Přejít na výpis diskuzí

Katarína Knechtová

OSOBNOST 31.12.2006 
60 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Katka si super fandíme ti aj z maminou *4* *5* *14*
  • Na to jak je stará se prostě neumí chovat.Je trapná a urážet mladé lidi co teprve začínají ji asi dělá dobře. To jak se teď probírá poslední její urážka: Ona se kaje,ale ne proto,že by pochopila,že urážet lidi není prostě normální,ale jen proto,že se kluka hodně lidí i z TV zastalo.Jedná s lidmi co jsou o více než 15 led mladší než ona,tak by se k nim neměla chovat jako by byla jejich vrstevnice (nemluvě,že to je oplzlé a sexistické, na chlapa by byl vedený asi větší tlak). Má jít přece vzorem.
  • pls....

*4* pls....pošleš mi třeba na mejl tvoji fotku s tvým podpisem??..pls....(pls=prosím) *9* strašně moc se mi líbí tvoje , teda vaše písničky
  • Katka

ahoj ,tak včera byla Peha v Nejdku ,byli skvělí, doporučuji všem Kačka je pohodářka a svá po X dlouhé době bezva koncert .
  • Miluji ji

Miluji ji. Sám se zabývám hudbou intenzivně a to, co dokáže Katka, je opravdu jedinečné. Má velký potenciál, její schopnosti jsou značné. Málokdy vznáším takovéto soudy, protože těch doopravdových umělců u nás hodně ubývá. Kdo umí hodnotit a není zkažený komercí, musí poznat, že v té holce je něco, co umí dávat obrovská potěšení. Jaromír
    • Re: Miluji ji

*5*mas recht sem stejneho nazoru supr *5* *4*noci zimni dlouhy,svetla svicek touhy *4*tom
  • tomivojtech

Přání.

Katko já ti přeji všechno nejlepší k tvým narozeninám a ať ti to nadále tak hezky zpívá máš dobré písničky a rád tě poslouchám.
  • fakt super

jste fakt dobry ale fakt *3* *3* *3*
  • Nevím co k tomu Katku vede a zda jí to dělá velkou radost, ale Katka mě opravdu moc zklamala z pohledu fanouška. Je mi pouze 29 a za tři měsíce mi bude 30 let, ale to, že Katka umí i dost ublížit a ranit na nejcitlivějším místě, co člověk může mít a to je SRDCE, jsem opravdu nečekal. Již před rokem jsem se do tebe Katko moc zamiloval a moc mi na tobě záleží a dokonce jsem, jen pro tebe napsal několik zamilovaných básniček Zamilované básničky pro Katku Knechtovou       Nevím proč jsi taková k těm, co tě mají opravdu rádi a proč ignoruješ to, že jsem se do tebe vážně moc zamiloval a myslím to s tebou vážně a moc mi na tobě záleží. 

• hahace

mal som taky sen,o Katce jen,ak sme spolu na akesi naozaj zaujimavej planete *4*
  • zvize

song pre katku

ty jsi ta vila,co vyhrava svuoj boj,zo zlem,zo zlem.ty jsi ta biela,nebojici se ani certa......atde to???vse naj vsem fans *4*Katce predevsim *4*hahace Tom

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit