Přejít na výpis diskuzí

Karel Schwarzenberg

OSOBNOST 15.10.2010 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zeman píčosexuál a ty jsi cool☺☻♥♦♣♠•◘○♂♀
  • Ta nanavist a hloupost toho Rigila nebo co to je, je opravdu neskutecna. Michale fandim Vam, malokdo by to napsal lepe. Jsem zivnostnik a na provozovne mam zaramovanou fotku pana Karla Schwarzenberga. Podle reakci lidi kteri ke me chodi presne vidim kdo je kdo. Tech co jeste nechapou je bohuzel dost a musim rict ze je to vzdy nekdo ze slabsi socialni skupiny. Rozhodne se nepovysuji ale rada z nich ceka a spoleha ze jim nekdo pomuze a nedochazi ze se museji snazit predevsim sami. To jsou prave ti volici Zemana. Dokonce jsem se setkala s pani ktera se me optala jestli si nemyslim ze to poskozuje me podnikani, mit vystaveneho takoveho cloveka. Co na to rici.... Na pana Schwarzenberga jsem hrda a za Zamana se budu vzdy stydet. Tem co nechteji nebo nekteri i nemohou toto pochopit nema smysl nic vysvetlovat.
    Jo a jeste, Karla mam vystaveneho i doma. V puberte uz ale nejsem.Je to pro me vazna vec na cely zivot.
    • I kdybych jednoho z těch dvou volil, nikdy bych si do své provozovny, žádnou zarámovanou fotku politika nedával (natož abych si ho vystavoval doma - na to se mám docela rád). A už vůbec bych od ní neodvozoval inteligenci svých zákazníků. Vy jste opravdu žena - fanatik! *14* *13*
    • Souhlasím, nikomu nemá cenu něco vysvětlovat a nutit, kdo na to nemá, tak to nepochopí. Také máme doma na 5 let v rámečku KS.
    • Paní Olino, děkuji Vám za uznání a za podporu. Není nás málo. Pod tíhou fakt, která bohužel až po volbě vyplula na povrch a která dovedla klátila Zemana podvodně až na hrad se proti němu staví z mého okolí i spousta lidí, kterým dřív nevadil a tolerovali ho... Jistě to nebude oblíbený a důstojný prezident, o tom jsem přesvědčen... Až prohlédnou i ti sociálně a bohužel nejen sociálně slabší a zjistí, že se mohou mít lépe jen a jen vlatním přičiněním, nezbude téměř nikdo, kdo se za něho při další volbě postaví...
  • Pane Karle Schwarzenbergu JE ŠKODA ŽE JSTE NEVYHRÁL VOLBY ALE ŽE TO VYHRÁL Zeman,takový prase neážraný.
    ale nevadí i přesto si vás vážím.
    jste pořád dobrý a tak hlavně nepředhánějte Zemana prase nenažraný je a dejte se do příštích voleb..
    a vyhrajete.
    to mi věřte...držím palce na nohou i na rukou..
    Vaše Hanča sponzor S.D.
    jen moje kamarádka ví o co de.
    ale vy to neřešte.
    Hanča!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3*
    • Člověk s handicapem, jaký má K. Sch. by neměl chodit do politiky.
    • Hanča nauč se psát.Tomu starému darebákovi můžeš držet palce na čtyřech rukou ,a nevyhraje.Jak budou další volby tak tu už nebude.Ty krá.o nenažraná..... *11* *11* *11*
  • Konktakt prosím

Váženy pane SWarzenbergu,moc a moc vás prosím ovaší E-mailovou adresu,potřebuji odvás pomc už nevím kudy kam,pokažde jsem si vás vážil jak umíte lidem pomoc.když počítám váš životopis tak vaše rodina vždy uměla pomoc lidem kteři topotřebuji,jsemdosti nemocen a budu rát když mne pomužete,já vám věřím .DĚKUJI
    • Re: Konktakt prosím

http://www.karelschwarzenberg.cz/ko ntakty.html
      E-mail: schwarzenbergk@senat.cz
      Telefon:(+ 420) 773 553 816
  • Alžběta

