-
cicinka kate
staci se na ni podivat
a uvidite tu krasu to charisma
je to nejvetsi a nejhezci herecka
ve van helsingovi ji to fakt seklo pekny dlouhy cerny vlasy
proste je to cicinka kate
*14* -
LOVE
Jj je to slusna prcna taku bych bral za manzelku *3* -
KATE
Kate beckinsale je moooc hezka herecka je proste nej ma tak hezkou tvar do ktere jsem se zamilovl dal bych vsechno za to byt s ni jen chvili *4* *14* -
-
Áno *2* já taky , ale ne v "sexu" to nikdy ale treba len ju potkat akoze by mi dala podpis a pusu na tvar *14* milujem ju je nádherna a kdo nemá rád Kate nemá rád lidi .. ! *14* Lubim ju
-
-
Kate
Kate je mooje nejoblibenejsi herecka a jeste dlouho bude - je to proste kocka *14* *14* *14* *14* *14* -
Nej. Herečka
Od tý doby co jsem jí viděl ve filmu Underworld a Underworld:Evolution je to moje nejoblíbenější a nejhezčí herečka a moc jí miluju *14* *14* *14* -
Je mrtě hezká a musí bejt supr. *3*
-
Kate
Je to nej herečka jakou znam je naprosto supr *4* -
dokonalost
Je prostě nádherná,takhle vidím já dokonalou ženskou tvářičku. *14* -
best of Kate
Já ji viděl v hidně filmech a hrozně se mi na ni líbí jak dokáže být sama sebou i v těch nej sotuacích. Jsem rád, že je to tak úspěšná herečka a držám jí palce. *14* -
Kate
je skvělá a divim se že za ten Pearl Harbor dostala jen 200 000 dolarů zasloužila by si víc je fakt hrozně fajn jednou jsem jí potakla v Londýně byla jsem tam u svý tety a ona se vůbec nechovala jako slavná herečka -
-
Re: Kate
Kate je nejlepsi a nejklaaaaaaaasnejsi herecka na svete. V lete jedu do Londyna, ale jaka je asi sance ze ji potkam. Strasne sem se do ni zamiloval a strasne moc bych si chtel s ni promluvit.
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
-