-
gjg
no ano to myslímže nasralo všechny že ty dvě nezůstaly spolu.. ale co teprve poslední šestá řada vy zasvěcení co jste ji už viděli tak určitě víte co je na tom to nejhorší a taky k nasrání.. ale nechci vám, co ste to ještě neviděli a nikde nepřečetli, nic prozrazovat at se máte na co těšit :)
jo jinak s tím jestli se na to dívají jen lesbičky tak to zasej tak nesouhlasím. ptž u nás ve třídě sem s tím nakazila pár lidí a holky teda vůbec nejsou lesbičky a jedna je dokonce taková že by nikdy nemohla nic mít s holkou ale přitom je tím seriálem uplně fascinovaná.. a aspon jí pomohl ten seriál změnit pohled na tyto lidi což je taky dobré.. a Určitě se tento seriál nikdy nebude vysílat u nás na českých kanálech. velice o tom pochybuju
a poslední věc: kdyby teda někdo ještě chtěl ty dvdčka a nechtělo se mu to stahovat tak at se mi ozve na mýho meila a tam se můžeme domluvit. mám všech 6 serií :) a můj meil je verena2000@seznam.cz -
Re: :)
No ja sa nepovazujem za lesbicku a pozeram sa na to uplne v pohode :)dokonca ten serial uplne zeriem :) -
Re: 5 sezóna
reknes mi prosim proc tam neni carmen?vidim jen ukazky nwm kde se muzu kouknout na cely dil nebo radu fakt to mi moc nejde!muzes mi poradit? *7* -
Re: :)
rekne mi prosim nekdo proc uz tam neni carmen?ja to sleduju jenom ja youtube a rada bych si to nejak stahla od zacatku jenze opravdu nemam zadne skusenosti:(muze mi nekdo poradit?prosim? -
%
v tomle serialu me fakt nejvic nasralo jak se rozesla shane s carmen *9* -
:)
Díky za odpověď ale taky si myslim, že to sledují převážně lesbičky, ti ostatní by to asi nevydýchali:D Alice je taková strašně roztomilá *14* -
Nejsi-...=D
No já si myslím,že například heterosexuálové by se na to nevydrželi koukat...já jsem tééž lesbička... *1* A teda koukla sem se na její profil,když má narozky, ale já si nemůžu pomoct , ale mě se mocmoc líbí Ashley Hailey(Alice) *14* Tak zatíím *1* -
Jsem asi pozadu:D
Dívám se teprve na druhou řadu, ale jsem naprosto uchvácena a okouzlena Katherine. Je uplně, naprosto úžasná. Pořád na ni myslím a chci s ňou spát:D Ještě mě tak napadlo, kdo všechno, co přispěli do diskuze jsou lesbičky? Myslíte, že se na te seríál dívaji převážně lesbičky? Zatím;) *1* -
Re: Díly...
Čusky, platí ještě stále pořád ty DVDčka? Neumím tak dobře anglicky a sama si to určitě nestáhnu. Jsem ráda že pošlu mail. Nevim ani kolik má jedna série dílu a nic. Chtěla bych to moc vidět, zatím to nevypadá, že by to u nás dávali.. Kdyžtak napiš jestli bys něco mohla poslat. Předem děkuju papa Lucka -
Díly...
Holky jestli máte zájem ještě o díly,tak já osobně je stahuju přes torrenty.Tak kdyby jste chtěly napište a já vám hodím odkazy všech sérií+program na to,bo rovnou vám můžu poslat DVDčka;) tak kdyžtak pišta na VendaCiki@seznam.cz -
ach to stahování
mno děvčata stačí aji když si normálně v nějakém programu pokud máte na stahování filmů zadáte The L Word a pak sérii nebo přímo díl.. jako např. The L Word 1x1 nebo 1x2 jako první řada a první díl nebo druhý.. možná vám to půjde těžce ptž někeré díly jsou už staré tak to chce mít jen trpělivost a zkoušet to pořád dokola.. a titulky české od prvních řad až po tu poslední najdete na oficiálních stránkách L Wordu a to www.tlw-cz.info *3* -
serial
zkus např. tlw-info.cz.jsou tam linky přímo na stažení nebo odkazy na dalsi zdroje *3* -
Prosim!!!
Nasla jsem náhodou ukazky na you tube.Nevidela jsem jeste ani jeden dil natož serii.Poradte mi prosím kde je moznost serial uvidet nebo stahnout.diky ....moc bych si ho prala videt.W *7* -
Re: jsem tu poprvé..
Carmen a Shane se potkali už v prvním díle druhé řady , ale jak znáš Shane nebylo to na dlouho a Carmen se nakonec dala dohromady s Jenny!! Během té 2.řady se to mezi nimi tak nák vyvíjí(myslím S&C), až tepve 3.řada to je ten pravý PÁR .... *4* stojí za to všechny díly...... *1* -
help me!
ahooojte...hele lidicky kde koukate na ty řady??? ja se divam jen na ukazky na youtube a rada bych se koukala abych tomu rozumnela! a da se to dat nejak do cestiny??? napiste pls nekdo..joo a shane nema chybu upe ji zeru mooooc mooooc!!! -
5 sezóna
Tak 5 řada je absolutně skvělá. Mě osobně nejvíc pobavilo když se Shane snažila držet celibát, pak taky ta domácí pařba v 5 díle, parodie na Charlieho andílky a ještě ta finální bitka v oil wrestlingu *1* Škoda jen, že se nevrátila Carmen... -
zdravím
no jak tak koukám tak většinu lidí zaujaly fakt tenhle páreček.. no prostě nemají tyhle dvě obdoby.. :) a díváte se někdo už na tu pátou řadu?? komu se líbí?? mě strašně co sem zatím viděla tak v každém díle se musím smát.. je to fakt sranda co ta Shane vyvádí... :D mno a pokud máte někdo nějaké její fotky co tady ještě nejsou tak rozhodně přidávejte.. :) a videa můžete taky.. :) ;) -
panečku
díky mockrát, hodně jsi mi pomohla *3* jako Page byla taky kus ženský a krásný, ale prostě Shane s Carmen jsou skrátka nejnej.. -
Sharmen forever!
Ahoj, taky jsem jejich veliký fanoušek, tyhle dvě spolu jsou prostě k sežrání *14* Jinak na sebe "narážely" celou 2 a 3 sezónu(poznají se hned v první epizodě 2 sezóny), takže ti doporučuji zkouknout komplet obě dvě série, aby jsi o nic nepřišla, rozhodně to stojí zato! *4* -
jsem tu poprvé..
Ahoj, ani jsem nedejchala, když jsem tohle četla, co si píšete..k Lword jsem se dostala uplně náhodou, nejdříve jsem o tom četla a když jsem objevila na youtube ukázky, tak jsem se nemohla nabažit Shane s Carmen, do teď na to koukám stále dokola,ale jen na ty ukázky a v anglině a moje anglina není nic moc, ale něco přelouskám..chtěla bych se zeptat v jakých dílech na sebe narazily Shane s Carmen, abych si to mohla stáhnout, jinač je to pěkný seriál, ale zakoukala jsem se do těch dvou a ne a ne mě to opustit..taky jsem pukala vzteky, že se rozešly, pač byly nejlepší a nejhezčí pár..díky za odpovědi..