Zatímco zpěvačce Pilarové nepovolili vycestovat na Západ ani v odbobí
    Pražského jara, on mohl do USA, Rakouska a dokonce se i vrátil! Jistě z titulu
    budoucího milionáře po předcích. Dělal to Karl Johann Nepomuk S. jen v
    očekávání bezproblémového "navrácení" majetku od sebedosazivších
    spoluchartistů, nyní už vládnoucích v čele prezidentem Havlem, ministrem
    vnitra Rumlem? Byl po kancléři Lžičarovi (odměna advokátovy služby) zvolen
    kancléřem Hradu? Jak mohl Karl Johann NepomukSchwarzenberg dostat české
    občanství a tím restituovat, když se součastně nevzdal švýcarského (podmínka v
    zákoně)? Výjimkou udělenou kamarádem Rumlem kvůli předchozí "nezištné" pomoci
    ovládnout stát Chartě 77? Komu daní, danil, prodal? Lichtenštejnské rodinné
    nadaci?
  • http://www.youtube.com/watch?v=mzGgC0r1r5s&feature=player_embedded

Kněžna Eleonora Amálie von Schwarzenberg nebo jako upíří princezna
  • Alžběta

V článku se píše, že bydlí i na Dřevíči - tu už ale dávno jistě prodal,
    když byla inzerována na prodej, ostatně jak se jinde píše:"Na českých
    internetových stránkách Schwarzenbergů je nabízena téměř dvacítka nemovitostí
    k pronájmu či prodeji. Zámky Čimelice, Varvažov, Sedlec, Rakovice a objekty v
    orlickém zámeckém areálu jsou jen některé z nich. Jde o místa, kde Karel
    Schwarzenberg prožil dětství a často o nich s dojetím vypráví v médiích.",
    včetně např. zděděných po nevlastním strýci Jindřichu v Rakousku. Proč tedy
    ale koupil cizí domek a zřídil si trvalý pobyt úplně v jiném okrese, když může
    bydlet v těch, které jeho rod vlastnil? Asi z podobných eticky "čistých"
    důvodu: poté co ho nezvolili za Strakonice senátorem, koupil na rychlo na
    Praze 6, s kterou neměl dosud nic společného a kde nic nezdědil, dům. Jaká pak to náhoda, že okamžitě na něm visel jeho volební billboard a na každém sloupu
    v tomto obvodu též?
  • Přeji vše nejlepší, pane Prezidente *3*
  • Alžběta

Poté co jeho ODA (a před tím OH?) strana zkrachovala, byl čirou náhodou etablovaán za ministra za Stranu zelených
    (proklamovanou najednou i Havlem). Jak mohl podepsat, zvlášť, když se považuje
    za lesníka, smlouvu o umístění radaru v lesích Brdech, nedaleko míst, kteřé
    jako nimrod, důvěrně zná? Kam se poděla najednou jeho zřejmě předstíraná
    šlechticko-lesnick á hrdost? Nařídila mu to ta tajemná a v článku zmíněná
    skupina ze zasedání ve Wirginii? Nebo řád Maltézských rytířu, kterýžto ho je
    čestným členem? Poručil mu to snad kamarád exChartista, exporadce Havla,
    exvelvyslanec USA, exzmocněnec, Saša Vondra? Slouží tento politik ČR, USA,
    Rakousku, Švýcarsku, Bosně komu vlastně? Pan přeseda TOP09 by se měl stydět,
    nechává se v dobře zaplacené PR kampani, typu "ženy milují Karla", "tričko s
    Karlem" setkání v obyčejné hospodě na Žižkově - přičemž jde o nově zařízenou,
    čistou a drahou (bezpečnou) restauraci, zatímco v opravdu žikovské Iv.
    kategorie se špinavými ubrusy a drzou obsluhou (ano, ještě opravdu existují)
    pan kníže ani s ochrankou nikdy nebyl vychvalovat a přitom se stačí podívat na
    stránky www.senat.cz a zjistite, jak často pan poslanec při kontroverzních
    (pro něj, nikoliv pro občany) zákonech nehlasoval nebo jak často nebyl vůbec
    přítomen, a to jistě nikoliv jen ze zdravotních důvodů, když bohužel oprávněně
    věří rakouským lékařům a sestrám více než jen těm zkorumpovaným našim, jak se
    i sám vyjádřil, prosím nevolte v květnu 2010, jeho vyčůraně založenou stranu
    TOP09 ani jeho rádoby šlechetný obraz nakloněných médií, zatímco jeho rod
    nikdy nepracoval a bavil se cestováním a střílením jelenů v Boubínském pralese
    a jiné vysoké na Šumavě, naši předci na něj dřeli a byli jeho majetkem jako
    nevolníci a i o svatbu musely knížepána požádat. Nyní žije z majetku, který se
    logicky rozrostl z titulu nadřazenosti šlechty a otroctví v monarchii, která
    ješte k tomu ani nebyla česká. Všichni od Dědečka Karla S. dále ani česky
    neuměli ....
  • Počtěte si také jinde..

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/ Karel_Schwarzenberg.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit