-
Fotoobraz od Karla Rodena
Lidi, mrknete na tohle www.aukro.cz/nadeje24 Tady můžete získat velkofomátovou fotku od Rodena!!! -
RODEN
Pokud byste měli zájem, tak mám originální rekvizitu Karla Rodena, resp. Oblečení z filmu Prázdniny pana Beana. Ozvěte se mi na mail, poskytnu bližší info -
HANS MATHESON:)))
MILUJU HANSE MATHESONA!!! *14* *14* *14* -
REKVIZITA
http://www.aukro.cz/item214164645__ rekvizita_karel_roden_.html -
Sexy
Karel Roden je uplně nejúžasnější chlap...Má tak neuvěřitelný charisma,a je tak sexy,že bych ho mohla vidět furt...Výbornej herec!!!Jen tak dál... *14* -
Karel je nejlepší
Pan Roden,je již delší dobu náš nejlepší herec.Široké pole působnosti,rozhled.A není tu tolik herců,kteří se dokázali prosadit i v Americe.Tím netvrdím,že kdo tam má možnost hrát,je super,ale on na to prostě má.Sedí mu každá role a každé se zhostí,s profesionalitou,jemu vlastní. -
Neco na nem je
Je to opravdu skvely herec,i to,jak se dokazal prosadit v zahranici.Ma neuveritelne charizma,diky nemuz si ho clovek vsimne na prvni pohled.I kdyz se snazi byt nenapadny,lide si prave casteji vsimaji jeho tajemne povahy.Pro tohle ho mam rada.Preju mu,at je porad takovy,jaky je,protoze prave to z nej dela tu nejvetsi osobnost... -
Hraje fakt skvěle!!!
Nejvíc se mi líbil v pohádce O štěstí a kráse. To byl snad nejkrásnější kluk, kterého jsem viděla. *14* Teď je trochu, jak bych to řekla, no škaredší, ale je stejně KRÁSNÝ!!! *14* -
karel
Karel Koden je jako sopka,ale přesto je pěknej *1* *14* -
!!!!
Jsi úúúúúúúúúúúúžasnej herec.... *3* -
Tak tuto mi dělalo vždycky problémy - názvy, titulky, osnova, ...
jak jen to říct - ....miluju ho.... -
Re: pomoc
co byste potřebovala?? -
Re:
co chcete vědět?? -
čas sluhú
Karel je úžasne charizmatický človek stretla som sa s ním na jednom natáčaní. Bol milí, bezprostredný, a stále usmiaty. To stretnutie vo mne zanechalo príjemný pocit.
*14* -
tea lidi Karel je fakt upe supááá *3* nejvíc mu to sluší v tý pohádce pták ohnivák *3* *14* je tam děsně hezky nalíčenej *14* fakt je upe boží a komu se to nelíbí at si pozadí políbí *3* slušně řečeno *3*
-
je to super herec. mam ho nejradsi i kvuli tomu, ze jezdi na koni (ja totiz taky)
-
Je fakt dobrej.. hlavne v Kytici.. "Moc má panenko moc se ptáš " *4* *14* *14*
-
je svůj
Líbí se mi na tomhle chlapovi,že je svůj a stojí za svým co se týká bulváru, a komerčních televizí, prostě když nechce nikomu nic povídat o svým soukromý tak nechce, tím to končí a hotovo. a ne aby všichni z toho podělanýho show businnesu vykřikovali, že je upjatý, když nechce dát rozhovor, natož se vyfotit. Je to jeho postoj a já mu ho schvaluji. Je mi velmi sympatický, hlavně pro své herecké umění a ne prto, kolikrát se objeví v bulváru a s kým chodí atd. a je reklama na nejmenovaný nápoj je bomba. Když budete mít někdo možnost se sním setkat popřejte mu ode mně hodně štěstí a osobním životě i tom hereckym. babyboom -
Pane Rodene potřebuji Vás poprosit o pomoc o takovou malinkou pomoc napište mi na e mail prosím jem jednu otázečku mužete mi poradit jen vy děkuji předem
-
pomoc
je možné pozvat pana Karla Rodena Na drink??nebo mu doručit e mail?chci ho požádat o pomoc děkuji za jakýkoliv zpusob poradte!!!