenadchl,ale Karel opět zářil. Je to kus. *3*
  • Všechno nejlepší

Všechno nejlepší k sedmačytřicetinám. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší