-
?
PEHA se už rozpadla ne? -
???
Kde jsi slyšela že se PEHA rozpadla? četla jsem jen že jejich bubeník je nemocný,proto nekoncertují,ale o tom že by se rozpadli jsem nic neslyšela?...Jinak Moj bože je parádní song...ostatně jako vše v čem má Katka prsty:)) Miluju její hlas! *14* -
Peha je nej
peha je nej skupina jakou znám , *14* ale škoda že se rozpadli. ten novej klip (moj bože) se miteda vůbec nelíbí , ale text le skvělej. I love you PEHA. *14* -
Re: Bathory
Uplně s tebou souhlasim,zažíval sem to samé. *3* Ta holka má krásnej hlas *14* -
Bathory
Slysel jsem Od Katariny pisen Moj Boze a sel mi mraz po zadech neskutecne.To se mi nestalo ani pri Celine Dion kdyz zpivala My heart will go on.Smekam.Honza *3* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: peha?
pehu je nejlepší vidět live *14* já si sice viděla jen 2*...ale to už ji poslouchám 3roky *15* *15* *15* jn...nějaká zavyslost musi bít *14* *14* -
Re: Neznate mapu?
DOBRY POSTREH , MNA TO TIEZ ZARAZILO. ALE ZE TO NESERE KATU, ZE JU TAKTO OTITULOVALI. V POHODE SAK SECI SME NA JEDNEJ LODI/PLANETE MENOM ZEM, A SLOVACI SA BUDU VZDY VIAC KAMOSIT S CECHMI JAK S MADARMI, TO JE FAKT. UZ AJ LEN PRETO ZE SME BOLI SPOLOCNY STAT.KATKU AKO SPIEVA MAM VELMI RADA, A ZASE POTVRDILA, ZE UMELCI Z VYCHODNEHO SLOVENSKA MAJU AKO SA HOVORI "GULE" !! MALA VYHRAT SLAVIKA!!!
PRE JAKUBISKOV FILM SPRAVILA NADHERNU PESNICKU, INAC AJ JURAJ JAKUBISKO JE Z VYCHODNEHO SLOVENSKA -
Neznate mapu?
Tým osobnosti.cz, jste trapní. Když se koukám na slovenské osobnosti tak je místo narození "Československo". U českých osobnosti ale máte "Česká republika". Nechce se mi věřit, že to je překlep,,,najednou u všech Slováků JSTE SUCHAŘI -
NEJ Katarínka
Ahojte všichni!
Byla jsem na dost koncertech a akcích kde byla PEHA a bylo to úplně super *3* .Ale nejlepší akcička byla Radegastův rej v Ostravě 1.9.07 kde jsem se s Katarínkou potkala osobně a Katuška byla tak hodná že se semnou vyfotila a věnovala mi i autogram s věnováním *14* měla jsem z toho šííííííííííííílenou radost!!! -
Katka
ahoj ,tak včera byla Peha v Nejdku ,byli skvělí, doporučuji všem Kačka je pohodářka a svá po X dlouhé době bezva koncert . *3* -
Katka
ahoj ,tak včera byla Peha v Nejdku ,byli skvělí, doporučuji všem Kačka je pohodářka a svá po X dlouhé době bezva koncert . -
fakt super
jste fakt dobry ale fakt *3* *3* *3* -
Hnusss
Seš asi slepej a hluchej co!!!!Takovej komercni Shit!!!!!!! -
:-))
můžeš mi poslat plsky mailíka jste supér skupina *14* *3* -
Super
Nááádherná ženská a k tomu super muzika....co dodat *14* -
Má Katka svůj vlastní e-mail? Pokud ano, a je ho možné uveřejnit, tak prosím o něj.Díky
-
Ahoj, koncert v Hustopečích byl velice dobrý a díky za něj. Jenom jsem nezískal žádný podpis, tak se ptám, jestli bude nějaká autogramiáda.
-
16.12.2006 u nás měla koncert a bylo to fakt supr! *3*
-
To musiš ist na koncert *3* , Katka tu nechodi *4*
-
pls....
*4* pls....pošleš mi třeba na mejl tvoji fotku s tvým podpisem??..pls....(pls=prosím) *9* strašně moc se mi líbí tvoje , teda vaše písničky