Přejít na výpis diskuzí

Katarína Knechtová

OSOBNOST 31.12.2006 
60 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NEJ Katarínka

Ahojte všichni!
    Byla jsem na dost koncertech a akcích kde byla PEHA a bylo to úplně super *3* .Ale nejlepší akcička byla Radegastův rej v Ostravě 1.9.07 kde jsem se s Katarínkou potkala osobně a Katuška byla tak hodná že se semnou vyfotila a věnovala mi i autogram s věnováním *14* měla jsem z toho šííííííííííííílenou radost!!!
  • Katarina

Katarina je nejlepší!!!!!!! *4* *4* *3* *3*
  • Má Katka svůj vlastní e-mail? Pokud ano, a je ho možné uveřejnit, tak prosím o něj.Díky
    • Re: Kata

*4* má tady je-katarina.knechtova@centrum.sk *3*
  • evelyna

???

Kde jsi slyšela že se PEHA rozpadla? četla jsem jen že jejich bubeník je nemocný,proto nekoncertují,ale o tom že by se rozpadli jsem nic neslyšela?...Jinak Moj bože je parádní song...ostatně jako vše v čem má Katka prsty:)) Miluju její hlas! *14*
    • Re: ???

*5* som naozaj toho sameho citenia *5* *5* katka je konecne sebou *5* skvelou *5*princeznou *5* no ne? *5*
    • ROZPADLA SE!!!!!!

JO TAK TO MOŽNÁ, ALE MOJ BOŽE NAZPÍVALA KATKA UŽ SAMA *3* *3* *3*
      • castelymy

Re: ROZPADLA SE!!!!!!

peha sa rozpadla, katka uz spieva sama, ma vlastny album zodiak!!
    • ?

PEHA se už rozpadla ne?
  • Narozeniny:)

Všechno nej!!! *3*
  • Všechno NEJ k narozkám *14* Četla jsem tvůj rozhovor a zvedl mi moji dost špatnou náladu, takže děkuji. Jsi inteligentní vtipná a krásná žena a já ti přeji hodně úspěchů v hudební karieře i v lásce.
  • Spike máte pravdu
  • 16.12.2006 u nás měla koncert a bylo to fakt supr! *3*
  • Peha je nej

peha je nej skupina jakou znám , *14* ale škoda že se rozpadli. ten novej klip (moj bože) se miteda vůbec nelíbí , ale text le skvělej. I love you PEHA. *14*
  • casanova
    *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit