-
TLW v ČR
tak se nakonec dočkáme i The L Word u nás v Česku, mělo by se začít vysílat v srpnu na programu Prima Love, bohužel to bude pod názvem Láska je Láska :/ :D jestli to bude s dabingem, tak se máme na co těšit, je jasné že tu Shane pokazí :/ -
:-*
Ten seriál nejvíc zbožňuju!! A jí taky!! Kvůli ní bych ta lesbička klidně i byla :D -
Re: Re: TLW
Tak to se přiznávám to jsem nečetla na ofiko stránkách, ale je to jedno. Každopádně si myslim, že to usekli v ten nejlepší čas, aby se z toho nestala Ordinace v růžový zahradě- každej s každym a děj o ničem.... -
Re: TLW
Podle toho, co psali na oficiálních stránkách, Jenny zabila Alice ;) Jako jediná na konci sama přece řekla že nevěří tomu, že ji někdo zabil, a ostatní si mysleli že to byla sebevražda -
TLW
Je to otevřený závěr záměrně, aby si každý domyslel svůj vlastní konec podle jeho povahy a podle toho, co nebo spíš kdo ho nejvíc uchvátil v seriálu.
Podle mého domění se Jenny utopila sama, jelikož celou šestou sérii každé z hlavních aktérek dělala jen naschvály a kvůli ní se dostávaly do blbých situací buď s ostatními nebo jejich protějšky.
Jinak celkově mě ten seriál dostal taky, neřikam že ne, ale je hóódně nadsazený, aby tu podstatu opravdu pochopil každej. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že ženská dramata jsou opravdu horší než mezi páry muž a žena.
A co se týče nej párů v TLW, tak snad ani Shane s Carmen nemusím zmiňovat jako naprosto perfektní a je to hodně vidět navenek, proto je dvě si zapamatuje každý, ale v jádru po šesti zkouklých sériích a jejich příbězích jsou pro mě nej Alice s Tashou a Dylan s Helenou...
A jinka pochybuju, že to někdy u nás budou vysílat, takže holky stahujte stahujte a buďte rády za titulky- má angličtina se během sledování seriálu hóódně zlepšila, hlavně ta hovorová *5* -
Re: :-* The L word
mě tenhle seriál úplně změnil pohled na homosexuály některý lidi ze třídy se mi ted smějou a řikaj o mě že jsem"lesba" když sem řekla že sem koukala na L Word ale nikdo z nich nemá ani tušení jak dokáže člověka změnit a brát to jako naprosto normální věc. -
:-* The L word
taky strasne zeru tendle serial proste nema chybu a uz sem na nem zavisla jak na nicem jinem a...zacinam se na tady ty veci koukat z jineho pohledu....nemá konkurenci tento serial!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
asi se nedočkáme :(
Tak sem se dočetla na jednějch stránkách že spin-off The Farm nebude a TLW film z důvodu vývoje situace nejspíš taky nebude takže vražda Jenny je nedořešená... i když osobně si myslim že Jenny zabila Nikki jelikož ji našli zalezlou v nějakym keři nebo co, anebo se zabila sama, protože tam některým dost lezla na nervy(všichni si určitě pamatujeme komu a jak víme tak Jenny měla sklony k sebe poškozování viz. druhá řada 13díl kdy jí Shane našla v koupelně s žiletkou a pořezanejma nohama. Takže do sebevraždy neměla docela daleko. -
Re: Re: Re: ...
nevim na jakym kanále ho davají ale ke stáhnutí je na uloz.to a torrent thepiratebay.org na ulozto tam najdeš i titulky popřípadě na titulky.com protože se mi stalo že titulky na to uplně nesedí. -
Re: the l word
do Shane se zbláznilo asi dost lidí, žeru její účes a miluju její hlas co bych dala za to jí potkat -
the l word
mě se hrozně moc líbí shane *14* *14* má ůžasnej účes! a ten její krásne obličej uaaa *4* *14* *14* miluju jí a opravdu by mě nadchlo, kdybych jí potkala! -
žeru too
Koukam na tenhle seriál od tý doby co sem jednou na youtube hledala klip od Pink - Boring né že bych ho našla ale klikla sem na video co tam vyběhlo tak sem si stáhla první díl a řikam si aha jo lesbičky no co viď na konci si řikam už nikdy víc epizod ale nemohla sem si pomoc a další den sem stáhla skoro celou první řadu a nejvíc moji pozornost upoutala samozřejmně Shane je to kočka kdybych jí někde potkala asi bych měla co dělat se udržet v klidu je prostěě vrr mňau *3* *3* -
Re: Re: ...
Ahoj,a kde davaj the L Word?na jakym kanale?ja jsem zkoukla par dilu,ale na youtubku a bohuzel jen anglicky,kamoska by mi to mohla stahnout na CD,ale bydli daleko... -
Re: ...
Ahoj Niki... no to nevadí že nejsi lesbička... tento seriál je prostě jedinečný v tom že pohltí i hetero lidi a díky tomuto seriálu i zapřísáhlí heteráči dokáží změnit názor na svět menšiny - mám s tím zkušenosti ze svého okolí. A navíc tento seriál dokázal povzbudit lidi, kteří se za svou orientaci styděli. Dodal jim sílu, se ukázat v pravém světle aniž by se za to museli stydět a bát se názoru druhých. Viz. jedno video, kde byla Jennifer Beals (Bette) v nějaké TV show a vyprávěla tam, že jedna dívka jí poslala dopis, ve kterém ji velice děkovala, že jí ten seriál zachránil život, protože se za svou orientaci velice styděla a myslímže chtěla i spáchat sebevraždu, ale nakonec se s tím smířila a ukázala se světu a teď že je velice šťastná. je to prostě sqělý seriál a bylo by super, kdyby ho někdy vysílali i u nás v ČR, protože obyvatelstvo v naší republice by to určitě potřebovalo. (rozšířit obzory) *4* *4* -
Re: :(
No jo myslím, že to naštvalo spoustu diváků ten konec neuzavřený... opravdu nikdo nemůže tušit kdo to udělal myslím, že to ani sama režisérka neví.. :D ale opravdu by mohl být film... doufejme že to opravdu vyjde.. :) -
...
Ahoj, všichni! Jsem ráda, že tenhle super seriál má fanoušky i u nás...Teď jsem začala koukat na třetí řadu a mám pocit, že se stávám závislá...Shane a Carmen jsou prostě nejlepší...A co se týče mé sexuální orientace, tak lesbička nejsem...možná jen trochu bi...ale nevím to jistě...ještě jsem to prostě nezjistila, ale lesbička určitě nejsem...No, tak se lidi mějte a zapojujte se do diskuse... *4* -
:(
No tak poslední dvě řady jsem zkoukla hodně rychle *4* Ale jako ten konec, to bych někoho zliskala, si mám jako domyslet jak to bylo s tou Jenny nebo to byla Bette. No prostě.. Ale závěrečné titulky byly parádně udělaný:) A celkově to stálo za to. Ale Shane a Jenny, to bylo to vtipný *1* Mrzí mě ta Tasha, jsem jí tak fandila, úžasně se smála a nakonec! Víc mě tam toho mrzí teď přemýšlím, třeba Helena a Dylan, Jodi, Molly, no prostě *9* Ale jinak jsem spokojená a nadšená *14* *3* -
Re: :) myška
no bohužel už žádné další řady nebudou je jich pouze 6. a šestou to vše končí takže asi jedině jak říkáš začít koukat odznova.. :D sice byly jisté spekulace že by se mohl natočit i celovečerní film ale to je zatím docela dosti nereálné ale bylo by to fakt super kdyby byl k tomu i filmek. :) -
:)
Už jsem skončila 4. řadu! Ještě dvě a bude konec, co pak budeme dělat?:( Jsem tím seriálem už úplně pohlcena a nejde to zastavit:D Asi se pak budu muset dívat odznova! Nechcou natočit další? *14* -
oprava
a ještě bych chtěla opravit T3R3ZK4 že herečka co hraje Alice se jmenuje Leisha Hailey ne Ashley.. :) ok? kdyby náhodou někdo ji chtěl hledat.. :) *3* *3*