Přejít na výpis diskuzí

Karel Roden

OSOBNOST 31.12.2006 
256 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re:

SAMA SES NAMYSLENA.AZ TO DOTAHNES ASPON Z POLOVINY TAK DALEKO JAK ON,TAK HO MUZES URAZET!!!!!!!!!!!!!! *10*
  • je to můj vzor !

Moc se mi líbí jako herec i jako muž je prostě jednička a je ozdobou naší české republiky je to jednička protože hrál v mnoha českých ale i zahraničních filmech a to už je pořádný výkon !!! zejména ve snímku Kitice ale i Naprůstřelný mnich !!! !!! MTDMMMMMR a chtěla bych o vydět naživo ! *14* *3* *14* *14* *14* *14* *4* *3* *14*
  • Re: Re:

Jak to víš, Péééťo? *15*
  • Re:

Frajer jeden hloupej a namyšlenej !
  • Roden je Good+

Tak to vypadá že,Roden je náš nejslavnější český herec pusobicí v aktivně v cizině.Hned po Třískovi.Že jo *13*
  • Re:

Tupý namyšlený narcis. *9* *9* *9* *9* *9*
  • Re:

Je to těžký machr.
  • Borec

Tak tohohle herce opravdu obdivuju je to vážně borec =) *5*
  • je super

jo tak toho mám fakt děsně ráda :o)
  • Změnil se

Musím říct, že se pan Roden v poslední době hodně změnil.. Neřekla bych to přímo jako to píší média, že mu "sláva leze na mozek", ale je zkrátka jiný. Už to není ten skromný a milý Karel Roden, který se vždycky jen tak lehce pousmál.. Teď už je to skutečně ten "frajer z Hollywoodu". I tak má ale stále mé sympatie, minimálně pro své skvělé herecké výkony.
  • kultura

AHOJ, CHTĚLI BY JSME VIDĚT KARLA RODENA V NĚJAKÉM JIHOČESKÉM DIVADLE,KDO PORADÍ?
  • Můj vzor

kajoš XD se mi jako nijak zvlášt nelíbí ale je to můj vzor...dostat se do hollywoodu!!To musí být paráda *1* ale jak se tam dostat? *7* musím být hodně dobrá herečka...
  • Re: karel roden

here you can order it:
    http://www.hej.sk/zabava/obcho d/370683/drama/tajnosti-video-dvd-/
  • supr

karel je takovy cesky bruce willis *1*
  • Re: Fotoobraz od Karla Rodena

Ale jak?? :-(
  • Re: posilovna

V které posilovně? :-P :-)
  • Re: pomoc

Ahoj už se ti to podařilo??
  • Re:

Kačko jak se ti podařilo se s ním vidět?? A kde ste spolu byli?? To ti závidím=)
  • posilovna

Občas se objeví u nás v posilovně, zacvičí si, ale moc toho nenamluví... zná se s majitelem.
  • karel roden

i love karel roden...wicked actor and i want to order some of his movies ..
    such as tajnosti !!! WHERE CAN I FIND IT?!!! help me ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit