Přejít na výpis diskuzí

Karel Schwarzenberg

OSOBNOST 15.10.2010 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Můžete mi vysvětlit, proč byl Karel Schwarzenberg adoptován, když jeho biologický otec ještě žil? Všude teď jeho příznivci zdůrazňují, že jeho otec byl věrný vlastenec, antifašista, ale zrejmě si mladý Karel vybral za otce někoho jiného než tohto hrdinu. Anebo to byla jeho nezištná služba vlasti získat po adoptivním otci dědictví?
    • Pan Karel Schwarzenberg si druhého otce nevybral, naopak - sám byl vybrán. Jako nejbližší mužský příbuzný, protože podle zákonů rodu musel majetek zůstat spjat se jménem, pokud jsem to dobře pochopila.
  • Což takhle obnovit Rakousko-Uhersko ? Pan kníže by to určitě zvládl
    ukočírovat.Později by mohl upravit Rakousko-Uhersko na Rakousko bez Uherska.
    • To raději Rakousko-Uhersko než komunismus!
      • Myslim že ani nevíte co je to komunismus
        nemůžete srovnávat jabka s lokomotivou
        navíc Mocnářství tu již bylo a zaplať pánbuh je pryč.
  • Karle,přeji ti vše nejlepší k narozeninám a hodně hlasů v dalších volbách. *1* *1* *1* *1*
  • Ty fanoušku Václave nauč se první psát.Ty máš určitě zvláštní školu.První si trénuj psát na nečisto.Tak nepíše ani dítě z první třídy.Styď se.Ale takoví kret.ni si z toho nedělají nic. *1*
    • Thets not trů! Ai kan tolk íngliš énd espanol - esta vidda cabron!?
      Soooj dun told my about tís bulšít!
      *16*
  • >>>> původně jsem ale chtěl říct, že vítězství vyšlo ze svobodných voleb a to je to, co je na tom to nejdůležitější. Stejně jako se mi ale nemusí líbit ani jeden z nich, stejně jako se mi v minulosti nelíbilo vítězství té či oné strany, či spojení jedné s druhou, stejně jako se mi nelíbí v parlamentě strana, která ani neprošla volbami, a už vůbec se mi nelíbí spojení s komunisty, ale bohužel je to výsledek svobodných voleb, výsledek vůle části národa, o které ale rozhodně nemůžu tvrdit, že by byla méněcenná. Je to prostě fakt, který nastal a jde změnit zase jen volbami, Tudíž dělejte to jako já, snažte se k těm volbám jít a změnit to. Těžko potom ,může kdokoliv brečet nad rozlitým mlékem. A když tam jdu musím také počítat s tím, že se mohu octnout i na poražené straně a to je třeba si uvědomit a naučit se i prohrát. Jednou budu třeba i na té druhé straně.
  • OMG jestli jte vy Zemanovci přišli jen hnusně komentovat Karla, tak laskavě nechoďte na jeho sránky .DĚKUJI *16*
  • Dobrý den, pane kníže! Naši šlechtici, měli vždy dobrou pověst a to i v zahraničí!
    Ale to, co nám dělají, že se na nás v současné době, na západě zapomíná, je špatně!
    A proto věřím, že kdyby jste byl prezidentem vy, tak by jste nás proslavil všude.
    • Bohužel máš pravdu, již se mu to i povedlo.Jeho činy a jednání vyvolávají v zahraničí shovívavý úsměv.
  • Já vítězství panu Zemanovi přeji,neboť on jediný s těmi grázly zatoči.
    Udělá čistku jaká na hradě ještě nebyla a to je potřeba.
    Ten váš kníže je unylej a takový mouchy snězte si mě.
    Prostě nula,která by nás časem prodala světu.
    • Ó Beáto, jak se mýlíte... Ale on čas ukáže... Nevím, jak grázl může zatočit s grázly... Jedině tak, že zná soupeře...
  • Text Vašeho příspěvku *16* *16*
  • a tenhle dě de k z f eto..va..j by měl bejt prezident????do *16* s ním a s havlem taky *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit