Přejít na výpis diskuzí

Katy Perry

OSOBNOST 19.6.2008 
844 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Katy Perry je mi sympatická, hezká a líbí se mi, ale jako zpevacku jí nemusím, její písnicky se mi nelíbí
  • spivas hezky katy a ty někdo ses asi hodne pitomej az se proslavis tak nekomu nadavej jedine sobe *3* *15* *2* *1* *4* *5* *6* *8*
  • katy spívá užasně

Katy Zpívá Úžasně a vy co si myslíte že zpívá falešně nebo tak tak si skuste stoupnout před miliony lidí a zaspívat to co ona a až jak to dokážete líp tak můžete přijít a říct že není dobrá a že zpíva falešně! *8* *8* *8* *3*
    • Re: katy spívá užasně

Tak poslouchej!!! Kolik ti je prosím tě? Nauč se pravidla pravopisu a pak piš svoje názory jo buď tak laskavá
      • Re: Re: katy spívá užasně

LIDI..musíte tady pořád řešit jenom češtinu??! *9*
        • dianna114

Re: Re: Re: katy spívá užasně

Tu tady řeší jen Kuba. *1*  *1*
          • Re: Re: Re: Re: katy spívá užasně

Já jsEm jEnOm chTěLa říCt že se tU neřešííí čEšTina aLe Katy PerrY!!! *13*
  • Luky1987
    Katy není az tak spatná zpevacka nekterý písnicky se mi od ní líbí a hlavne ona. Jeste jednou jí preju vsechno nejlepsí k 30.narozeninám
  • krásné písničky nej roal a ty taky
    viděli jste tu malou třináctiletou modelku?Je trapná ,ale nic jsem k ní nepsala ,ale někdo tak psal hodně sprostě *2*
    a taky jsem zapoměla jak se jmenuje *15* *15* *15*
    • myslíš mackenzie foy?? to vím kdo psal, moje kamarádka, nemá jí ráda, A JÁ VLASTNĚ TAKY NE.
  • pajjuska
    Docela dobrá, ale jsou i lepší, třeba Selena Gomez nebo Shakira
  • Všechno nejlepší k narozeninám !!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Katy Perry není špatná zpěvačka, ale mám pocit, že se ve svých klipech až moc předvádí...
    • to není pravda myslis si ze se ostatní zpevacky se nepredvadej všichni jste chytry jak radio a přitom nevite co je to ani diskuze vid chytrej hudy
      • hudy
        Když už, tak chytrá hudy...a nauč se psát pořádně česky!
        • Nevim proc se tady hadate!'??/kdyz nekdo nema nekoho rad nevim proc to jsem pisete lidi jsi to prectou a akorat napisou co si o tom myslej a pak zacne hadka treba o tom jestli nekdo napise chytra nebo chytrej ona to myslela tak ze jsi kluk!;))
        • Noa?/jak mam bodle naky prezdivky vedet jestli je to kluk nebo holka!?"to clovek v teto dobe nemuze poznat!;)
  • Katy je moja najoblúbenejšia speváčka a ešte Cheryl Cole sa mi páči *4* *3* *14* *14*
  • Katy Perry je charizmatická a sexy ženská,páči sa mi aj jej pesničky samozrejme *4* *3* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit