-
Re: Re:
SAMA SES NAMYSLENA.AZ TO DOTAHNES ASPON Z POLOVINY TAK DALEKO JAK ON,TAK HO MUZES URAZET!!!!!!!!!!!!!! *10* -
je to můj vzor !
Moc se mi líbí jako herec i jako muž je prostě jednička a je ozdobou naší české republiky je to jednička protože hrál v mnoha českých ale i zahraničních filmech a to už je pořádný výkon !!! zejména ve snímku Kitice ale i Naprůstřelný mnich !!! !!! MTDMMMMMR a chtěla bych o vydět naživo ! *14* *3* *14* *14* *14* *14* *4* *3* *14* -
Re: Re:
Jak to víš, Péééťo? *15* -
Re:
Frajer jeden hloupej a namyšlenej ! -
Roden je Good+
Tak to vypadá že,Roden je náš nejslavnější český herec pusobicí v aktivně v cizině.Hned po Třískovi.Že jo *13* -
Re:
Tupý namyšlený narcis. *9* *9* *9* *9* *9* -
Re:
Je to těžký machr. -
Borec
Tak tohohle herce opravdu obdivuju je to vážně borec =) *5* -
je super
jo tak toho mám fakt děsně ráda :o) -
Změnil se
Musím říct, že se pan Roden v poslední době hodně změnil.. Neřekla bych to přímo jako to píší média, že mu "sláva leze na mozek", ale je zkrátka jiný. Už to není ten skromný a milý Karel Roden, který se vždycky jen tak lehce pousmál.. Teď už je to skutečně ten "frajer z Hollywoodu". I tak má ale stále mé sympatie, minimálně pro své skvělé herecké výkony. -
kultura
AHOJ, CHTĚLI BY JSME VIDĚT KARLA RODENA V NĚJAKÉM JIHOČESKÉM DIVADLE,KDO PORADÍ? -
Můj vzor
kajoš XD se mi jako nijak zvlášt nelíbí ale je to můj vzor...dostat se do hollywoodu!!To musí být paráda *1* ale jak se tam dostat? *7* musím být hodně dobrá herečka... -
Re: karel roden
here you can order it:
http://www.hej.sk/zabava/obcho d/370683/drama/tajnosti-video-dvd-/ -
supr
karel je takovy cesky bruce willis *1* -
Re: Fotoobraz od Karla Rodena
Ale jak?? :-( -
Re: posilovna
V které posilovně? :-P :-) -
Re: pomoc
Ahoj už se ti to podařilo?? -
Re:
Kačko jak se ti podařilo se s ním vidět?? A kde ste spolu byli?? To ti závidím=) -
posilovna
Občas se objeví u nás v posilovně, zacvičí si, ale moc toho nenamluví... zná se s majitelem. -
karel roden
i love karel roden...wicked actor and i want to order some of his movies ..
such as tajnosti !!! WHERE CAN I FIND IT?!!! help me ...