-
kát'a ja super
Kát'a je super ona není tak hnusná jak vypadala když jsem se díval poprví a byla by velká škoda kdyby přestali točit nové díly a přestali vysílat toje můj názor *4* . myslím si že pomalu začíná stoupat sledovanost protože musí mít důvod proč Ošklivka Katka pokračuje *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Kačka je super
Kačka je super prostě THE BEST a nechápu lidi kteří si to nemyslej. Když už tak ať nepíšou takový kraviny jako někdo *10* *10* -
-
Re: Kačka je super
Já zas nechápu tebe.
-
-
elf-
ja vim co pišu
mam rada kulturu ........ divadlo kino
www.screamers.cz nejjjjjjjj lukaš vyvlčka...... ten je supr . popřal mi k vanocum podala jsemu ruku a fotila jsem se jsnim. objala jse ho .je fakt goold.............. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *14* -
Do Šumperku jezdim *4*
-
.
Prosím Katko pošleš mi tvoje fotky na tento email :Pajulinh@ seznam.cz díky Pavla. Si super ve filmu! *4* -
nic
Ahoj Katko já bych jsem se s tebou setkat.papapapapapapapapapapapapapa papapapa *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
kata
ahoj kató chtěla bych se tě zeptat jestli by si někdy neměla autogramiádu v okolí karlových varů..? mooc mooc tě prosím o odpověd...tvá fanynka Lucka *14* *4* -
NeJ SeRiáL
Ošklivka Katka je NEJ seriál !!! A už se moc těším , až bude hezká , protože teď když si sundala tu masku je fakt hezká *1* *3* *14* -
Vy to nevíte?
dO KONCE SERIALU UŽ ZBÍVÁ JEN PĚT DÍLŮ A NEČEKEJTE NĚJKOU PROMĚNU kAČKY V KRÁSKU! tI MAGOŘI JÍ ZRUŠILI KVULI MALE SLEDOVANOSTI *5* -
-
Re: Vy to nevíte?
což ??!! ošklivka je nejj seriál !!!!§!!!!!! *13* *9* *9* -
Re: Vy to nevíte?
hmm až na to že tou sou keci *15* -
-
Re: Re: Vy to nevíte?
kecci..............serial bude davat jeste 1 rok..........pry mala sledovanost.....haaa *8*
-
-
-
Zuzka
psala jsem jim na email a říkali že se to bude opravdu rušit kvůli nízké sledovanosti klidně jim napiste...
http://www.blesk.cz/clanek/showbiz-domaci-showbiz/105700/herci-se-rozloucili-s-osklivkou-katkou.html tady o tom mate i clanek -
-
Re: Zuzka
co se má rušit ? *9*
-