-
*16*
-
*4*
-
ahoj
-
Chytáš rád ryby?
-
muj nazor
nekdy je lepsi jen nekoho obdivovat a nevidet se s nim,muze vas to zklamat a otravit zivot na dost let.nechte si ten pocit,ze ho neznate,ze je to ten nejuzasnejsi herec na svete,coz si myslim porad. -
lool
Zdravicko. Tak neviem, pan Roden, co Vas preslavilo viac, ta reklama na fernet alebo Bulletproof Monk a Hellboy. No vskutku skvele sa pozera na Vas xicht v americkych filmoch, nejak sa proste clovek musi usmievat, potom co Vas videl v snimke Co pak je to za vojaka. Heh. (Prosim poslite IMDB svoju fotku, ta tam totiz chyba.) Prajem ceskej filmovej scene vela uspechov vo forme hercov Vasich kvalit. PS: Vazne Vam Fernet chuti? Vesele vianoce a stastlivy novy rok praje Malbac -
Karel má obrovský talent,strašně ho obdivuji.Líbí se mi jak po herecké stránce tak se mi líbí jako muž.Je opravdu hodně přitažlivý.A navíc je z okolí mého bydliště...Karle,Tebe jednou potkat:)
-
he
Jako votazka je jestli ty prispevky vubec nekdo cte DD -
Doslechl jsem se že jste skvělý a to i ve fotbale.
Buďte pozdraven mistře z Mistrů... Rád bych Vás pozval do mého klubu fotbalistů...jsou to skvělí chlapy a rádi by Vás mezi sebou přivítali... Jste tady v Anglii velice populární a z dam se stávají při hovoru o Vás nadržené ...a velmi pulzují.Mužům imponijete a dámy vlhnou v rozkroku. Jste vyjímečný samec a my se na Vás těšíme.zdravstvuj.roman. -
pane kajo (vzkaz)
Mistře rodene jsem Russ ze sibiře, chceme vás pozvat na objed o pěti chodech,ale nevíme jestli bychom Vás neurazili, kdybychom ny Vás chtěli strptýz - pánský s Vašimi kamarády z divadla komedie.Víme že k tomu máte sklony ,ale také víme že jste přísný asketa...tak jak karle? -
-
Re: pane kajo (vzkaz)
jdi se lecit magore *16* *16*
-