Přejít na výpis diskuzí

Karel Schwarzenberg

OSOBNOST 15.10.2010 
451 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Karléééé! Všechno nejlepší k narozeninám. Moc ti fandím! :)
  • Je to starý senilnokot ani neumí volit jestli bude na hradě čeká nas státní pohřeb .A Časlavská at si vychová svojeho spratka ať nevraždí lidi... Čvančarová je pitomá blbka,ta se předvedla.A TO JE TÝM OD KNÍŽETE.FUJ......
    • "HRABĚNKO", proč tolik zášti a sprostoty? Kde je demokracie? Proč neumíte vyslechnout jiný názor a když s ním nesouhlasíte, vyjádřit to slušně? Mohu vás ujistit, že jsem ráda, že nepatřím k voličům stejného kalibru, jako jste vy. Snižovat se k podpásovkám nebylo a není v povaze pana Schwarzenberga - i proto možná nezvítězil.
      A na okraj - pro vás by se nehodil ani titul "zemanka", natož "hraběnka"
  • miluju ho je sexy já se sním chci šuk*t
    • Fůůůůůj!!!!! Toje dost morbidní a nechutné... *11* *11* *11* *11* *11*
  • NEVOlím sudetáka fuj,fuj......
    • Vy jste ale hloupá Káča!
  • Šlouf se nemůže dvěma zmíněným miliardovým..... rovnat.
    • Nepočítáme tu miliardy, ale špínu... StBák Šlouf jí má na sobě na můj vkus až dost, nato že spolupracoval na prezidentské kampani... Navíc baziliškovi Zemanovi se nedá věřit, že by s ním nespolupracoval dál, navíc všichni moc dobře víme, jak umí otočit!
      • Vy jste patologický lhář ..Michale. Šlouf byl komunista, ale jak jste přišel proboha na to, že to byl spolupracovník STB. To by byl proboha sakra bezcený agent. Pro Vaši zajímavost (možná se budete divit), tak agenty státní bezpečnosti se stávali spíše nepřátelé režimu nebo jejich nejbližší....
        • No to jste tedy opravdu hodně mimo... Podle Vás by snad bolševici měli zavírat své agenty do uranových dolů? Víte, tehdejší aparátčíci byli opravdu hodně blbí, ale tohle na ně přeci jen hodit nemůžeme...
          • Přiznám se, že nevím jestli reagujete na můj příspěvek, protože to co píšete nedává hlavu a patu. Tak pro Vaší informaci - příslušník STB byl policista, který dělal černou práci pro minulý režim. Jeho úkolem bylo vytipovat vhodné osoby pro spolupráci, které se pohybovaly v okolí disentu a jiných zájmových osob včetně diplomatů. Agenti se řadily podle stupně spolupráce - na kandidáty tajné spolupráce (např. jím byl i Václav Havel), agenty - tedy ty co již podepsali (např. Jaromír Nohavica, Jim Čert, Jan Kanyza či Jiřina Bohdalová) a rezidenty - tedy ty, kteří již spolupracovali naprosto otevřeně a pobírali od STB nemalé finanční částky (těch bylo přirozeně méně). Samozřejmě si při své práci i trošku vymýšleli a né všichni co byli evidovaní jako agenti o tom nutně museli vědět. Členové strany se kterými mohli pokecat na schůzi KSČ (a jejichž spolupráce se předpokládala již z tohoto hlediska) nebyli pro státní bezpečnost zdaleka tak atraktivní. *1*
            • Tak si to přečtěte ještě jednou, nejlépe asi celé vlákno... Možná Vám to dojde...
  • Dobrý den pane Schwarzenbergu je moc velká škoda že jste nevyhrál , nechápu kam lidi daly rozum , vy nejlépe Výte co je pro Cesko dobré , na svůj věk vypadáte moc dobře a až se bude příště volit prezident vám bude osmdesát no a co mýmu dědovi je osmdesát pět a je velice čilý hraje fodbal cvičí , kandidujte na prezidenta určitě vyhrajete protože zeman se už určitě nepřihlásí , vy jste milionkrát lepší než on a vypadáte mladší nejmíň o patnáct let , jen vy byste byl dobrý prezident a byl bysem pyšný žemáme takového prezidenta , vy jedině byste šel ve stopách pana václava havla sám by si to určitě přál , rozmyslete si to a určitě kandidujte až bude příště přímá volba prezidenta , mějte se moc hezky stálý fanoušek václav *4* *5*
    • zou bíč, haf yo carrot toel my thet you cannot ehglish so šut up and fak me in da arse ya1
      you klitole dick in your mouthf
      *6*
      *8*
      *16*
    • Podle tvé gramatiky už je mi jasné odkud se berou Karlovi voliči,bože ty máš asi jen jednu měšťanku ale piš dál,jsi určitě veselý člověk. *1* *1* *1* *1*
  • nevolím rakušáka je to starý medvěd a pořád spí.
  • Uvědomte si, že Karla podporují Babiš a Bakala, to mi přijde dost vypovídající.
    • A Zemanovi dělal kampaň Šlouf... Ještě něco?
  • Nechápu, proč chcete jako prezidenta volit cizince?? Ještě není po volbách a už vystrkuje drápky. Co teprv, až ho zvolíte. Jediné jeho plus (možná) je, že je dosti bohatý a nebude chtít v naší zemi ještě víc zbohatnout. To by snad bylo jediné plus na jeho kralování v Čechách.
  • ej more romale gadža Kchááárle *12* *2*
    http://www.youtube.com/watch?v=3SKQn_SqpxQ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit