-
Ahoj všichni. Měla jsem tu čest se osobně setkat s Karlem Rodenem *4* Byl to perfektní zážitek. Hodně jsem slyšela o tom, jak je arogantní atd., ale ve skutečnosti je to velmi milý člověk a opravdu, opravdu moc charismatický. Touto cestou Vám přeji mnoho úspěchů. Papa všichni *4*
-
come back
Ahoj Karle, víte,domnívám se,že se chcete vrátit,lépe řečeno,rád byste se vrátil k Ivaně Chýlkové,že? Osobně bych to neviděla jako špatný návrat. Zdraví Vás a hodně úspěchů nejenom v herecké kariéře Vám přeje Vaše příznivkyně Marie Ouředníčková -
čas sluhů
Velmi charizmatický herec, těžko se v něm vyznat- ale podle mě má v sobě něco, co člověka upoutá, filmy s ním je záhodno zhlédnout, ráda bych se o něm dozvěděla víc, kdo mi pomůže?Mája *3* -
*7* Nechapu co na nem vidite??? *8*
-
Nejlepší a nejvíc sexy herec, jakýho znám *14*
-
*5*
-
*14*
-
*9*
-
*14*
-
*5*
-
*9* *16* *15*
-
*3*
-
*1*
-
*16*
-
*4*
-
ahoj
-
Chytáš rád ryby?
-
muj nazor
nekdy je lepsi jen nekoho obdivovat a nevidet se s nim,muze vas to zklamat a otravit zivot na dost let.nechte si ten pocit,ze ho neznate,ze je to ten nejuzasnejsi herec na svete,coz si myslim porad. -
lool
Zdravicko. Tak neviem, pan Roden, co Vas preslavilo viac, ta reklama na fernet alebo Bulletproof Monk a Hellboy. No vskutku skvele sa pozera na Vas xicht v americkych filmoch, nejak sa proste clovek musi usmievat, potom co Vas videl v snimke Co pak je to za vojaka. Heh. (Prosim poslite IMDB svoju fotku, ta tam totiz chyba.) Prajem ceskej filmovej scene vela uspechov vo forme hercov Vasich kvalit. PS: Vazne Vam Fernet chuti? Vesele vianoce a stastlivy novy rok praje Malbac -
Karel má obrovský talent,strašně ho obdivuji.Líbí se mi jak po herecké stránce tak se mi líbí jako muž.Je opravdu hodně přitažlivý.A navíc je z okolí mého bydliště...Karle,Tebe jednou potkat:)