-
???
Ten poslední odstavec jejího životopisu o tom že od roku 2008 žije s Hughem Jackmanem si někdo vymyslel nebo je to pravda? já sem totiž nedávno četla v jednom aktuálním časopise že je vdaná za režiséra Underworldu tak nwm. *7* -
-
Re: ???
Je to blbost, netušim proč to tam píšou. Je fakt vdaná za režiséra Underworldu. -
-
Re: Re: ???
Něco podobného je napsané taky u Jackmana, tak nwm komu zase vyhrává... :D -
-
Re: Re: Re: ???
Někdo si beztak přečet článek v bulváru a hned musel dělat chytrýho:-) -
-
pravda
-
Re: Re: Re: Re: ???
Jn asi tak *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
anebo neumí číst... těch možností je víc... *1*
-
-
-
-
-
-
Prosba
Zdar lidi hoďte sem někdo nový fotky nejlepší herečky na světěB-) Předem dík:-D -
Nej, nej, nej
Kate je úplně nejkrásnější, nejúžasnější a nejpřitažlivější herečka na celém světě a já ji miluju jako nikoho:-*:-*:-* -
Kate
jj kate je taky mrtě dobrá herečka:-)hlavně v underworldu byla špice...ale jakto že je možný že v underworldu 3 tam hraje upe jiná herečka??!!tím mě fakt naštvali..ptž tím to pokazili...ale jinak je fakt bezvadná...;-) *3* -
-
Protože to taky není o ní *1* ona to taky nemá být ona toto je Sonja (soňa) uplne jina postava v tom filmu *1* *2*
-
Re: Kate
protože to byl díl z doby dávno minulé, tk středověk , a její postava zřejmě ještě neexistovala, ale jestli se 4.díl bude vracet zase do téhle doby, tak by tam měla být, já osobně v to doufám, protže je to skvělá herečka a v Underworldu byla úžasná *1* -
Re: Kate
jn,pry ale mozna bude ve ctyrce,tak uvidime..
-
-
dio
krásná atraktivní *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Kate-moje láska
NEJJJJJJJ NEJKrásnější na celým světě je prostě super *14* *14* *14* *14* *14* -
Kate- milacek
Nejkrasnejsi, nejlepsi, nejuzasnejsi..... je proste nej. Strasne moc bych ji chtel potkat. Urcite je ve skutecnosti jeste mnohem lepsi nez ve filmech. Moc ji miluju *14* *14* -
-
Re: Kate- milacek
Vážení slintaři: Najděte si konečně už nějakou babu a živou a neslintejte nad fotkama. Chováte se jako desetiletý frackové. *13* *15*
-
-
Skutečnos
No ve filmech je opravdu nádherná, ale jaká je ve skutečnosti? *3* -
-
Re: Skutečnos
Je to pozitura bláznivá *5* -
-
Re: Re: Skutečnos
To teda není! Je to bezva herečka a hezká holka. *16* Moc dobře hraje tak pomlč! *16*
-
-
-
Najkrasia Zena pod slnkom
neda sa slovami vijadia jaka je ona krasna...... proste milujem ju jak sa len da ...:D ak mate nake super fotecky kontakt 394 909 258 pomenime ...alebo i videa:.... -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz -
-
Re: Mám nový blog
proč sem davas blok o hsm kdyz tohle je diskuse o kate beckinsale *7* -
-
Re: Re: Mám nový blog
páč je to chytrej člověk *1*
-
-