Přejít na výpis diskuzí

Kate Middleton

OSOBNOST 2.7.2007 
92 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Princ William si nemohl vybrat líp!!! Kate je skutečná princezna, krásná zevnějškem i vevnitř. *5*
  • oelli
    Happy birthday Kate!!!
  • doufám že kate bude mít lepší osud než diana
  • Já si myslím že Kate je normální a musí se jí poslouchat ale stejně jako mi musíme poslouchat a podřizovat se politikům.Ona to taky nemá lehké, nemůže dělat co by chtěla.Když je na dovolené a je bez vršku a všichni to mocřeší.Přitom polovina žen které vyadají jako ona se nestydí a nahoře bez chodí taky.Taky nemůže dělat co chce a musí se řídit pravidly.Takže by jsme se mohly hádat třeba celý život.Někteří lidé na ni mají jiný názor než ty.
    *4*
  • a ještě je křečovitá.Ten její zatuhlej naučenej úsměv ji nevěřím.Stále ukazuje zuby.To není normální,se stále takhle usmívat.Je to pozérka a herečka.
  • Kate mi přijde v pohodě,ale otázka je, jestli jí je co závidět. Buckinghamský palác mi přijde jak zlatá klec, královna se musí poslouchat a běda,když ji někdo neposlechne. Je schopná se hnusně mstít. Doufejme, že Kate čeká lepší osud než Dianu.
  • Ten Trubkin, který psal nadpis o stranu zpět by se měl vrátit do základky někam na první stupeň, aby se naučil, kde se v naší gramatice píší velká písmena. Je z něho cítit moderně rozšířená deformace osobnosti a vzdělání rozmachem techniky. Sebelepší počítadlo nenahradí hloupou hlavu.
  • Kate by se měla nad sebou zamyslet a jíst normálně. Její BMI je strašně malé. Rád se s Kate podělím o pár svých přebytečných bodíků a průměrně pak budeme oba O.K. :-)
  • Je to druhá Diana Spencer. Princ William má skutečné milou a hezkou ženu.
  • Proč? Děv.. je Mesárošová, Hanychová a jim podobné tupé nuly.
  • já si myslím, že Kate je v pohodě. Na nic si nehraje a líbí se mi,že si dokáže obléknout ty samé šaty i na více příležitostí, ne jenom jednou a šup s nima pryč, jako to mají ve zvyku jiné rozmařilé osobnosti.
  • Abby-Fabby
    podle mě se autor životopisu Kate Middleton inspiroval filmem co byl natočenej
  • Kate má hezký styl oblékání,má dobrý vkus a vždy jí to sluší. Prostě pravá princezna. *14* *14*
  • Kate je velmi milá a inteligentní dívka, je moc sympatická a přeju jí s Williamem hodně štěstí a taky opožděně všechno nejlepší k narozeninám.
  • vsechno nejlepsi *1*
  • martina81
    Prosím administrátora, aby sem přidal profilovou fotku *5* .
  • martina81
    Také mě štve, že o vévodkyni někteří mluvíte tak škaredě. I během chození s Williamem nevykřikovala ani nedávala patřičně vědět, že chodí s budoucím králem *4* . Podle mě je to inteligentní a dobře vychovaná žena *5*.

Vím, že si to nepřečte, ale BEAUTIFUL BIRTHDAY CATHERINE *4* *5*
  • nika1979
    *12* *12* *12* *16* *16* *14* *14*
  • Abby-Fabby
    proč o ní všichni mluvíte tak hnusně ???
    ŽÁRLIVCI *16* *16* *16*
  • maš pravdu je to děv...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit