-
I love you katy perry. Jsi má láska, katinko.♥️♥️♥️
-
Ahoj holky já jsem Kateřina a to je skoro jako Katy! A taky jsem stirka. Katy to slusi. Mijuju Katy a taky miluju MHŘKU! MHŘKA je super. Katy je cool.
-
-
Hej nepoužívej mi jméno vymyslí si sví!!!! A kdy jsi se narodila když si štír ? Katy se narodila 25.10
-
-
Je super ale uječená
-
MMMMMMMMIIIIIILLLLLUUUUJJJUUUU jjjjjjjjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!
Je naprosto úžasná nejúžasnější!!!!!!!!
Mám doma cd a spoustu plakátů prostě ji musím někdy vidět!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Já taky. Kateřina Svobodová ( moje jméno) se mi moc nelíbí. Cool je KATY SVOBODOVÁ.
Nebo MHŘKA SVOBODOVÁ. #ILOVEKATY
YOUTUBE: Katy Perry Svobodová. -
-
Hej hej hej nepoužívej mi jméno
-
-
Je úžasná! :-D
-
JOOOOO!!!!,já taky,je úžasná!!!
-
-
-
JÁ TĚ HROZNĚ HROZNĚ MILUJU A CHTĚLA BYCH TĚ NĚKDY VIDĚT TŘEBA NA TVOJIM KONCERTĚ TAK AHOJ NATKA ŠABAKOVÁ NÁDRAŽNÍ LIBOUCHEC 436 česká republika když vjedeš do takový vesnice tak tam bydlim no u zastávky v tom šedym paneláku či bytovce a naproti nám je oranžovo zelený panelák a mi jsme u silnice a naproti nám v zádu je mateřská škola no a to je všecko ahoj katy posílám poliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibek
-
-
❤️i love you katy
-
-
Mám ji moc ráda,je skvělá!
-
Katy kdybych měl moc dát oscara tak ho dám tobě je škoda že nejsi češka ale přeju ŠŤESTÍ *2*
s pozdravem anonym 15595668 -
-
No je to strašná škoda,že katy není ceska,já ji taky přeju štěstí,zdravý,a Oscara by si vážně zasloužila!!!!!!!!!!!
-
-
-
Katy perry moje velká láska❤️
-
Vše nej s k narozkám kat!
-
-
Taky vše nej Katinko. Iloveyou.
-
-
Preji katty perry vse nejlepsi už dnwa zirea nemam cas at se ti zitra splni vsechny sny a blahopreji k 33 narozeninam a hlavne moc zdravi a stesti a at najdes pravou lasku jak ma byt. Moc se mi libi vsechny tvoje pisnicky a mam te rada nebudes mít jeste nejaky koncert??????!!!!
-
-
no jo no jo nejdriv se nauc psat *16* javascript:addSmile(16)
-
-
A ty taky. Já to nemyslela zle stirku. A na začátku věty je VELKÉ PÍSMENO. Katy je dobrá.
-
-